Zanimljiv pregled nastanka i povijesti Atlantske
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
U svakom slučaju bombončić vozarine za sljedeće razdoblje
a za cijenu ATPL nema zime, može i prezimiti na ovim razinama, samo nek oni skupljaju $$$$$
-
Vikinzi i danas zeleni...kad se uzme u obzir divka na 10% su od vrha...ATPL na 37% od vrha ...mora to prema gore opet će rast odraditi u dan dva...
-
Vikinzi i danas zeleni...kad se uzme u obzir divka na 10% su od vrha...ATPL na 37% od vrha ...mora to prema gore opet će rast odraditi u dan dva...
Naravno da će gore vidi se iz aviona.Svi nešto čekaju da se prospe po bidu, pa kad to neće ići lupat će se ko da nema sutra. Super prilika da se skupi nešto još po 400kn ako ovi na 395 ne uteknu:-)
-
Naravno da će gore vidi se iz aviona.Svi nešto čekaju da se prospe po bidu, pa kad to neće ići lupat će se ko da nema sutra. Super prilika da se skupi nešto još po 400kn ako ovi na 395 ne uteknu:-)
tko već nije u ovome helikopterskom sipanju do 340 sakupio, sada može samo bacati papirnate aviončiće za njima
-
Napokon, da se odljepi od dna, zasluženo🤗
-
Suprotno svim katastrofičnim najavama....
-
Po futuresima za Q1 2022 mogli bi imati 350 do 400% bolji Q1 nego u 2021.
-
A neznam ja ni ne gledam i uspoređujem koliko je tko od vrha, dna.
Meni je stvar jednostavna, cijena dionice je sad toliko, godisnja dobit po dionici ove godine, sljedece, i one iza.. + NAV daje i vise nego odlicnu podlogu za investiranje 💰😎
-
evo s obzirom da kvartal polako završava a sa njime i ova godina (koja je bila u većem dijelu turbulentna a za brodare izvrsna).. koliku dobit za 4 kvartal možemo očekivati s obzirom da prosječne vozarine bi mogle biti oko 20k dolara.. uposlenost flote će vjerojatno malo pasti.. financijski troškovi su restrukturirani jel preoptimistično očekivat 55mil kvartalne dobiti ?
-
-
Mislim da jest. Blize sam 30 nego toj brojci, ali i to je super. Sad se hvataju pozicije za nastavak upcycle-a u 2022 i dalje.
-
Šteta da nema više Kvark s njezinim "natjecanjem" u procjeni dobiti.
Bez obzira na sve, ja očekujem cca 48 milijuna dobiti
-
Opet se siluje dionica s prodajom...a eto očigledno pesimizma ne nedostaje...
-
Očiti ih j.. kineska nova godina i predviđanja za istu.
-
Očiti ih j.. kineska nova godina i predviđanja za istu.
Dobro to traje dva tri tjedna...za to vrijeme ne stignu se ni promjeniti ugovori ...osim toga to najviše utječe na capove kojih ATPL nema.
-
Traje tocno tjedan dana. Mozda jos malo spajaju, ali da, to je to. Kejpovi su najvise izlozeni. Ostali ni blizu toliko.
Ali to je sve vec uracunato u proslosti. Sad se raste zbog ocekivanja proljeca.
-
Sve najbolje u 2022. I mirno more pomorcima a uspješna burza te visoke vozarine dioničarima...
-
Traje tocno tjedan dana. Mozda jos malo spajaju, ali da, to je to. Kejpovi su najvise izlozeni. Ostali ni blizu toliko.
Ali to je sve vec uracunato u proslosti. Sad se raste zbog ocekivanja proljeca.
Početak 1. veljače 2022. Traje 2 tjedna slavlje, s tim da je prvi tjedan službeni praznik kada se ne radi. Mislim da je tako, ako nije, neka me netko ispravi.
-
Možemo mirno čekat rezultat prošle godine, iz koje bi mogla biti i dividenda...a kako stvari stoje, nastavljamo u istom tonu...Mislim da bi sama najava dividende, katapultrala dionicu...
-
očekujem barem 15% više dobiti nego u q3!! to ne znači da ćemo zbrajanjem quartala dobiti neto rezultat za 2021.!!!! godišnji izvještaji se rade malo drugačije. a već q1 će pokazati drastičan rast dobiti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun