To je cimanje prema dolje. Provizija na tu transakciju je barem 19 kn.
Ne mora značiti, ako mu je prošao dio naloga, samo ga izmjeni i "rokne" po bidu sa jednom dionicom. Te ga izađe provizija 1,5kn
Ne mora značiti, ako mu je prošao dio naloga, samo ga izmjeni i "rokne" po bidu sa jednom dionicom. Te ga izađe provizija 1,5kn
........Kina je na potezu......za očekivati je veče valove......
Ovo je jedino logicno objasnjenje, jer broker ne dopusta kupnju ili prodaju samo jedne dionice Atpl. Eventualno mozes kupiti 1 dionicu Medike koja je puno skuplja.
Ovo je jedino logicno objasnjenje, jer broker ne dopusta kupnju ili prodaju samo jedne dionice Atpl. Eventualno mozes kupiti 1 dionicu Medike koja je puno skuplja.
Tvoj broker nije moj broker. Burza ne propisuje da se ne može trgovati 1 dionicom, to nema smisla jer onda ne bi postojao 1 komad. Minimalna provizija također nije svugdje ista, odnosno negdje je niti nema.
provizija također nije svugdje ista, odnosno negdje je niti nema.
Ja ne poznam brokera na ZSE koji u redovnoj ponudi ima usluge kupnje/prodaje bez minimalne provizije ili da ima neki ekstra paket koji omogućava trgovat bez min provizije, bez da imaš milijune kuna prometa na mjesečnoj i/ili kvartalnoj bazi...
Molim vas navedite koji je to broker:)
samo vi brojite jednu po jednu i dobro gledajte koliko se prodaje i kakva su pravila, dok se iskrca još 1,5-2 mil. pa bumo onda opet gledali kud to ide, ma jel opet mitkko ili nitko kriv, mogli bi malo pogledati vani što se događa
Jel mi gledamo istu sliku?
Jedna dionica po bidu?
19 Kn je još i dobro, na Zaba trader HR je 50 kn minimalna provizija.
Možda se netko zaigrao malo ili krivo tipkao
Kod Zaba brokera minimalna naknada je 25 kn po transakciji tamo negdje do 8500 vrijednosti transakcije, a iznad toga 0,30 posto. Ili to meni daju popuste ? 😂 Šalim se, znam da visina provizije ovisi i o veličini klijenta pa je onda moguće i da vi plaćate duplu naknadu, zato samo trgujte, trgujte čim više, bit će vam jeftinije 😂
19 Kn je još i dobro, na Zaba trader HR je 50 kn minimalna provizija.
Možda se netko zaigrao malo ili krivo tipkao
Kod Zaba brokera minimalna naknada je 25 kn po transakciji tamo negdje do 8500 vrijednosti transakcije, a iznad toga 0,30 posto. Ili to meni daju popuste ? 😂 Šalim se, znam da visina provizije ovisi i o veličini klijenta pa je onda moguće i da vi plaćate duplu naknadu, zato samo trgujte, trgujte čim više, bit će vam jeftinije 😂
da, to je naknada za 5Mil kn + prometa u 12 mjeseci..
Prevelik je to zalogaj za mene
Nije fora u tome. Nego u tome da se takve vrste kupnji i prodaja, stavljanje fiktivnih velikih naloga daleko od "linije fronte" i slicne umotvorine smatraju manipulacijom trzistem. I molim vas, ne prodavajte bureke tipa sta koga briga, moja je stvar ako cu ja prodati jednu dionicu po bidu... Nije. Upravo je to pokusaj utjecaja na sentiment, manipulacija. To sto kod nas to nitko ne istrazuje nema veze.
Nije fora u tome. Nego u tome da se takve vrste kupnji i prodaja, stavljanje fiktivnih velikih naloga daleko od "linije fronte" i slicne umotvorine smatraju manipulacijom trzistem. I molim vas, ne prodavajte bureke tipa sta koga briga, moja je stvar ako cu ja prodati jednu dionicu po bidu... Nije. Upravo je to pokusaj utjecaja na sentiment, manipulacija. To sto kod nas to nitko ne istrazuje nema veze.
imate li predodžbu, kako bi nam izgledala gledalica da nema toga svega, zaleđena po nekoliko dana bez prometa ili .......još duže, na burzi se stvari mijenjaju u minutama, zato valja i postoje minutni i ostali grafovi
nije li nam burza već dovoljno umrtvljena
imate li predodžbu, kako bi nam izgledala gledalica da nema toga svega, zaleđena po nekoliko dana bez prometa ili .......još duže, na burzi se stvari mijenjaju u minutama, zato valja i postoje minutni i ostali grafovi
nije li nam burza već dovoljno umrtvljena
ma jedna dionica više ili manje za manipulaciju .......bit će priča o manipulaciji ove ekipe na današnjih plus 10% jel brodari vani otvaraju oko nule, a tek ako slično i završe......
Zadnji dani u mjesecu su obično bile korekcije na zse
Kad se prodaje, zasto skuplje kad moze jeftinije, i kad se kupuje, zasto jeftinije kad moze skuplje?
Ogromnom vecinom upravlja strah.
A zasto su onda na burzi?
Kad se prodaje, zasto skuplje kad moze jeftinije, i kad se kupuje, zasto jeftinije kad moze skuplje?
A što da Vam kažem......to je burza.......a takvi su na burzi da rezvesele one druge koji rade suprotno......
A što da Vam kažem......to je burza.......a takvi su na burzi da rezvesele one druge koji rade suprotno......
Mudro.. to često padne u zaborav da je svaka kuna dobiti, nečija kuna gubitka
Mudro.. to često padne u zaborav da je svaka kuna dobiti, nečija kuna gubitka
U kratkom roku.
U dugom roku je kuna dobiti nečija kuna oportunitetnog gubitka.
jel ja to dobro citam, naručili su 4 broda umjesto prijašnja 2 za 2024 godinu?
Hrabar potez, racunam da se nebi na to odlučili gledajući zse trend