Meni fali migra. General buducnosti. I alias.
A Neo?
Kupuje, pa se pritajija...😀
A Neo?
Kupuje, pa se pritajija...😀
A di je Flight?
Odletio ?
Dobrovoljno ?
Ili je bilo prisilno slijetanje ?
E, baš fali 😀
Otpali svi ko ratkape...
Bas me zanima kakav ce biti sastav ekipe kad dodjemo na 1000 kn.
Otpali svi ko ratkape...
Predvidam popustanje zivaca i masovni ulazak ekipe koja je prodala po 420kn..
Otpali svi ko ratkape...
A tek na dvije ili još bolje tri milje ?
Vas se pak sjećam na Dalekovodu, na peaku cijene od 8 kn
Nisam jalna. Stvarno nisam nikada jalna, koliko god to rijetka osobina bila
Sve će biti u redu sa Atpl, u upmarketu je, i na žalost nemam papir, dok ste se vi bogatili ja bila zauzeta drugim stvarima.... i vidim taj vražji atpl poprilično od ove cijene...
Al' stvarno ste svi osjetljivi u mačju dlaku, vi na atpl
kritike nisu dopustene na ovoj temi
Alias čeka da ATPL padne na 70 kn. Onda on izvire. Baš nam fali jedan takav stručnjak
Meri je alias. To je jasno ko dan.
Na USA brodarima zelenilo. Sutra ćemo i mi nastavit s rastom. Kod nas sve ide oprezno i preoprezno. Kolega jasko je neki dan dao korelaciju kretanja cijene dionice DSX-a i ATPL, a ja se sjećam da je poprilično dobra korelacija između ta dva brodara bila i kad je IB dizao cijenu do skoro 700 kn.
DSX je trenutno na 5,7x $
ATPL kaska barem jedno 12%.
Ekipa, pogriješila sam topic.
Mislila sam na tržišni ciklus u cjelini
Brodari nekako prkose, al' uvijek netko ostane ugasiti svjetlo
BTW, jučer su valjda vozarine za capesize otišle 10% gore, supre i handy nisu ?
Slažem se s vama da medo dolazi u bliskoj budućnosti na tržište dionica, ali ako nismo pljusnuli sad negdje sa svim bombastičnim vijestima oko FED-a i Evergrandea nekako mislim da imamo snage izgurati do objave FI za Q3, a tu će već neke stvari biti jasnije za ATPL čak i mirovincima dizelašima.
Osim toga, ako i treba ukeširati dio portfelja iz opreza pred bear, možda ovako eksplozivan sektor na visokoj razini vozarina i nije najbolja opcija za to (ni u bearu ne padaju sve dionice isto), u tom pogledu mi ruka više drhti oko određenih dosadnih blue chipova u kojima ne mogu propustiti neki ekstra profit, makar je izvjesnije da su ziheraškija luka u teškim vremenima.
kolega, in medias res!
A di je Flight?
Odletio ?
Dobrovoljno ?
Ili je bilo prisilno slijetanje ?
E, baš fali 😀
uMirovio se i primirio
A di je Flight?
uFlightao je i šefa i stanicu, pa ga ovaj izbacio
Otpali svi ko ratkape...
Maratonac...
Ja mislim kada budu četri znamenke da će tek onda krenuti neki novi forumaši.
Lp
Citam stari forum iz 2007.neke komentare. Cijena na nekih 3400 i komentari kao i ovdje, hoce li sad fondovi ili ce jos malo pricekati i tako na te fore... Mada je bdi bio oko 9000 u tom periodu... Ocito se nisu niti na tim razinama ukljucili a niti su sto naucili za tekuce razdoblje....
AP je u Crobex 10 pa fondovi imaju priliku ako oće, jedino ako čekaju četri znamenke.
Lp
Citam stari forum iz 2007.neke komentare. Cijena na nekih 3400 i komentari kao i ovdje, hoce li sad fondovi ili ce jos malo pricekati i tako na te fore... Mada je bdi bio oko 9000 u tom periodu... Ocito se nisu niti na tim razinama ukljucili a niti su sto naucili za tekuce razdoblje....
Kako nisu naucili🤔
Fondovi su naucili kada prodati.
Ovaj puta su prodali na samom pocetku bulla.max su smanjili rizik za zaradu.
Moze i bolje od toga da kupe ali tek za 3 godine od onih kojima su prodali za max gubitak🙃🤪🤭😁
Kako nisu naucili🤔
Fondovi su naucili kada prodati.
Ovaj puta su prodali na samom pocetku bulla.max su smanjili rizik za zaradu.
Moze i bolje od toga da kupe ali tek za 3 godine od onih kojima su prodali za max gubitak🙃🤪🤭😁
A ti misliš da će mali moći dalje gurati cijenu do te razine gdje će veliki ostvariti maksimalni gubitak?
I općenito, zašto misliš da će se sve tako trivijalno odvijati?
Ne, ATPL će zarađivati 100 milja svaki naredni kvartal, a cijena će ići kunu po kunu gore, pa možda dođe i do 600,700 kn. I to je to...
Ne, ATPL će zarađivati 100 milja svaki naredni kvartal, a cijena će ići kunu po kunu gore, pa možda dođe i do 600,700 kn. I to je to...
Ne bih se okladio u to.
U jednom trenutku ce se i kod nas aktivirati tzv. prelijevanje stednje, ma koliko se od tog termina nekima dizala kosa na glavi.
Nekretnine postaju preskupe, depoziti nose nula, kripte su isto lagano pred ispuhavanjem, i sto ostaje? Jedino dionice, i to one koje ciklicki rastu.
Vidim potencijal da se premase i vozarine i cijena Atpl iz 2008.
Samo polako...