S obzirom na blago zelenilo brodovlja u USA, očekujem da i mi možda sutra liznemo (ponovo) 500 kn.
Naglasak je na možda.
Kolega maratonac jaaaako tesko pa ipak sutra je petak dan kad nam izlazi kolega Moller vanka.😉
S obzirom na blago zelenilo brodovlja u USA, očekujem da i mi možda sutra liznemo (ponovo) 500 kn.
Naglasak je na možda.
Kolega maratonac jaaaako tesko pa ipak sutra je petak dan kad nam izlazi kolega Moller vanka.😉
Naglasak je na možda.
A gdje kolega putuje? ima li on covid passport?
Možda je do kvartala bolje doma biti!?
Naglasak je na možda.
Stavio je iza petka upitnik aludirajući da možda i neće.......ali prekaljenji je to igrač pa me nebi čudilo ni da je danas to obavio.....ipak drži dionice več drugi dan zaredom.......
odličan je kolega......da nam je barem više takvih.......onda bi nam i burza izgledala na nešto......
Evo malo crazvoj cijene resale ugovora za Kamsarmaxe. Koliko će biti prema kraju godine, a koliko prema kraju Q1? Sve X4 .
BDI
4,651USD +91.00 +2.00%
Stavio je iza petka upitnik aludirajući da možda i neće.......ali prekaljenji je to igrač pa me nebi čudilo ni da je danas to obavio.....ipak drži dionice več drugi dan zaredom.......
odličan je kolega......da nam je barem više takvih.......onda bi nam i burza izgledala na nešto......
znate kolega da se upitnik od jutros proteže, isteže i izvija, tako da bi se do kraja dana mogao pretvoriti u !
malo mi je sve nekako naSPANovano
znate kolega da se upitnik od jutros proteže, isteže i izvija, tako da bi se do kraja dana mogao pretvoriti u !
A ja mislila to vi danas prvi prodali😅
dobro ste mislila, znači do kraja dana ispred ! bi trebalo pisati, prodano !
je li vi znate da Evergrande ipak nije platio kamate, aaaa
u takvoj situaciji ni moja mala investitorska duša ne može biti potpuno spokojna
Kolega, ja vjerujem da ste jutros prodali nešto, i da ste sad na kupnji
Kolega, ja vjerujem da ste jutros prodali nešto, i da ste sad na kupnji
pa naravno, ali ne blizu vatrene linije
Uvik kontra🙃
Da ja danas prodajem napisala bi da kupujem i stavila bi nalog na bid od >1000 komada na 485.
Da ja danas kupujem napisala bi da prodajem i stavila bi >1000 komada nalog na ask na 500. 🙃🤭🤣
Eto i USA tržište poraslo nakon objave FEDA.
Uvik kontra🙃
Da ja danas prodajem napisala bi da kupujem i stavila bi nalog na bid od >1000 komada na 485.
Da ja danas kupujem napisala bi da prodajem i stavila bi >1000 komada nalog na ask na 500. 🙃🤭🤣
nadokupio danas-sad kojim će smjerom dalje u kratkom roku,ne bih znao.
Uvik kontra🙃
nadokupio danas-sad kojim će smjerom dalje u kratkom roku,ne bih znao.
Tko sljivi kratak rok kada nakon njega sljedi raketa ili vise njih istovrememo🤨😙💰😁
Atlantska orders up to four kamsarmaxes as fleet renewal kicks off https://www.tradewindsnews.com/bulkers/atlant…off/2-1-1072723
dobro ste mislila, znači do kraja dana ispred ! bi trebalo pisati, prodano !
je li vi znate da Evergrande ipak nije platio kamate, aaaa
https://seebiz.eu/trzista/evergr…ma-raste/265523
u takvoj situaciji ni moja mala investitorska duša ne može biti potpuno spokojna
Znaci to ste nam vi jutros poplasili kupce😛 ja vec mislila da ce jurisati na one manekene na 500 sa tisucicama😅
Ako ovo hde na četiri znamenke onda 500 sigurno neće biti burza je za strpljive.
Lp
Trenutno su svi u luci, usidreni, istovaraju...čim krenu idemo gori
Gogl je na norveškoj burzi od 17.09. sa 99 pao na 86, a danas se vratio na 87.85.
ATPL je sa 492 prosjek 17.09 jučer došla do 494.
Što mi to znamo, a neuki Norvežani ne znaju?
Gogl je na norveškoj burzi od 17.09. sa 99 pao na 86, a danas se vratio na 87.85.
ATPL je sa 492 prosjek 17.09 jučer došla do 494.
Što mi to znamo, a neuki Norvežani ne znaju?
Koja je uopće poanta ovog posta?