Kad ono ulazimo u Crobex10?
U ponedjeljak?
Očekivanja od toga?
U ponedjeljak?
Očekivanja od toga?
500-510 kn je jako bitan i jak otpor. Treba vremena i hrpa uvjeravanja i dokazivanja ali kad tad će proraditi aha efekt.
Da ja bih rekao zona od 450-550 mozda i do 600 su jako bitni otpori koji su se formirali kroz zadnja dva desetljeca treba strpljenja i momentuma da se skupi za to sve skupa prec na novu razinu ali ako prodje onda je ovo jako dobra zona podrske poslje, dobro je sta cijena sada u toj zoni otpora nema zasad volatilnosti tj korekcije neke vece samo je usporeno kretanje, a vidljivo je i povecanje volumena na onim zonama prije ovog rasta u odnosu na zadnje desetljece pa valjda i to ide u prilog nekoj akumulaciji za duzi period na tim razinama sta bi predstavljalo manje raspolozive robe u rastu barem dok dugorocni outlook je postojan.
ako 500 kn postane nova potpora sljedeći vrh je n cca 700 kn... a iznad 700 je nebo granica. Ali realno 700 je dostižno. Za dalje samo ako vozarine budu dugo na ovim razinama.
U ponedjeljak?
Očekivanja od toga?
u to ime, odlučio sam danas do kraja dana, dokupiti još 10 komada iako je petak
U ponedjeljak?
Očekivanja od toga?
To morate pitati fond managere😂
Mi mali smo ispraznili novcanik na ovu dionicu vec😅
šta bilo ovo po 495 kn?......nešto dovovoreno ili?.....nije prevelika količina ali nisam prije koju min vidio nikakav nalog na asku od 1000 kom po 495......
dogovoreno. 1000 kom. nek se dogovore tako a ne malo po malo.
šta bilo ovo po 495 kn?......nešto dovovoreno ili?.....nije prevelika količina ali nisam prije koju min vidio nikakav nalog na asku od 1000 kom po 495......
Bolje mu je kupit sad, nego za dva tjedna.... vjerojatno dogovor...ni ja nisam vidio nalog
Molim lijepo nek nam se javi prodavatelj i kaže s kim se dogovorio ....... .....mislim da u ovom rastu od 180 do sada nismo imali ovakvih dogovorenih transakcija.......
Molim lijepo nek nam se javi prodavatelj i kaže s kim se dogovorio ....... .....mislim da u ovom rastu od 180 do sada nismo imali ovakvih dogovorenih transakcija.......
Pretpostavljam da je otisao u Jdpl.
Pretpostavljam da je otisao u Jdpl.
S tom lovom, a s obzirom na likvidnost tamo napucat će ju odmah na 100 pa če ovi zbog "pojačanog" interesa novi dokap raditi od 250 na dalje umjesto dosadašnjih 25 pa će opet bit problema s interesom.....
Jedino ne kužim ovaj tko prodaje... zašto se odriče zarade i to jako fine kroz sljedeću godinu , netko mu prodao priču da to ne ide dalje
Jedino ne kužim ovaj tko prodaje... zašto se odriče zarade i to jako fine kroz sljedeću godinu , netko mu prodao priču da to ne ide dalje
Ma ulazi sue u JDPL računa se valjda da će brže rasti.
Ne stoji taj zakljucak, pa da se prometi od ATPL u zadnjih mjesec dana preslikaju na JDPL cijena JDPL bi bila preko 100 kn. Ljudi kapitaliziraju svoju dobit, ja sam uvjeren u daljni rast, nadam se da necu jos dugo izlaziti, i vjerujem, al isto kad pogledam prinos i dobit zaigraju mi se prsti.
Moguce da se radi InterCapital CROBEX10tr koji bi trebao kupit neku kolicinu s obzirom da atpl ulazi u crobex10 u ponedjeljak ako je bila transakcija dogovorena nisam pratio sam znam da ce vjerovatno neku kolicinu kupit s vremenom.
Eto netko je jutros komentirao kako je slaba likvidnost na ATPL, a onda opet danas prodje 2370kom sta nije malo cesto to tako izgleda kao da nema pasa nigdi, a zapravo svi nesto kalukuliraju u pozadini.
Ne stoji taj zakljucak, pa da se prometi od ATPL u zadnjih mjesec dana preslikaju na JDPL cijena JDPL bi bila preko 100 kn. Ljudi kapitaliziraju svoju dobit, ja sam uvjeren u daljni rast, nadam se da necu jos dugo izlaziti, i vjerujem, al isto kad pogledam prinos i dobit zaigraju mi se prsti.
I da kesiramo sta dalje?
Sta uzeti?
Gledati kako inflacija papa prinos dok atpl raste🤔
Cekati >10 godina za novi krug🤨
i Randy G kaze barem do 2024😉
https://players.brightcove.net/4090876629001/default_default/index.html?videoId=6272731220001
A vidio covjek prilike na Jdpl i Viro.
Mene zanima vise kupac na Atpl.
Skoro sam zaboravio na dividendu slijedeće godine
Vjerojatno neće biti mala, ako do nje dođe😀
Krcat san ATPL ali sumnjam, mislim da ce biti simbolicna, kad stanu na cvrste noge bit ce masna, barem Igor ima iskustva i znanja o trzistu kapitala i zna sto dionicari vole, te sto uvelike dize cijenu dionice.
Krcat san ATPL ali sumnjam, mislim da ce biti simbolicna, kad stanu na cvrste noge bit ce masna, barem Igor ima iskustva i znanja o trzistu kapitala i zna sto dionicari vole, te sto uvelike dize cijenu dionice.
Ja vjerujem, da će isplatiti, al ne želim prognozirati koliko.Ako je neće isplatiti za ovu godinu, kad će dobit premašiti 100mk, onda kad će?Nagradit će najhrabrije dioničare koji će ostati...ja sam također krcan, i stojim na kupnji i dalje, ali izgleda da ću malo morati podignuti prema gore