Kako metla bid pomete!
Dok sam ja dokupljivao znao sam da mogu i "nagrabusti" ako sam preplatio a i prosijek si pokvario!
Jedino sto mislim da nisam!
Kako metla bid pomete!
Dok sam ja dokupljivao znao sam da mogu i "nagrabusti" ako sam preplatio a i prosijek si pokvario!
Jedino sto mislim da nisam!
ma to mi pratimo vanjske brodare u padu, Bdi raste ali je nebitan... a kad brodari vani rastu onda pratimo Bdi koji pada. vidite vrlo je jednostavno
Kako metla bid pomete!
a ne slušaš ti našega predsjednika, kaže on, da dokon pop i jariće krsti, a opet onaj Potpirije veli da se s Hrvatskom voli javno, to valjda znači da mu Cerp daje dionice, a on jeftino rasipa našim ulagačima i ljubav cvjeta
Samo nek oplete, čekam na 480
Ja kupim "skupo" a znaci kolega Moller onda "popi" "popi*de" i raspale po bidu jeftinije, jel tako. I sad kad u crkvu idem da im jos u skrabicu ubacim!
I ja
I ja
Ja cekam na 470kn pa gadjati val do 550-570 maksimalno. Biti jako oprezan jer se vozimo u 5.valu.
I ja
Ja cekam na 470kn pa gadjati val do 550-570 maksimalno. Biti jako oprezan jer se vozimo u 5.valu.
Neo, ma ne vozimo se u 5 valu.
Vozimo se još na 2 valu.
Na 600 ti počinje 3 val.
Budi jako oprezan da ne kupiš skupo.
Biti brodarski prijevoznik trenutno je najbolji posao na svijetu. Kako navodi Bloomberg, globalna brodarska industrija trenutno uživa u najvišoj razini prihoda još od 2008. godine s obzirom da je kombinacija snažnog skoka potražnje za cijelim nizom roba te poremećenih opskrbnih lanaca zbog pandemije vozarine podignuo na gotovo rekordne razine.
Danas brodovi u luci?Nevoze
Preko bare danas zeleno...kod nas zatišje....i vikinzi okrenuli u zeleno.
Milo, opreza nikada dosta, onaj Potpirije još dejstvuje
Nema od toga ništa,bitno je da brodovi nisu blizu😂
Doista čudi ovaj nedostatak interesa za dionicu.
500-510 kn je jako bitan i jak otpor. Treba vremena i hrpa uvjeravanja i dokazivanja ali kad tad će proraditi aha efekt.
Ja ne bih rekla da nema kupaca, ali cekaju da prodaju ovi sto zele prodati na ovim razinama.
Ja ne bih rekla da nema kupaca, ali cekaju da prodaju ovi sto zele prodati na ovim razinama.
Pa neka podignu ljestvicu za 10 kn, na 500 kn, pa ćeš vidjet kako će se promet povećati. Ovo je ništa... Nula.
Ako vjeruješ u dionicu. Ako vidiš perspektivu koja je čini se neupitna, koja je razlika kupovati po 490 ili 500 kn... 2%.
500-510 kn je jako bitan i jak otpor. Treba vremena i hrpa uvjeravanja i dokazivanja ali kad tad će proraditi aha efekt.
Da ja bih rekao zona od 450-550 mozda i do 600 su jako bitni otpori koji su se formirali kroz zadnja dva desetljeca treba strpljenja i momentuma da se skupi za to sve skupa prec na novu razinu ali ako prodje onda je ovo jako dobra zona podrske poslje, dobro je sta cijena sada u toj zoni otpora nema zasad volatilnosti tj korekcije neke vece samo je usporeno kretanje, a vidljivo je i povecanje volumena na onim zonama prije ovog rasta u odnosu na zadnje desetljece pa valjda i to ide u prilog nekoj akumulaciji za duzi period na tim razinama sta bi predstavljalo manje raspolozive robe u rastu barem dok dugorocni outlook je postojan.
Treba nam jedan MM pravog kalibra pa će se brzo rasčistiti te zone otpora. Teško je očekivati neki enorman daljnji rast isključivo od malih ulagača.