Sta nije NMM +600%?
Ma je... al gotovo je to, sad su neki drugi vjetrovi zapuhali. Al NM kao bulk ogranak je deepshit za sektor u kojem jest.
Sta nije NMM +600%?
Ma je... al gotovo je to, sad su neki drugi vjetrovi zapuhali. Al NM kao bulk ogranak je deepshit za sektor u kojem jest.
Sta nije NMM +600%?
Ma slabo pratim nmm, ali mislim da imaju slican problem kao i Tpng. Losa vecinska vlasnica
Mislim da će biti najbolje da se držimo teme - JDPL i valuacije, očekivanja i slično
Mislim da će biti najbolje da se držimo teme - JDPL i valuacije, očekivanja i slično
Ja ocekujem da se valuacija JDPL podupla, pa da prodam i kupim si brodić. A vi?
Aha, ma ja kupujem kada drugi krenu prodavati, pogotovo forumasi
Daj pitaj svog kompu Alibabu što je bilo sa NM i sa NMM i zašto su se to pokazale uvjerljivo najlošije dionice za ulaganje u BULK?
Jedino su oni u formiranju HS patterna i već dulje vrijeme nemaju nikakvu ambiciju da uspostave dugoročni uptrend.
Bedasto mi je da se skriva iza suknje, pa nek nam se ovdje pridruži pa da raspravimo valuaciju i situaciju kao odrasli ljudi odnosno generali budućnosti!
E da, ipak sam se sjetila. Nmm i Jdpl su koliko pamtim jedini prikazali gubitak u 1Q 2021.
Ja isto mislim da je top na nmm prosao.
P.S. Ja nisam kupila niti Panl niti NMM nikad. Razlog nemam pojma o tim kompanijama. Ovu sirotinju na Tpng i Atpl barem poznajem jer ih pratim 2 godine svakodnevno.
Sada kada gledam unatrag najpametnije mi je bilo kupiti gogl u sijecnju, ali to sam sada general proslosti
Display MoreDaj pitaj svog kompu Alibabu što je bilo sa NM i sa NMM i zašto su se to pokazale uvjerljivo najlošije dionice za ulaganje u BULK?
Jedino su oni u formiranju HS patterna i već dulje vrijeme nemaju nikakvu ambiciju da uspostave dugoročni uptrend.
Bedasto mi je da se skriva iza suknje, pa nek nam se ovdje pridruži pa da raspravimo valuaciju i situaciju kao odrasli ljudi odnosno generali budućnosti!
E da, ipak sam se sjetila. Nmm i Jdpl su koliko pamtim jedini prikazali gubitak u 1Q 2021.
P.S. Ja nisam kupila niti Panl niti NMM nikad. Razlog nemam pojma o tim kompanijama. Ovu sirotinju na Tpng i Atpl barem poznajem jer ih pratim 2 godine svakodnevno.
Sada kada gledam unatrag najpametnije mi je bilo kupiti gogl u sijecnju, ali to sam sada general proslosti
Off topic smo ali q1 rezultati NMM:
https://navios.gcs-web.com/news-releases/…esults-first-14
Nemaju veze sa cijenom dionice. NMM je kes masina najvise radi kontejnera i realna cijena je negdje u rangu 50 usd. Problem je uprava, nedavni dokap radi spasavanja NM (kupnja capeova) i slicno, ima povijest sra..a s tom komapnijom radi koje je cijena tu gdje je.
PANL je bomboncic
GOGL ce mislim najvise patiti sada radi cape futuresa
Display MoreE da, ipak sam se sjetila. Nmm i Jdpl su koliko pamtim jedini prikazali gubitak u 1Q 2021.
Off topic smo ali q1 rezultati NMM:
Nemaju veze sa cijenom dionice. NMM je kes masina najvise radi kontejnera i realna cijena je negdje u rangu 50 usd. Problem je uprava, nedavni dokap radi spasavanja NM (kupnja capeova) i slicno, ima povijest sra..a s tom komapnijom radi koje je cijena tu gdje je.
PANL je bomboncic
Da, nmm je prvi poceo rasti zbog kontejnera.
Cijena je tu gdje je zbog lose vlasnice. Mislim da kao i Tpng namjerno prikazuju losije izvjestaje nego sto bi trebali. Atpl radi suprotno. Preuvelicava dobit. Ovi idu u drugu krajnost.
Panl je tu gdje je zbog velikog prodavaca. Zato je jeftin. Inace ne poznajem firmu dovoljno.
Pa to je trenutna korekcija BDIa. Mislim da ce u 3Q prosjek vozarina za Capeove biti najvisi. A od sijecnja je gogl bome dobro potegnuo.
Display MoreOff topic smo ali q1 rezultati NMM:
PANL je bomboncic
Da, nmm je prvi poceo rasti zbog kontejnera.
Cijena je tu gdje je zbog lose vlasnice. Mislim da kao i Tpng namjerno prikazuju losije izvjestaje nego sto bi trebali. Atpl radi suprotno. Preuvelicava dobit. Ovi idu u drugu krajnost.
Panl je tu gdje je zbog velikog prodavaca. Zato je jeftin. Inace ne poznajem firmu dovoljno.
Pa to je trenutna korekcija BDIa. Mislim da ce u 3Q prosjek vozarina za Capeove biti najvisi. A od sijecnja je gogl bome dobro potegnuo.
Nadam se da ste u pravu kolegice za q3 jer mi je danas svaki refresh na braemar.com podizao zelucanu kiselinu
Admin mozda prebacivanje na dry bez... Da ne kontaminiramo nas jdpl. Neka mirno plove
Display MoreDa, nmm je prvi poceo rasti zbog kontejnera.
Nadam se da ste u pravu kolegice za q3 jer mi je danas svaki refresh na braemar.com podizao zelucanu kiselinu
Admin mozda prebacivanje na dry bez... Da ne kontaminiramo nas jdpl. Neka mirno plove
Nista ne raste pravocrtno. Zdrava korekcija.
Display MoreI meni nije bilo svejedno kad sam vidio da je Budfox kupio ali sam si rekao da se neću obazirati na to, igra velikih brojki, pa mora i on pogoditi nekad, valjda, nadam se.
Šalu na stranu, konzervativno 100 kn vrijedi trenutno.
Uf, malo me štrecnulo kada sam vidio da si i ti napokon kupio, i to nakon višemjesečnog odbijanja sa gnušanjem, to je obično znak da smo blizu vrha (moram te malo, nemoj zamjeriti )
Ali bez obzira na to, kupio sam i ja danas parsto komada. I dalje mi jeftino.
Nemam ti sto zamjeriti dragi mitkko, vec mi je zao sto si propustio cijeli rast ATPL zbog crtanja grafova, ali bit ce bolje ovdje, stvara se histerix, a i kupuju se stotine dionica. Evo ja ubo danas jos stotku
Evo i ostali me opet vrijedjaju i ismijavaju, pa svima saljem pusu i volim vas sve , pogotovo tiziana i hugha bossa.
Diona je super i bit ce veselo, a red je da i ja nesto zaradim, pa makar i duplo .
ATPL je out, JDPL je in, sky is the limit, rastimo zajedno
lajkao sam ti post jel mada neznam jesam li ja taj hugho boss?......ali me nasmijala i sama pomisao na to jel nikada si nisam ni pomislio da bi moj nick mogao dospjeti u taj kontekst.......
jedna je kolegica sa foruma i to ne bilo koja nego najdraža, "mislila" da sam Hugh Hefner i odmah je "pala na mene"......
Display MoreNemam ti sto zamjeriti dragi mitkko, vec mi je zao sto si propustio cijeli rast ATPL zbog crtanja grafova, ali bit ce bolje ovdje, stvara se histerix, a i kupuju se stotine dionica. Evo ja ubo danas jos stotku
Evo i ostali me opet vrijedjaju i ismijavaju, pa svima saljem pusu i volim vas sve , pogotovo tiziana i hugha bossa.
Diona je super i bit ce veselo, a red je da i ja nesto zaradim, pa makar i duplo .
ATPL je out, JDPL je in, sky is the limit, rastimo zajedno
lajkao sam ti post jel mada neznam jesam li ja taj hugho boss?......ali me nasmijala i sama pomisao na to jel nikada si nisam ni pomislio da bi moj nick mogao dospjeti u taj kontekst.......
jedna je kolegica sa foruma i to ne bilo koja nego najdraža, "mislila" da sam Hugh Hefner i odmah je "pala na mene"......
Opla, sada moraš otkriti koja je pala na tebe, tj. Hugha Hefnera Jel mozda debljina novcanika razlog ili neki drugi
Meni se recimo svidja jedna od asocijacija na mene i to Prija Lisica, ne znam jel od tebe ili od nekog drugog
Opla, sada moraš otkriti koja pada /je pala na tebe, tj. Hugha Hefnera Jel mozda debljina novcanika razlog
razumjet češ da ne mogu o tome jel o damama koje su "pale" rijetko u povjerenju pričam i najboljim prijateljima a kamoli javno.....
a i ova dama nije "pala" ne taj način nego samo preko "chata" budući da je to ipak forum o "ozbiljnim" stvarima........
pozdrav dami........
voli te tvoj Pero......
Opla, sada moraš otkriti koja je pala na tebe, tj. Hugha Hefnera Jel mozda debljina novcanika razlog ili neki drugi
Meni se recimo svidja jedna od asocijacija na mene i to Prija Lisica, ne znam jel od tebe ili od nekog drugog
od mene nije....ja sam "provalio" samo Bud Lisica.......
0.03% od transakcije ?
valjda 0.3% a min 19 kn...
Povećao se interes za tankere..
puno su molili i puno puta rekli ....... gospodi pomiluj......
Ja mislim da su gotovi, stečaj.Ništa nevaljadu, nemaju pribijene...
katastrofa... potop.... gospodi pomiluj! vaistinu pomiluj!
Popovi lupaju po BIDu, što drugo
Popovi lupaju po BIDu, što drugo
kad ne smiju više po Dubrovniku, onda barem po Atlantskoj, možda im je Cerp zbog toga i dodijelio, da se malo ispušu
pa mogli im onda dati i excelsu da se lijepo žičarom vozaju gore-dolje!