ATPL | REPUBLIKA HRVATSKA | -13,440 | -0.96% | 120,941 | 8.67% | 49.71M |
Kod koga je ovo završilo?
ATPL | REPUBLIKA HRVATSKA | -13,440 | -0.96% | 120,941 | 8.67% | 49.71M |
Kod koga je ovo završilo?
ATPL REPUBLIKA HRVATSKA -13,440 -0.96% 120,941 8.67% 49.71M Kod koga je ovo završilo?
Branitelji, stradalnici , oduzeta imovina ? Bubam napamet.
Ovi ne pprate forum... davat ce u bescijenje laka lova... zapet mreze nema druge... sto je to bulk jel se to jede mali prodaji
U
ATPL REPUBLIKA HRVATSKA -13.440 -0,96% 120.941 8,67% 49,71 mil Kod koga je ovo završilo?
Branitelji, stradalnici, oduzeta imovina? Bubam napamet.
Uf ako je tako mogli bi natrag na 350
Ovi ne pprate forum... davat ce u bescijenje laka lova... zapet mreze nema druge... sto je to bulk jel se to jede mali prodaji
BDI se najbolje prati uz janjetinu i balote
ATPL REPUBLIKA HRVATSKA -13,440 -0.96% 120,941 8.67% 49.71M Kod koga je ovo završilo?
Branitelji, stradalnici , oduzeta imovina ? Bubam napamet.
ako u međuvremenu cijena padne ispod one po koje im je dodijeljena, ispred burze očekujem šator i plinske boce.
šteta što im nisu DLKV dodijelili, baš me zanima bi li i onda prošlo nulovanje
Pa dodojeljivali su im Puljanku po kunu i po i DDJH po tri-četiri pa se nitko nije bunio.
Al to može biti i nadoknada za repatrijaciju vlasništva. Ili po nekoj drugoj osnovi ako ih CERP nije prethodno obeštetio. Takvi, veći “dobitnici” ne prodaju nuzno “sutra” na burzi, jer dobiju vece količine dionica i znaju propitkivati vrijednost.
Ako budu pametni, još ce zaraditi...
Ako su dionice išle braniteljima onda su to mali paketi od 20 do 50 komada....neće tu svi odmah prodavati....a vidjeli smo već da se u dva dana rješavalo po 11 ili 12 tisuća komada....tako da nema brige za to samo neka vozarine ostanu visoko.
O cemu vi glavu razbijate, budite sretni da mozete dokupiti jeftino do izvjesca. U petak samo lose vijesti, a danas vanka vec zaokret u zeleno. Bdi povijesno visoko i to je realno jedino bitno, uz projekciju da ce takav i ostati.
Ne bih se htio puno mješati tu, ali ista takva stvar je bila i na cijeni od 180, a sad je 400.
Tako da je to malo bitno.
A nitko drugi ionako ne želi prodavati, tako da aska ne bi inače ni bilo da nije takvih.
Ali možda su se i oni već opametili, čak bih rekao i da jesu.
O cemu vi glavu razbijate, budite sretni da mozete dokupiti jeftino do izvjesca. U petak samo lose vijesti, a danas vanka vec zaokret u zeleno. Bdi povijesno visoko i to je realno jedino bitno, uz projekciju da ce takav i ostati.
Povijest traje duze od 10 god pa nije povijesno visoko. I ciju to projekciju?
Jel mozda negdi pise povijesno najvise ili pise povijesno visoko?
Po cleavesu, ako znate tko su ti i 99 posto svjetskih brodarskih analiticara, bar onih koje ja pratim.
Na grafu vam je njihova prokekcija za 3 godine unaprid, eto jos nesto ?
Po cleavesu, ako znate tko su ti i 99 posto svjetskih brodarskih analiticara, bar onih koje ja pratim.
Bravo kolega, Cleaves da, negdje sam cuo Kojem grafu? Sad ponovo pogledajte Joakimove brojeve i bdi danas pa nam recite je li ostajemo povijesno visoko. Inace te projekcije su vise nego dobre i profitabilne, ja bi ih potpisao odmah. 99% analiticara kaze da ce bdi rasti?
Ja se sjecam vremena kada se na forumu ismijavalo tog Joakima, a ja ga stalno citirao - kako nema pojma, kako ga stvarnost konstantno demantira, i tako. A vidi sada, sada ima prefiks St. Joakim. Kako se stvari mijenjaju, iliti, mijenja se onaj tko se ne mijenja, vise ni sam ne znam o cemu se zapravo radi Ali sta je, je, covjek zna znanje.
Bravo kolega, Cleaves da, negdje sam cuo Kojem grafu? Sad ponovo pogledajte Joakimove brojeve i bdi danas pa nam recite je li ostajemo povijesno visoko. Inace te projekcije su vise nego dobre i profitabilne, ja bi ih potpisao odmah. 99% analiticara kaze da ce bdi rasti?
ako nije problem dajte nam link ili neku slikicu od Joakima da vidimo šte kaže.........
Pa ta slikica i je od Joakima. Predviđa sljedece dvi godine BDI-a oko 2800 sto je top, samo eto neki sad vide 3200 i misle da je tih 2800 malo 😂😂. I opet moje rici krivo tumacite, napisao sam da ce BDI ostati takav , malo gore ili dolje, necemo se buniti.
Pa ta slikica i je od Joakima. Predviđa sljedece dvi godine BDI-a oko 2800 sto je top, samo eto neki sad vide 3200 i misle da je tih 2800 malo 😂😂. I opet moje rici krivo tumacite, napisao sam da ce BDI ostati takav , malo gore ili dolje, necemo se buniti.
Znaci nema panike, panamaxi i supre do kraja godine padaju sa 30k na 20k, qoute: St Joakim (hvala @mittko i molim da se ime uzvisenog ne spominje uzalud) a atpl ide na cca 700, tu negdje, moze? Da se primjetiti da njegove projekcije (navodno povijesno viskokog bdi) drze capeovi koji se nas (atpl) ne ticu, right? Ostalih 98% analiticara su ionako nebitni, oni imaju ruzicastije cvike od vas.
Ja evo maoprije naletio na onaj vas 1%, koje sam ja j..ne srece
Ma samo cu napisati da su dobre mogucnosti za novogradnju do 2024, taman sad narucite brod a tad ga dobijete. Ah….mozda kupite dionicu jeftinije jednog dana u decembru 2028-e.
Nadalje, bas zbog takvih predvidanja netko je najbolji analiticar po bloombergu a nekoga ne mozete ni pronaci kad ga googlate, vrijeme ce pokazati tko je na kojem mjestu i zasto. Sa ovime bi zavrsia jer imamo drugacije videnje a ne iznosimo trenutno nikakve korisne podatke.
Ma samo cu napisati da su dobre mogucnosti za novogradnju do 2024, taman sad narucite brod a tad ga dobijete. Ah….mozda kupite dionicu jeftinije jednog dana u decembru 2028-e.
Otkrili ste jednu poznanicu u jednadzbi sa puno nepoznanica, novogradnje nema i to je jako bitno ako ste meni preporucili kupnju (?) nema potrebe, na vrijeme sam unutra a neke su zabiljezene u odgovarajucoj temi na forumu.
Long live drybulk...
ah taj cerpic... sjecam se ne tako davno , bila je obavjest da će dodijeliti 30k diona potrebitima , cjena je bila oko 190 kuna i ja prodam sirotinju, uzmem 10ak kuna zarade po dioni i sa lovom odem si kupiti malu pentu da mogu na lignje, stari tomos slabo mi palio. I onda gledam , pa gledam , cjena raste, lignje slabo idu, vidim ja taj cerp je baba roga za malu djecu , i prodam i brod i pentu i sve u atlant po 250 kuna jer mi je bila skupa po 190 i bojao se cerpa .... sad nemogu u lignje , al računam bit će ih kad uzmem koćaricu za dvi godine .