1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:32 PM
  • mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • May 12, 2021 at 1:12 PM
    • #5,001
    Quote from hugh
    Quote from mitkko

Neću dalje ulaziti u raspravu. Ovo je bilo pitanje za trejdere. Ja i u rastu i u padu pokušavam održati hladnu glavu, objektivno sagledavati stvari i uvijek imati plan A i plan B - rekli bi, "hope for the best, prepare for the worst". To je sve. Ako pitam kako bi reagirali kada se korekcija dogodi, ispadam crnjak, a još i napišem da očekujem kratkoročnu korekciju prije daljnjeg rasta, ali svejedno sam crnjak. Stvarno ne vidim u čemu je problem. Ne znam šta je tu "traženje dlake u jajetu", pa ništa ne raste pravocrtno.

Ja sam osobno bullish na bulkerima još od 2019., to znaju svi koji su pratili šta pišem. Da nije bilo korone, vjerujem da bi ovakav rasplet gledali godinu dana ranije. Zato mi je smiješno kada mi ovdje neki koji su se tek sada uključili govore da crnjačim i drukam, a sami ne znaju razlikovati panamax od supre, a o ostalome da ni ne pričam. Ali nema veze, ne smeta mi. Ajde, neću više smetati na ovoj temi. sam ja rekao da crnjačite i drukate?.....

Gdje sam ja rekao da crnjačite i drukate?.....možda sam to pomislio ali rekao nisam.......

korekciju vidimo, normalna je i dobra......

samo sam pitao i za neku vašu optimističniju prognozu ? (ako postoji).......

vaše je pisanje ovdje sigurno potrebno jel puno znate......zato samo pišite i to što više......(stvarno to mislim).......a ja ću se potrudit da pišem što manje ili uopće ne pišem......ali neznam čemu neka ljutnja kad ste tražili mišljenje drugih.....

Display More

Kolega, ne ljutim se ja, i sigurno ne na tebe. Znam da i ti dugo pratiš ATPL, znam da puno znaš, nije moj post bio usmjeren na tebe, već sam taj tvoj post citirao jer je uhvatio suštinu onoga kako mnogi trenutno razmišljaju.

Burzama vladaju emocije, pogotovo kratkoročno, upravo to grafovi lijepo oslikavaju, ali isto tako i pisanje po forumu. Ove dnevna kolebanja cijene kao što je današnje ne znači da je to sada konsolidacija niti da je ona gotova jer je danas u 11 sati palo za 10 kn, a onda u 13 sati naraslo opet za 10 kn :) to je valjda razumljivo. Ako gledamo i sa tehničke strane, dnevna promjena cijene sa +/- 18 kn mi ništa ne govori jer je to u granicama trenutno očekivane dnevne volatilnosti (indikaotr ATR), dnevna promjena cijene u tom rasponu ne znači promjenu trenda.

Teško je tražiti i kratkoročnu logiku ili korelaciju u kretanju vozarina i cijene dionice. Primjer - vozarine su puno prije počele sa velikim rastom, dionica je na to reagirala sa zakašnjenjem, morala je to nadoknaditi i zato sada smo sada vidjeli ovakav eskplozivni rast. U takvim situacijama dionicama ne samo da nadoknađuje propušteni rast vozarina, već se odmah ugrađuju velika buduća očekivanja, emocije prorade, gledaš pravocrtni rast zadnjih mjesec dana pa onda napraviš ekstrapolaciju i pitaš se gdje će cijena biti za mjesec ili godinu, radiš one nesretne projekcije anualizirane dobiti koje ništa ne govore kada ih tako dobiješ ekstrapolacijom, mnogi više uopće ne razmišljaju o mogućnosti korekcije.. i onda na prvi znak korekcije počnu kataklizmičke izjave, ljudi panično prodaju i onda pogube novce. Pa jel nije bolje gledati stvar hladne glave, biti svjestan tih ljudskih slabosti i mana, i pokušati na njima profitirati.

Pitaš me zašto mislim da će se dionica "pasti" na 265 ako se vozarine " korigiraju" za 10-20%. Već ovim pitanjem sam pokazuješ da emotivno doživljavaš promjenu cijene dionice - vidi, promjenu vozarina od -20% zoveš "korekcijom", a promjenu cijene dionice od -20% (ili u ovom konkretnom slučaju 26%, poanta je ista) zoveš "padom". Kužiš koliko je to ludo? Za ovaj scenarij pada cijene dionice je naravno preduvjet pad vozarina ili neki drugi veći kratkoročni potres na tržištu, ali čak i ako vozarine počnu stagnirati na ovim visokim razinama, ne znači da cijena donice ne može pasti. Tu će se već onda početi uspoređivati fundamenti, raditi projekcije... fundamenti će odrediti cijenu dionice. Na rast dionice kratkoročno ima veliki utjecaj sentiment (manje fundamenti), a dugoročno je obrnuto.

Evo ti onaj isti raniji graf, samo odzumiran. Prvi sljedeći target je 480 kn. Ako i vidimo korekciju cijene do 0,618Fib, odnosno 30-ak% od vrha, ne znači da kraj bull marketa, to je samo hlađenje prije daljnjeg rasta. Taj pad može biti i manji, ali ne bi smio biti veći, sve od 10-30% je u redu, zdravo, očekivano. Ova projekcija na grafu je nastala tako da sam isjekao dio grafa iz 2019. godine gdje su bili slični tehnički uvjeti na grafu i preslikao ga na danas, a zanimljivo je i da takva projekcija se jako dobro podudara sa trenutnim zonama otpora i podrške. To ne znači da ćemo već danas vidjeti korekciju, ili možda ne takvog razmjera, ali ćemo ju jednog dana vidjeti, i mene je zanimalo kakav tehničari imaju "game plan" za taj scenarij. Tada , 2016-2017. smo vidjeli tri veće korekcije od 30-ak% i još nekoliko manjih, a svejedno je dionica u tom dvogodišnjem razdoblju otišla +600%. Kužiš?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • May 12, 2021 at 1:30 PM
    • #5,002
    Quote from DiAbLeRo

I sad bi po Vama, svi trebali prodati na 350 i čekati pad na 265? Kao što su, kako ste nedavno crtali, trebali svi prodati na 215 kao i Vi, pa čekati na možda 190?

Odličan vam je "game plan". :thumbup:

Nisi shvatio poantu.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • May 12, 2021 at 1:31 PM
    • #5,003
    Quote from DiAbLeRo

I sad bi po Vama, svi trebali prodati na 350 i čekati pad na 265? Kao što su, kako ste nedavno crtali, trebali svi prodati na 215 kao i Vi, pa čekati na možda 190?

Odličan vam je "game plan". :thumbup:

Nije poanta prodati pa kupiti nego ako držiš dugorocno očekuj korekcije i rast unutar dugoročnog uptrenda.

A špekulanti odnosno okolnosti će formirati valove za pad i rast. U dugom roku ako se potvrde ocekivanja da je oporavak dugorocan to ne bi trebalo imati negativne reperkusije na cijenu dionice.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • May 12, 2021 at 1:32 PM
    • #5,004

Mitkko

Sve je meni jasno sto pisete, i bit ce tih padova, korekcija, nazovite to kako god hocete, nema frke. Medjutim, ono zbog cega ne vjerujem u ostvarenje ovog prvog dijela vaseg grafa su vozarine i FI. Drugi kvartal je bolji od prvog, treci od drugog, a i cetvrti se ima nesto za pitati. Znaci u lipnju i srpnju ocekujem znacajan rast cijene, a ne grebanje po 230-250. Zato taj graf sto ste nacrtali dozivljavam vise kao akademsku studiju nego kao predvidjanje.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • May 12, 2021 at 1:37 PM
    • #5,005
    Quote from 5. Element

Mitkko

Sve je meni jasno sto pisete, i bit ce tih padova, korekcija, nazovite to kako god hocete, nema frke. Medjutim, ono zbog cega ne vjerujem u ostvarenje ovog prvog dijela vaseg grafa su vozarine i FI. Drugi kvartal je bolji od prvog, treci od drugog, a i cetvrti se ima nesto za pitati. Znaci u lipnju i srpnju ocekujem znacajan rast cijene, a ne grebanje po 230-250. Zato taj graf sto ste nacrtali dozivljavam vise kao akademsku studiju nego kao predvidjanje.

Za razliku od većini firmi, brodari imaju taj konstantni dnevni “value driver” u vidu indeksa vozarina. Pa kad stvari idu dobrim smjerom, cijena dionice ima konstantnu snažnu potporu. Mislim da rezultati u tom kontekstu nisu toliko bitni jer ionako ne postoji konsenzus kakvi će biti ili kakvi bi trebali biti, kao ni dostatne informacije odnosno precizne analize. Od strucnjaka. Mi smo svi manje-vise laici i priučeni analitičari za ovaj sektor.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • May 12, 2021 at 1:37 PM
    • #5,006
    Quote from mitkko
    Quote from hugh

Gdje sam ja rekao da crnjačite i drukate?.....možda sam to pomislio ali rekao nisam.......

korekciju vidimo, normalna je i dobra......

samo sam pitao i za neku vašu optimističniju prognozu ? (ako postoji).......

vaše je pisanje ovdje sigurno potrebno jel puno znate......zato samo pišite i to što više......(stvarno to mislim).......a ja ću se potrudit da pišem što manje ili uopće ne pišem......ali neznam čemu neka ljutnja kad ste tražili mišljenje drugih.....

Kolega, ne ljutim se ja, i sigurno ne na tebe. Znam da i ti dugo pratiš ATPL, znam da puno znaš, nije moj post bio usmjeren na tebe, već sam taj tvoj post citirao jer je uhvatio suštinu onoga kako mnogi trenutno razmišljaju.

Burzama vladaju emocije, pogotovo kratkoročno, upravo to grafovi lijepo oslikavaju, ali isto tako i pisanje po forumu. Ove dnevna kolebanja cijene kao što je današnje ne znači da je to sada konsolidacija niti da je ona gotova jer je danas u 11 sati palo za 10 kn, a onda u 13 sati naraslo opet za 10 kn :) to je valjda razumljivo. Ako gledamo i sa tehničke strane, dnevna promjena cijene sa +/- 18 kn mi ništa ne govori jer je to u granicama trenutno očekivane dnevne volatilnosti (indikaotr ATR), dnevna promjena cijene u tom rasponu ne znači promjenu trenda.

Teško je tražiti i kratkoročnu logiku ili korelaciju u kretanju vozarina i cijene dionice. Primjer - vozarine su puno prije počele sa velikim rastom, dionica je na to reagirala sa zakašnjenjem, morala je to nadoknaditi i zato sada smo sada vidjeli ovakav eskplozivni rast. U takvim situacijama dionicama ne samo da nadoknađuje propušteni rast vozarina, već se odmah ugrađuju velika buduća očekivanja, emocije prorade, gledaš pravocrtni rast zadnjih mjesec dana pa onda napraviš ekstrapolaciju i pitaš se gdje će cijena biti za mjesec ili godinu, radiš one nesretne projekcije anualizirane dobiti koje ništa ne govore kada ih tako dobiješ ekstrapolacijom, mnogi više uopće ne razmišljaju o mogućnosti korekcije.. i onda na prvi znak korekcije počnu kataklizmičke izjave, ljudi panično prodaju i onda pogube novce. Pa jel nije bolje gledati stvar hladne glave, biti svjestan tih ljudskih slabosti i mana, i pokušati na njima profitirati.

Pitaš me zašto mislim da će se dionica "pasti" na 265 ako se vozarine " korigiraju" za 10-20%. Već ovim pitanjem sam pokazuješ da emotivno doživljavaš promjenu cijene dionice - vidi, promjenu vozarina od -20% zoveš "korekcijom", a promjenu cijene dionice od -20% (ili u ovom konkretnom slučaju 26%, poanta je ista) zoveš "padom". Kužiš koliko je to ludo? Za ovaj scenarij pada cijene dionice je naravno preduvjet pad vozarina ili neki drugi veći kratkoročni potres na tržištu, ali čak i ako vozarine počnu stagnirati na ovim visokim razinama, ne znači da cijena donice ne može pasti. Tu će se već onda početi uspoređivati fundamenti, raditi projekcije... fundamenti će odrediti cijenu dionice. Na rast dionice kratkoročno ima veliki utjecaj sentiment (manje fundamenti), a dugoročno je obrnuto.

Evo ti onaj isti raniji graf, samo odzumiran. Prvi sljedeći target je 480 kn. Ako i vidimo korekciju cijene do 0,618Fib, odnosno 30-ak% od vrha, ne znači da kraj bull marketa, to je samo hlađenje prije daljnjeg rasta. Taj pad može biti i manji, ali ne bi smio biti veći, sve od 10-30% je u redu, zdravo, očekivano. Ova projekcija na grafu je nastala tako da sam isjekao dio grafa iz 2019. godine gdje su bili slični tehnički uvjeti na grafu i preslikao ga na danas, a zanimljivo je i da takva projekcija se jako dobro podudara sa trenutnim zonama otpora i podrške. To ne znači da ćemo već danas vidjeti korekciju, ili možda ne takvog razmjera, ali ćemo ju jednog dana vidjeti, i mene je zanimalo kakav tehničari imaju "game plan" za taj scenarij. Tada , 2016-2017. smo vidjeli tri veće korekcije od 30-ak% i još nekoliko manjih, a svejedno je dionica u tom dvogodišnjem razdoblju otišla +600%. Kužiš?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

kužim šta govoriš i da se vodiš TA i projekcijom iz 2019 jel su tada tehnički uvjeti bili slični.......ali da bi ta projekcija po TA bila realno usporediva s današnjim stanjem valjda bi i ostali uvjeti koji utječu na cijenu trebali biti slični?........ako se ne varam te 2019 bdi nije išao iznad 1800 bodova.......koje su najviše razine vozarina za brodove koje atpl ima bile u 2019?.......

• jasko
    Majstor
    Reakcija primljeno
    7,279
    • May 12, 2021 at 1:41 PM
    • #5,007

BDI 02.09.19. blizu 2500 https://tradingeconomics.com/commodity/baltic

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • May 12, 2021 at 1:47 PM
    • #5,008
    Quote from hugh
    Quote from mitkko

Display More

kužim šta govoriš i da se vodiš TA i projekcijom iz 2019 jel su tada tehnički uvjeti bili slični.......ali da bi ta projekcija po TA bila realno usporediva s današnjim stanjem valjda bi i ostali uvjeti koji utječu na cijenu trebali biti slični?........ako se ne varam te 2019 bdi nije išao iznad 1800 bodova.......

Display More

Nije bitno koliki je bio BDI, važan je njegov trend i postotna promjena. Valuacije firme i cijena dionica se ravna relativno u odnosu na vozarine i očekivanja. Dionica i u situaciji visokih vozarina može biti precijenjna (gledano fundamentalno) ili pregrijana/overbought (gledano tehnički). Opet se ograđujem da me se krivo ne shvati, ne tvrdim da je to trenutno slučaj, ali takve situacije treba očekivati. Pa ja sam vam ovdje neki dan davao računicu da je trenutno NAV oko 350, kada je cijena dionice bila 250 - jel nisam?

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • May 12, 2021 at 1:48 PM
    • #5,009
    Quote from mitkko
    Quote from hugh

kužim šta govoriš i da se vodiš TA i projekcijom iz 2019 jel su tada tehnički uvjeti bili slični.......ali da bi ta projekcija po TA bila realno usporediva s današnjim stanjem valjda bi i ostali uvjeti koji utječu na cijenu trebali biti slični?........ako se ne varam te 2019 bdi nije išao iznad 1800 bodova.......

Nije bitno koliki je bio BDI, važan je njegov trend i postotna promjena. Valuacije firme i cijena dionica se ravna relativno u odnosu na vozarine i očekivanja. Dionica i u situaciji visokih vozarina može biti precijenjna (gledano fundamentalno) ili pregrijana/overbought (gledano tehnički). Opet se ograđujem da me se krivo ne shvati, ne tvrdim da je to trenutno slučaj, ali takve situacije treba očekivati. Pa ja sam vam ovdje neki dan davao računicu da je trenutno NAV oko 350, kada je cijena dionice bila 250 - jel nisam?

Yes you are.....

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • May 12, 2021 at 2:03 PM
    • #5,010

Dajte se opustite ljudi, to je samo novac :)

normalno je da nakon 100 posto rasta padne koji postotak, dal ce to bit 10 ili 25 je nebitno,

osim ak se ne trejda pa da se uzme koja dionica vise, oni koji misle da ce to vrijedit 1000 kuna ili vise , ako

vozarine ostanu , nebi trebali bit zabrinuti.

treba gledat siru sliku.

Freight futures am update Capesize down ~6%
    Panamax down ~2%

kaj ne znaci da sutra nece okrenut u plus i ove razine ce bit smijesne.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • May 12, 2021 at 2:17 PM
    • #5,011
    Quote from havi

Dajte se opustite ljudi, to je samo novac :)

normalno je da nakon 100 posto rasta padne koji postotak, dal ce to bit 10 ili 25 je nebitno,

osim ak se ne trejda pa da se uzme koja dionica vise, oni koji misle da ce to vrijedit 1000 kuna ili vise , ako

vozarine ostanu , nebi trebali bit zabrinuti.

treba gledat siru sliku.

Freight futures am update Capesize down ~6%
    Panamax down ~2%

kaj ne znaci da sutra nece okrenut u plus i ove razine ce bit smijesne.

Display More

Nije bitno 10 %, ali puno više je bitno.......ako se na 25000 $ bude prodavalo po 250 ja ču sa Čirom pojest svoju diplomu i Robija vratit iz Zvezde.......

idemo da, big picture.....

goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • May 12, 2021 at 2:22 PM
    • #5,012

Koliko boli i patnje, a ni bdi ni cijena ATPL se nisu posebno korigirali.

Panamaxi još i rastu zadnjih dana...niđe veze.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • May 12, 2021 at 2:25 PM
    • #5,013

BPI 5 T/C routes 82500 27606 -134

BSI 10 T/C routes 58328 24963 264

BHSI 7 T/C routes 38200 22342 332

Supre i Handy su rasli a oni su im trenutno na SPOT tržištu....koliko ja vidim iz postova koje šalje jasko potpisuju se i ugovori koji su za 10 do 20% višlji od BDI indexa.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • May 12, 2021 at 2:26 PM
    • #5,014
    Quote from jasko

odlično, ovogodišnji vrh je za sada samo 30% veči......ajde jasko budi tako dobar pa nađi najviše vozarine za panamaxe i supre u toj 2019 godini a može i za handy.......

plaese........

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • May 12, 2021 at 2:31 PM
    • #5,015

S prosjecnom vozarinom od 15.500 usd bit ce 30 mil dobiti u q2. A nesto mi govori da ce biti i ponesto visa, a mozda i znatno.

Tako da ce mnogima ispasti vilica kad vide rezultate i pomisle OMG koji sam tukac bio prodavati prije FI.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • May 12, 2021 at 2:36 PM
    • #5,016
    Quote from 5. Element

S prosjecnom vozarinom od 15.500 usd bit ce 30 mil dobiti u q2. A nesto mi govori da ce biti i ponesto visa, a mozda i znatno.

Tako da ce mnogima ispasti vilica kad vide rezultate i pomisle OMG koji sam tukac bio prodavati prije FI.

Ukupna količina duga je nešto iznad 850 milijuna kuna ? Vozarine bi nekoliko godina morale ostati relativno visoke da vrate ovaj dug čak i da zarađuju 100 milijuna kuna godišnje.

Po kojoj kamatnoj stopi su uzeti krediti ?

P.S. Znam da ću na ovo pitanje dobiti minuse jer se tolerira samo optimizam, ovdje je zavladalo navijačko raspoloženje i svi dug zanemaruju, a računaju da će vozarine biti godinama visoke. Mislim da ovo nije realno jer čim se vozarine oporave krenu nove narudžbe brodova.

• Sony
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    262
    • May 12, 2021 at 2:37 PM
    • #5,017
    Quote from 5. Element

Mislim da će biti Q2 u odnosu na q1 minimalno x3 ako vozarine samo ostanu ovakve.

• JoSko111
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • May 12, 2021 at 2:38 PM
    • #5,018

Q2 će biti izvrsna dobit. Bojim se jedino da nisu 6 broda ugovorena po nekoj mizeriji pa da to pokvari sliku...

Onda bi cijena padala samo zbog nerealnih očekivanja. Zato su mi draže konzervativne prognoze.

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • May 12, 2021 at 2:40 PM
    • #5,019

bilo je jako puno vremena i prilike(količine) da se prihvate dokazi na dakaze na dokaze....u siječnju,veljači,ožujku.....

ako smo investitori znači po onome što će vrlo izgledno sljediti pred nama tada nebi trebali ni razmatrati prodaju u 2021pa ni 2022,predlažem malo kolegijalnosti da i oni koji vole puno uskakati ,iskakati da i oni sebi priskrbe malo radosti ?

oni si žele "malo" pa....

nije to tako velika žrtva nas investitora a biti će nas još više zadovoljnih.

plus možda mogu i za nas učiniti pravu stvar,omogučiti nam da dokupimo malo jeftinije? :/

p.s.

DA,pobjeglo je i nama koji smo se dobro nakrcali,a trebalo si je napraviti WIN-WIN?

svi ga navodne žele a malo tko ga uzima kada se nudi,kada je vrištalo,ma urlalo,kada je bilo nacrtano...?

usprkos zvjezdanom outlooku sada je problem jer je odmaklo od dna,na dnu gotovo nitko neće...?

uvijek je dobro vrijeme za kukanje a ima li kada dobro vrijeme za kupiti na brdovitom balkanu?

:/ :saint:

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

• jasko
    Majstor
    Reakcija primljeno
    7,279
    • May 12, 2021 at 2:40 PM
    • #5,020
    Quote from hugh
    Quote from jasko

odlično, ovogodišnji vrh je za sada samo 30% veči......ajde jasko budi tako dobar pa nađi najviše vozarine za panamaxe i supre u toj 2019 godini a može i za handy.......

plaese........

04.09.2019.

BDI +0.68%, 2.518

Capesize +1.32% to $38,014

Panamax -0.48% to $18,026

Supramax 58k tons +0.12% to $15,233

Handysize +0.71% to $9,961

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.) 281

• Cicija
      • February 26, 2020 at 8:56 PM
      • Dionice
      • Cicija
      • June 9, 2025 at 4:17 PM
    2. Odgovora
      281
      Pregleda
      108k
      281
    3. Alboreto

June 9, 2025 at 4:17 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 9, 2025 at 10:30 AM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. accountant

June 9, 2025 at 10:30 AM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 9, 2025 at 10:21 AM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      510k
      1.1k
    3. accountant

June 9, 2025 at 10:21 AM
    1. 7SLO 21

• Like 1
      • Santo
      • January 14, 2023 at 2:27 PM
      • Investicijski fondovi
      • Santo
      • June 9, 2025 at 9:12 AM
    2. Odgovora
      21
      Pregleda
      9.2k
      21
    3. Bokyklc

June 9, 2025 at 9:12 AM
    1. IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.) 311

• Like 1
      • propalica
      • February 14, 2020 at 11:16 AM
      • Dionice
      • propalica
      • June 8, 2025 at 6:16 PM
    2. Odgovora
      311
      Pregleda
      108k
      311
    3. Kirac

June 8, 2025 at 6:16 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

Alboreto June 9, 2025 at 4:17 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant June 9, 2025 at 10:30 AM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

accountant June 9, 2025 at 10:21 AM
  • 7SLO

Bokyklc June 9, 2025 at 9:12 AM
  • IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

Kirac June 8, 2025 at 6:16 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM

Popularne Teme