ostao jedan veći nalog na 344 kn, ostalo za sad propuh. Kad bi se ukazao IB ovo bi letilo. A poglečte vani kako otvaraju Norvežani https://live.euronext.com/en/product/equ…G396372051-XOSL
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
-
To je neko prebacivanje dionica ili skidanje sa skrbi (margina). Taj dan je protrgovano ukupno 4.233 dionice.
Jedino ako ih je stekao mimo uređenog tržišta.
Kolega gore je naveo mislim točno o čemu se tu bilo radilo, I.B. nije kupio do sada ništa.
Samo 175.000 komada. Stvarno nista.
-
Huja haj!
Bravo za Atlantsku i dioničare Lijepo za vidjeti ovaj rast iz dana u dan.
-
kukuklele šta je ovo bilo
-
uragansko otvaranje. A oni na kopnu na aparatima , šaljemo vam dalekozore jer nestajemo u daljini
-
kukuklele šta je ovo bilo
Zagrijavanje, a na asku propuh......
-
Zašto kupovat sad po 36x, 37x, 38x, 39x kn kad će bit uskoro po 4xx kn pa će bit primamljivije. Kako rekosmo: Hrvati nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino. Kad više plate, onda to više i cijene...
-
Nije više nitko lud. Da su cestarine grozne kao prije ovo vrijedi 400, a ne sad po ovim astronomskim vozarinama...
-
joakim je uzbuđen . I tata isto
-
-
Samo milja i nešto prometa,idemooo
-
Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.
-
Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.
pa jel ovo onda igra letećih noževa ili se to stručno nekako drugačije kaže
-
Mogu potvrditi po vlastitom iskustvu. Baš me boli to što nisam držao. Ali na greškama se uči, ako već ne možeš na tuđim greškama...
-
Pa koji su onda ovo neznalice što se iskrcavaju po kilu komada?
-
pa jel ovo onda igra letećih noževa ili se to stručno nekako drugačije kaže
Mislim da se u literaturi ovakava pojava naziva "Raketa" , "Rocket" ili " Das Raketten"
-
Pa koji su onda ovo neznalice što se iskrcavaju po kilu komada?
Nisu to neznalice, to su znalci koji od 200 kn prodaju sa ciljem jeftinijeg dokupa.......
-
Zašto kupovat sad po 36x, 37x, 38x, 39x kn kad će bit uskoro po 4xx kn pa će bit primamljivije. Kako rekosmo: Hrvati nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino. Kad više plate, onda to više i cijene...
Kao što sam napisao već prije,nitko neće jeftino robu jer ne vrijedi,što skuplje to kvalitetnije,još nekoliko kuna i na 100% zarade sam,to mi je bio cilj kad sam kupovao.Mislim da neću izaći još,samo mi je krivo što nisam iz tankerske sve prebacio ovdje.Možda još stignem?
-
Meni je zadnji puta ovakav osjecaj trgovanja bio kad se KRAS kupovao. Imao sam od ranije za 280kn, prodao po oko 400, mislio plafon je na 500 a onda je tek pocelo. Na kraju zadnji ulaz mi je bio na preko 900 i na zadnjem sam najvise zaradio, a ukupno ulazio (ponovno) cca 5 puta i svaki puta profitirao. Sve sto sam prodavao u meduvremenu je ispalo prerano prodano.
-
Kaže graf na Tankerskoj da stignete
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-