Skuplja roba bi trebala biti i dobra roba,tko još hoće jeftino.
Kad je skupa znaci da valja 😜
bome ja sam kupio izgleda ove najbolje
Skuplja roba bi trebala biti i dobra roba,tko još hoće jeftino.
Kad je skupa znaci da valja 😜
bome ja sam kupio izgleda ove najbolje
stq je ovo jutros majkom moja mila, jel ovo zločesti carapice poderala zajedno sa gacama?
To je da izbace ove trejdere koji se zadovoljavaju sa burek zaradom u periodu kad je očito šta slijedi za godinu, dvije sa zaradama na brodarima .
Istina da sam očekivao preskok preko 300 iz prvog pokušaja... ali eto sad je preskočilo letvicu daleko iznad. još kad krenu sa motkom skakati, skokom u vis
Display MoreDisplay MoreDa, 5. Element ja baš vizionarski pogodio.
Sa prvih par postova na ovoj temi mi je išao na živce, a onda je prestao
Svaka čast i hvala! Odvukao mi je fokus sa argumentima.
Sektor je ušao u bikovsko tržište i boriti se protiv toga, najblaže rečeno, je glupo.
Ovo će, u uz povremene korekcije, samo rasti. Koliko dugo? Ne zna se, možda do zime, možda do zime 2025.
Ko zna hoćemo li ikada više vidjeti BDI na 600.
Speaking of korekcija....bas si morao,a? Evo danas ide dobar pad. Vode capeovi, slijede panamaxi. Vezimo se
Evo panamaxi okrenuli u plus.
May 25200 +200
Jun 25500 +375
sad bi bilo dobro da nestrpljivi izađu i da se svi nabijete na bid na oko 280.
i onda opet polako, u skladu s vozarinama.
kad se nešto forsira, obično onda loše završi 🤷
kolegice, šta je smiješno?
dionicu je trebalo dignuti iz "ponora" na veće razine, i to je i učinjeno.
tko hoće skupljati bureke neka se sad ukešira i pusti investitore na miru.
sve sam u temi TA opisao CnB 🤷
Speaking of korekcija....bas si morao,a? Evo danas ide dobar pad. Vode capeovi, slijede panamaxi. Vezimo se
Evo panamaxi okrenuli u plus.
May 25200 +200
Jun 25500 +375
Budu i velika braca. Nema prostora padu.
Display Moresad bi bilo dobro da nestrpljivi izađu i da se svi nabijete na bid na oko 280.
i onda opet polako, u skladu s vozarinama.
kad se nešto forsira, obično onda loše završi 🤷
kolegice, šta je smiješno?
dionicu je trebalo dignuti iz "ponora" na veće razine, i to je i učinjeno.
tko hoće skupljati bureke neka se sad ukešira i pusti investitore na miru.
sve sam u temi TA opisao CnB 🤷
Kolega, mislim da upravo to i rade. Izuju iz cipela one koji su zadovoljni sa ovim rastom.
Samo što će neki u tom partyu ostati kratkih rukava kad kupe na vrhu.
Vani upravo nešto okrenuli nizbrdo, ne može ići samo gore.
Normalno da ne može, korekcija je sigurna, ali ona i služi da se izbace burekdžije i drhtavci.
Pošto će BDI sad malo dolje, vjerojatno će i cijena. Samo je pitanje tko toliko kupuje, ako je neki veći igrač neće mu biti to važno nego će samo nadokupljivati...
Samo što će neki u tom partyu ostati kratkih rukava kad kupe na vrhu.
Vani upravo nešto okrenuli nizbrdo, ne može ići samo gore.
Normalno da ne može, korekcija je sigurna, ali ona i služi da se izbace burekdžije i drhtavci.
Pošto će BDI sad malo dolje, vjerojatno će i cijena. Samo je pitanje tko toliko kupuje, ako je neki veći igrač neće mu biti to važno nego će samo nadokupljivati...
Nemora nužno značiti da korekcija bdi znači i korekciju cijene........ili bar ne onako veliku kao što se neki nadaju a pitanje je i kakva če likvidnost biti u toj korekciji.......i to treba uzeti u obzir.......
ovisno u kojem periodu promatramo recimo da su bdi i vozarine rasli x3 a dionica manje od 2 puta......negdje se moraju "sresti".......ovakvim tempom rasta cijene i bdi-a možemo jahat 100 godina i nikada ga nečemo sustići.......što duže vozarine budu visoke cijena dionice trebala bi rasti......ako vozarine nakon eventualne mini korekcije opet podivljaju divljat će i cijena dionice......
moramo se navikavat na novo normalno ovdje........
Nemora nužno značiti da korekcija bdi znači i korekciju cijene........ili bar ne onako veliku kao što se neki nadaju a pitanje je i kakva če likvidnost biti u toj korekciji.......i to treba uzeti u obzir.......
ovisno u kojem periodu promatramo recimo da su bdi i vozarine rasli x3 a dionica manje od 2 puta......negdje se moraju "sresti".......ovakvim tempom rasta cijene i bdi-a možemo jahat 100 godina i nikada ga nečemo sustići.......što duže vozarine budu visoke cijena dionice trebala bi rasti......ako vozarine nakon eventualne mini korekcije opet podivljaju divljat će i cijena dionice......
moramo se navikavat na novo normalno ovdje........
Naravno da ne mora značiti, ali ima tu puno ljudi koji su ušli na 180 kn i koji će htjeti kapitalizirati dobit.
Ima kao i uvijek tradera i nesigurnih.
Mislim da bi za dionicu čak bilo dobro to malo neko čišćenje...
Eto, čim malo stane, tišina, vjerojatno sad izlaze oni koji su pisali svih ovih dana.
Eto, čim malo stane, tišina, vjerojatno sad izlaze oni koji su pisali svih ovih dana.
Kolega dionica je rasla u odnosu na jučer i to na lijepom volumenu.
Kolega dionica je rasla u odnosu na jučer i to na lijepom volumenu.
Kad nemaš dionicu onda to ne kužiš
Pripremite se za kupnju jel slijedi rušenje na malom prometu.....možda uhvatite koji kom.......
Pripremite se za kupnju jel slijedi rušenje na malom prometu.....možda uhvatite koji kom.......
Joj, pokupiti će im tu sirotinju:-))
Usla foxara u dionicu odma dosla korekcija koja zapravo nije korekcija.
Tu sirotinju vjerovatno i prodaju oni koji očekuju ponovni ukrcaj sa stoticama na 280-290......
Tu sirotinju vjerovatno i prodaju oni koji očekuju ponovni ukrcaj sa stoticama na 280-290......
I moje misljenje. Zele izazvati paniku trejdera da im prodaju sada.
Ispod 310 kn prodano samo 100 komada.....
Ispod 310 kn prodano samo 100 komada.....
Pa ja opet malo uzela. :))) Krene li nize, mogla bi vise. :)) Sva sreca sitno, disciplinirano i ne na istoj razini. Jednom me jedan od vas tako ucio pa se grohotom smijao kako rasporedim u razmaku 0,02 kn, na onim dionicama di se to moze :))
Moram se maknut od kompa. Razmisljala sam svezat ruke na ledjima, al bi i onda zasigurno iznasla neko rjesenje. :))
Odoše kokotičeki po svim pozicijama, a Slavonija većim dijelom pobrana. Čestitam otpuštateljima na uspješno završenom ciklusu. Novim dioničarima sretan i uspješan dugotrajan ciklus konjukture. Mirno more