Bože kakva euforija u komentarima. Izgleda da ovi šta prodaju sve sami amateri.
prosjek pojedine transakcije oko 70 komada. vjerovatno ima puno zaboravljenih naloga na asku koje je ovaj rast počistio.
prosjek pojedine transakcije oko 70 komada. vjerovatno ima puno zaboravljenih naloga na asku koje je ovaj rast počistio.
Je je, evo sad ce... firma koja duguje kojih 700-800 mil kuna ce isplatiti dividendu, odlican potez...
Prerano izašao?
Ovo najviše boli. Il nisi ušao il si prerano izašao. Al ovo je prapočetak početaka ako će se ostvariti ono što se najavljuje. Dakle, ne da nije prekasno za ulazak, nego neće biti prekasno za ulazak ni na 500 kn. Naravno, pod uvjetom da se ostvare ove pozitivne projekcije budućih događanja u narednih par godina.
Daaa ljudi spavaju zimski san.
kolega neugodno bi se iznenadio koliko je starih zaboravljenih naloga! pa ne bulje svi cijele dane u ekran i lipare kunu!
kolega neugodno bi se iznenadio koliko je starih zaboravljenih naloga! pa ne bulje svi cijele dane u ekran i lipare kunu!
Evo ja baš posljednjih dana buljim i vidim da je narod prilično aktivan. Nalozi stalno dolaze, odlaze, pomiču se gore, dolje. Danas ako izbacite ovih 10-tak udara od preko 100 komada prosječna transakcija 40tak kom.
u prvih na asku 3791 kom je ravno 50 naloga!! zar još nema velikih prodavača ili su već na vikendu!!??
u prvih na asku 3791 kom je ravno 50 naloga!! zar još nema velikih prodavača ili su već na vikendu!!??
a kakva je situacija na bidu?
do 220 kn 2175 kom u 35 naloga.
Plus što su nalozi od 500+ kom na 259 i 800+ kom na 260 nalozi koji vjerovatno bježe jel stoje iznad 10% dnevnog povečanja cijene.......al nebitno......
to su ti zbirni nalozi. ukupno njih 9.
Capovi porasli i danas BDI u najvjerojatnije u plusu...približava se targetu od 3000 bodova....stvarno ako bude rastao danas i u ponedjeljak i utorak mogli bi ATPL vidjeti na 280 kn prije izvješća.
smart money (čitaj: kompići fondaša) je već unutra.
fondovi će ovo kupovati kad ekipu bude trebalo vaditi vani ili kad ovi na CNBC-u počnu spominjati shippere (njihov način trgovanja je spasi priku i gledaj šta rade fondovi vani, bez obzira koliko to neracionalno bilo).
neodlučni neka pričekaju izvješće, ako kojim slučajem izađe neki neočekivani "kostur iz ormara", odnosno da i izvješće potvrdi ono što već svi znamo i malo "popegla" onu evaluaciju na investiramo.com.
valjda će onda ljudi zbrojiti 2+2.
čak i mogu shvatiti da netko oklijeva staviti neki veći iznos portfelja, ali da baš nemaš neki iznos s kojim ne možeš lako izaći, e to bome ne razumijem
Sa čim se vi zamarate koliko je naloga na asku/bidu ? jeste tako gledali i kad je padalo sa +3k
Pa svejedno je za godinu, dvije dali će dionica na 220 ili 280 danas, sutra.. osim ako ne trejdaš, pa gledaš dali će biti za burek ili 2
Meni se cini 260-280.. a poslje izvjesca preskacemo 300 bez rusenja letvice iz prvog pokusaja 🤔💪
Hm,, možda 260-280 dočekamo i prije izvješća do kojeg je još tjedna dana ?? Ni vrag da sam krivo procjenio
300 kn na izvješću uz ovakve vozarine i ulaz novoga kapitala je sasvim realno.
Mogli bi mi bit na dan izvješća tamo odakle smo isplovili.
Još 20 min, taman da se privežemo na 200 kn.
čak se i meni čini da je namjerno organizirana igranka prije nego se vidi izvješće i lockdowna, to me malo i izbacilo iz taktike, jer sam već prije odlučio izvješće dočekati na "suhom" i tako bi
Kolega, možda vi budete ali dionica sigurno neće.
Plovit se mora - sad dal je to prema sjeveru ili jugu je manje bitno.