Cape up 4%
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Petogodišnje kretanje cijene nije nešto obečavajuće nešto što ostavlja bez daha,misli se na cijenu dionice.
Tamo daleke 2016 najveći pojedinačni dioničar počeo ja sa agresivnom kupnjom.Možda i graf izgleda zbog toga zvonastog oblika.
Nešto se tu u međuvremenu prodavalo ,skrivalo i pretumbavalo.
Bilo je i blokade računa.
Što nam donosi novo proljeće tek će se vidjeti.
Kažu treba izdržati.!
-
daj Bože.
ali to nitko ne može znati.
pratio sam te vozarine jedno barenko dvajst godina...
I na temelju 12 god pracenja nemas misljenje di ce sad ic?
sori, uopće ne pratim.
osim šta san bacija zeru graha.
atpl u dvi kanalizacije: jedna srednjoročna, gravitacijskog tipa, a druga kratkoročna (unutar srednjoročne), tipa pumpaj me-napumpat ću se.
postoji utjeha u nepopunjenom gapu između 254 i 265.
to će se popuniti- prije ili kasnije.
s obzirom na to, ove razine su dobre.
a što ne znači da neće biti još boljih razina.
-
Petogodišnje kretanje cijene nije nešto obečavajuće nešto što ostavlja bez daha,misli se na cijenu dionice.
Tamo daleke 2016 najveći pojedinačni dioničar počeo ja sa agresivnom kupnjom.Možda i graf izgleda zbog toga zvonastog oblika.
Nešto se tu u međuvremenu prodavalo ,skrivalo i pretumbavalo.
Bilo je i blokade računa.
Što nam donosi novo proljeće tek će se vidjeti.
Kažu treba izdržati.!
Pa lijepo kazu da past performance ne govori nista o buducem.
-
I na temelju 12 god pracenja nemas misljenje di ce sad ic?
sori, uopće ne pratim.
osim šta san bacija zeru graha.
atpl u dvi kanalizacije: jedna srednjoročna, gravitacijskog tipa, a druga kratkoročna (unutar srednjoročne), tipa pumpaj me-napumpat ću se.
postoji utjeha u nepopunjenom gapu između 254 i 265.
to će se popuniti- prije ili kasnije.
s obzirom na to, ove razine su dobre.
a što ne znači da neće biti još boljih razina.
250 + zvuči ok
aj fala
-
-
a da upišeš BDI u google
-
The Baltic Dry index rose 1.3 percent to 1,673 points on Tuesday, according to The Baltic Exchange.
The index covers the rates for shipping dry cargo such as iron ore, grain and coal.
- Capesize rose 4.1 percent to $ 12,152 per share. day.
- Panamax rose 0.7 percent to $ 17,563 per share. day.
- Handysize rose 0.8 percent to $ 17,599 per share. day.
- Supramax fell 0.0 percent to $ 20,668 per share. day.
-
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
Ovi su napredni, valjda prate futurese.
-
Ovi su napredni, valjda prate futurese.
Yep, neki paralelni svemir u kojem na rast BDI indeksa rastu brodarske kompanije...
-
-
Zadnji puta sam se javio ovdje nakon objave FI za Q3 ako me sjećanje ne vara.
Koliko vidim, i dalje se čeka eksplozija vozarina, mašta se o pumpanju, prati se BDI, preko bare se zeleni (nikad se ne crveni), sad će samo što nije, itd.
I tako od 2009. godine
Idite na forum poslovnog i otvorite postove na temi ATPL prije npr. 2, 4 i 6 godina.
Samo ih C/P ovdje, nema razlike od ovih danas, samo se sastav tamburaša mijenja.
-
Koliko vidim, i dalje se čeka eksplozija vozarina, mašta se o pumpanju, prati se BDI, preko bare se zeleni (nikad se ne crveni), sad će samo što nije, itd.
I tako od 2009. godine
Idite na forum poslovnog i otvorite postove na temi ATPL prije npr. 2, 4 i 6 godina.
Samo ih C/P ovdje, nema razlike od ovih danas, samo se sastav tamburaša mijenja.
Tako je kolega, čeka se eksplozija vozarina https://www.braemarscreen.com/home
-
I tako od 2009. godine
Šjor Kirin, svaka van dala!
Mislin, dionica.
Dobitak.
Morate uzeti u obzir da je sada rast od 100 do 150 jednak nekadašnjem rastu od 2 keke na 3.
Samo je teško fatat ova čelična čudovišta vako nisko, mogu satrat ruke, i nedajBože, takujin.
Slou moušn utakmica na ZZZZZ...ZZZZSE...jutros san malo gleda, ali ne sićan se svega jerbo san zaspa.
-
Ove vozarine za Atpl znace 600k kuna cistog dnevno. Nelose. Nekih tricavih 150 kn EPS-a ako godinica bude "nista posebno".
-
I tako od 2009. godine
Jednim dijelom ste u pravu ali u onom bitnom trenutno niste......a to je da su brodari preko bare stvarno odradili velik, čak i impresivan rast......i što je još bitnije, vozarine su u ova protekla 2 mjeseca stvarno malo eksplodirale ( što se tiće pnmxa, supri i handya ) a prema futuresima koje je jasko danas objavio izgleda da se nastavak eksplozije ili cijelog seta eksplozija nastavlja i dalje.......
-
I tako od 2009. godine
Pa ako ovo nije eksplozija spot vozarina koje su na iznad zadnjih 10 godina, koje nitko nije ocekivao.. i jos bolje TC vozarina koje su isto potegle, onda neznam kakvu ti ekspolziju ocekujes.
Iako se sve to moze okrenuti sutra kontra. Ali gledajuci siru sliku od samo sadasnjih vozarina, kladim se na onu prvu verziju. Jeste da ovdje treba malo dok se svi motori upale, znas i sam da brod ne moze brzo startati 😎
-
I tako od 2009. godine
Šjor Kirin, svaka van dala!
Mislin, dionica.
Dobitak.
Morate uzeti u obzir da je sada rast od 100 do 150 jednak nekadašnjem rastu od 2 keke na 3.
Samo je teško fatat ova čelična čudovišta vako nisko, mogu satrat ruke, i nedajBože, takujin.
Slou moušn utakmica na ZZZZZ...ZZZZSE...jutros san malo gleda, ali ne sićan se svega jerbo san zaspa.
Hm da nam je znati za čiji takujin se Ti brineš?
Malo je vodica do Grlaa filmić je sloumojšn. A da slažem se da su nekom metalna čudovišta, ako malo ode gore Mr Vlado
-
Ove vozarine za Atpl znace 600k kuna cistog dnevno. Nelose. Nekih tricavih 150 kn EPS-a ako godinica bude "nista posebno".
Meni je i EPS od 100 kn dobar za 2021, 140 mil. kn dobiti, budemo vidjeli tko će biti bliže...
-
Izgleda da OTP više ne prodaje, bar nije u zadnja dva dana.
Ostao je još SZAIF sa nekih cca 15000 komada ili oko 3 mil. kn.
Neš ti fondova, ugodno je trgovati s njima...
-
Izgleda da OTP više ne prodaje, bar nije u zadnja dva dana.
Ostao je još SZAIF sa nekih cca 15000 komada ili oko 3 mil. kn.
Neš ti fondova, ugodno je trgovati s njima...
To je to.....par milja kuna prometa i nastavak rasta vozarina dijeli nas od sreče....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun