Tko je tu normalan?
Pa nakon ovakvog izvještaja cijena je već trebala preskočiti 200 kao od šale, a netko eto ruši??
kod građevinara ruše, a ovdje na brodarima buše kolega
Tko je tu normalan?
Pa nakon ovakvog izvještaja cijena je već trebala preskočiti 200 kao od šale, a netko eto ruši??
Tko je tu normalan?
Đaba im novci, moji s.....i, ...........
Maloprije Domijan na radio Dubrovniku. Kaže da su i njih ugodno iznenadile vozarine i da će se sigurno odraziti na rezultatima za prvi kvartal.
Preko bare se danas lijepo zeleni. 👍
Moramo im zahvalit, ovo sad postaje best buy na Zse nakon ovakvih vozarina.
Da bar hoće udijeliti još malo ispod 180
Pomorska večer Marko Domijan od 14 min. https://radio.hrt.hr/aod/pomorska-vecer-2dio/373492/
Umrtvljena trgovina na ATLP.
U zadnjem kvartalu dodatno opterećena bilanca.
Kako će poslovanje utjecat u budućnosti na bilancu, ja bih rekao nepoznato.Uprava ni glasa o tome.Lijepo!
Pa zna se kako će utjecat, očekujemo popriličnu dobit sa ovakvim vozarina, a tako također i u cijeloj 2021. godini.
I to ne neku dobit nego značajnu.
Vidjeli ste da s onako niskim vozarinama u 4.kv.2020. su već bili zapravo u plusu 6 mil.kn jer je minus samo zbog iskazivanja tečajnih razlika od 8 mil.kn kojih prošle godine nije bilo.
Znači sad smo već u priličnom plusu, a vozarine bi trebale biti još daleko više tijekom godine po svim predviđanjima, tako da očekujemo rekordne rezultate u zadnjih x godina.
Nije mi samo jasno čemu štopanje cijene i trošenje dionica uludu, kad je prva znamenka cijene već trebala biti 2 odmah jučer u 09,30 h ??!!
Kasno paljenje bit će, ali će zato rast biti strelovitiji!
To ti je akumulacija. Može čak i puno niže, budući je tržište plitko, netko sa par stotina k može bez problema srušiti drastično cijenu na manji nivo. Toga je bilo bezbroj puta na zse. Na ozbiljnijim burzama puno teže.
Kumuliramo i mi, bez brige, samo neka troše dionice.
Ali nitko normalan ne bi išao prodavati sada ispod 2xx kada se zna da je 2020. završila zapravo odlično, a sada smo već u dobrom plusu
BPI 20.000, BSI 15.000 USD, u 2020. prosječno bili cca 50% niže.
Treba li što dodati??
To ti je akumulacija. Može čak i puno niže, budući je tržište plitko, netko sa par stotina k može bez problema srušiti drastično cijenu na manji nivo. Toga je bilo bezbroj puta na zse. Na ozbiljnijim burzama puno teže.
Veliki probitak. Sprijeciti rast cijene sa 30k kuna prometa. Teska akumulacija.
Kumuliramo i mi, bez brige, samo neka troše dionice.
Ali nitko normalan ne bi išao prodavati sada ispod 2xx kada se zna da je 2020. završila zapravo odlično, a sada smo već u dobrom plusu
BPI 20.000, BSI 15.000 USD, u 2020. prosječno bili cca 50% niže.
Treba li što dodati??
kratkoročno razmišljanje.
sad bi, kao, cijena trebala biti una paloma blanka jer će po godine ili tri kvarta godine biti dobro.
a šta posli toga?
opet daun d river sajd.
a,što prije tog a, a što poslije toga ..priča totalno nikakve veze sorry..
a,što prije tog a, a što poslije toga ..priča totalno nikakve veze sorry..
zbog tog kratkoročnog pogleda cijena i ide gori-doli...kada bi INVESTITORI bili sigurni u srednjoročnu (npr. 5 godina) perspektivu ATPL-a, vjeruj da bi nastala gužva...uz konstantan up trend barem 2-3 godine...
Pa predviđana za duži rok i jesu još veći rast vozarina.
Gospodarstva tek sad napokon kreću rasti nakon pada zbog korone, tako da se zna što to znači i što možemo očekivati
Gospodarstva tek sad napokon kreću rasti nakon pada zbog korone, tako da se zna što to znači i što možemo očekivati
daj Bože.
ali to nitko ne može znati.
pratio sam te vozarine jedno barenko dvajst godina...
Pa ako ste pratili onda znate da ne sad taj miks okolnosti koji bi trebali prehititi 2008.
https://en.sse.net.cn/indices/cdfinew2.jsp
Panamaxi i male klase up, i kejpici okrecu izgleda.
daj Bože.
I na temelju 12 god pracenja nemas misljenje di ce sad ic?
daj Bože.
Ma triba jetin dokap, ali kako paloma blanka.....