Moller, znaci vi ste prodali privremeno
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.
Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........
Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.
Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........
zato što ovaj pokraj istaknute cijene i količine, nema istaknutu garanciju da će tu vječno i ostati, a znamo da o njemu puno toga ovisi na ovoj dionici
U trenutnim uvjetima očito garancija postoji jel nalog je stajao 5 min i nije bilo zainteresiranih za prodaju.......
da vidio sam to, ali je pitanje da li će biti sutra, u ponedjeljak, možda se neka točka pojavi kao dopuna na Skupštini za koju još ne znaju svi
-
kolega Moller vi ste prodali privremeno. Mozete sa nama podijeliti svoja razmisljanja?
-
Moller, znaci vi ste prodali privremeno
da, uvijek si oslobodim jednu količinu, obično 1/3 kada je u pitanju ovakva dnevna promjene, ako je cijena stabilna onda ne
-
Vani brodari otvorili u zelenom
-
I zatvaraju mjesovito.
Kao da nas prate.
-
I zatvaraju mjesovito.
Kao da nas prate.
Baš gledam, vani nikako da se odluče u kojem će smjeru .
Strah je još prevelik, isto kao i ovdje uostalom...
Petak, hoće doći Korona, šta ako ovo ono itd...
Samo nek Panamaxi preskoče 15 000$ uskoro, pa nek malo
povuku Cape-ovi i eto nas BDI preko 2000 bodova.
Nitko ne bi rekao početkom 4. mjeseca zar ne?
Massive sales of U.S. #soybeans last week (3.4 mmt). #China bought 1.71 mmt of new crop and unknown bought 873kt. Was China’s biggest weekly U.S. soybean purchase (old+new) since Nov. 2016. Colombia and #Mexico were the top buyers of #corn.
-
-
Kejpovi preuzimaju štafetu u Kini, ali ni ostali ne posustaju
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra + 4.99 / + 0.60 / + 1.76%
-
Kejpovi preuzimaju štafetu u Kini, ali ni ostali ne posustaju
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra + 4.99 / + 0.60 / + 1.76%
trebalo bi nam malo europskog zelenila, ali danas je izgleda i kod njih petak
-
-
Nego, dok se svi tu igramo crvenim bojicama i uzivamo u ZSE petku, ima li koga u blizini Dubrovnika danas oko 17h da ode na kavu u Dr. Ante Starčevića 24? Bilo bi lijepo da cujemo nesto iz prve ruke.
-
Baltic Dry Index Rises 1.14% to 1,595
Capesize +0.72% to $19,916
Panamax +1.62% to $15,079
Supramax 58k tons +1.76% to $10,194
Handysize +1.84% to $6,880 -
And yet, peak shipping season for iron ore is still ahead of us. Although the last two years have seen an earlier pattern in terms of peak shipments, unanticipated factors have been the main reason behind that (both relating to Brazil’s dam accidents for Vale and Anglo-American). Absent such events, we expect iron ore shipments to peak in the fourth quarter of the year, further boosting demand for dry bulk.
With Capesize rates having found a floor at around 20,000/day following the recent correction, the next leg higher, if and when it comes, should push rates to new decade highs for the period, with the highest average for the fourth quarter in the last ten years being around 28,000/day in 2011.
https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2020/…dry-bulk-demand
Baltic Dry Index Rises 1.14% to 1,595
Capesize +0.72% to $19,916
Panamax +1.62% to $15,079
Supramax 58k tons +1.76% to $10,194
Handysize +1.84% to $6,880Panamax presao 15 000$ po danu, a cijena dionice 220 kn. Prilika za kupnju ili na zimu slijedi novi lockdown i pad brodarskih indeksa? Vidjet cemo
-
Atlantska Plovidba's 38,700-dwt handysize bulker AP Revelin (built 2016). Handysizes have had a good week amid firm chartering activity from Europe.https://www.tradewindsnews.com/bulkers/handys…vity/2-1-858508
-
https://net.hr/danas/hrvatska…znamo-o-virusu/
Znaci nema zatvaranja vise.
A ovi su malo zesci talibani.
Jest malo offtopic, ali upravo na strahu od ovog se temeljila cijena Atpl od 200 kn.
S vozarinama i ovim to bi uskoro trebalo postati proslost. Bar po meni...
-
https://net.hr/danas/hrvatska…znamo-o-virusu/
Znaci nema zatvaranja vise.
A ovi su malo zesci talibani.
Jest malo offtopic, ali upravo na strahu od ovog se temeljila cijena Atpl od 200 kn.
S vozarinama i ovim to bi uskoro trebalo postati proslost. Bar po meni...
Pa kakve veze ima atpl sa lokalnim odlukama u vezi virusa i zatvaranja, ne posluje atpl na lokalnom trzistu
-
Na stranim bulkerima je preporuka buy uz potencijal porasta od 50% do100%
Možda Sveti Joakim bude i u pravu ovaj put, vidjet ćemo
-
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra - 0.11 / + 1.14 / + 1.39%
-
Here it comes again......
Nego, kakav je bdi danas?
-
BDI: +3, 1598
-