Kolegice Zlocesta bas ste "zlocesti" stavljati tako ogroman nalog na branik kupnje.😁
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Jelda kolega Neo da bi mogla preko 210kn uskoro?😉
TA kaze up. Dokle?
Pojma nemam. Sudeci po Dsxu sutra bi Atpl mogla do 192-194kn. I tu ocekujem milijunski promet i pravi buy signal. Ako cijena preskoci to podebljat cu za 1000 kom. Iako realno gledano dosadasnje moje trgovanje na Atpl ulaz mi je ako odbijemo trejdanje na cca 108 kn.
Inace ovaj nacin trgovanja mic po mic je odlican za ubijanje medonja. Cijena naraste 1%, sutra 1.5%..pomalo i lagano. Čisti se prodaja strpljivo i to se iz aviona vidi.
Ako pukne 192kn ovdje bi mogao nastupiti jedan jako jako snazni rally. Eto to veliki decki cekaju.
-
Onda kad kupis ide na 120 po običaju 😂
-
Cijena uvijek ima oscilacije gore dolje i tko barata solidno tehnickom analizom na Atpl je to mogao koristiti u punoj mjeri. Ja samo kazem kad kupim ili prodam. Pisao sam da prodajem na 190kn i kupujem po 178 i 180kn opet. Po nacinu i kolicini akumulacije ovdje je moguc i turbo rally. Al kad bi to znali unaprijed svi bi bili bogati.
Za mene je rizik gore dolje prihvatljiv za kupnju. Potencijal pada 11%, potencijal rasta 34%.
Imam 200kom Atpl al cekam probijanje 193kn za masniji ulaz. Ako pukne 193kn bit ce stampedo.
-
ako je mogla sa 410 na 140, onda može i sa 180 na 810, samo je pitanje vremena i tko će to dočekati u kontinuitetu, može li netko sa sigurnošću tvrditi da će poslovanje biti lošije, ne može, ako će se sve oporavljati onda za neko vrijeme kroz par godina nije isključeno da jednoga dana ugledamo tih 810
-
znaci firma nauče 40 milja gubitka u q1 , sa tendencijom jos goreg rezultata u q2 , i po vama ide to prvo na 240 pa onda 400 i jače?
Ko vam nabavlja brlju, i ja bi malo ?
-
Kolega Mrcash, cijena je pala sa 440kn na 140kn. Ipak ce recesija biti kraceg daha pa u drugoj polovici godine mozemo ocekivati nagli rast vozarina. Gubitak u poslovanju od 30kn po dionici za ovaj period je prakticki beznacajan u odnosu kako je moglo biti da je virus potrajao.
Ovo vam je kao Rivp na 22 kn.
-
Ovdje ocekujem barem jos 2Q jednako losa. Pa u neki ozbiljni oporavak ne vjerujem. Prilika za trejdanje ce sigurno biti.
-
znaci firma nauče 40 milja gubitka u q1 , sa tendencijom jos goreg rezultata u q2 , i po vama ide to prvo na 240 pa onda 400 i jače?
Ko vam nabavlja brlju, i ja bi malo ?
to su sigurno izet i điđimilović sajakom maksuzijom! budi oprezan!
-
Capesize-indeks + 4,0 % til 8.055 pr dag
-
-
Baltic Dry Index Rises 2.29% to 714
Capesize +4.0% to $8,055
Panamax -1.5% to $5,856
Supramax 58k tons +3.46% to $5,856
Handysize +2.6% to $3,508 -
na 186 1000 kom skriveni na 186.50 500 kom skriveni
-
Ne kuzim kako mogu biti skriveni iza 15h45?
I sam nekad zadajem Iceberg naloge al isti su vidljivi od 9h30-9h45, 12h00-12h15 i 15h45-16h00
-
Meni ovo izgleda kao trokut i proboj gore.
Zanima me i mišljenje ostalih jer bi još kupovao.
-
Svaka cast hrabrima. Meni je ovo preskupo za ulaz s obzirom na financije firme.
-
ma nema problema, vi ćete ući kasnije po 250
-
Jako tesko kolega pa da ljetos cekam FI za 2Q sa ulazom od 250 kuna. Pretpostavljam da cete vi do tada ionako prodati. Svaka cast trejderima. Zelim vam uspjeh, ali ja ne volim ulaziti tamo gdje se ocekuje poslovanje sa gubicima.
-
Jako tesko kolega pa da ljetos cekam FI za 2Q sa ulazom od 250 kuna. Pretpostavljam da cete vi do tada ionako prodati. Svaka cast trejderima. Zelim vam uspjeh, ali ja ne volim ulaziti tamo gdje se ocekuje poslovanje sa gubicima.
a ima netko tko voli ? treba spašavati prije uloženo koliko se može, ne može ni Igor sam sve pofatati, iako je očito spreman ubaciti još poneki milijunčić
-
a ima netko tko voli ? treba spašavati prije uloženo koliko se može, ne može ni Igor sam sve pofatati, iako je očito spreman ubaciti još poneki milijunčić
Jadan Igor kada ga zena dohvati. Morao joj bude objasniti da ove godine nista od shoppinga u Milanu. Neka okrivi koronu.
-
može ju ukrcati na neki brod ATPL umjesto na kruzer, neka malo osjeti što je kruh sa sedam kora i osmom na putu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IPO Studenac 13
- Avx