Da, ali cijena je u međuvremenu i pala sa 53,5 na koliko 48-49 ojra
48,40 eur zadnja tri mjeseca ali računati će se do dana poziva na GS.
Ok, vjerojatno su zato danas dodatno srušili cijenu za -5,4% na nelikvidnom tržištu..
Da, ali cijena je u međuvremenu i pala sa 53,5 na koliko 48-49 ojra
48,40 eur zadnja tri mjeseca ali računati će se do dana poziva na GS.
Ok, vjerojatno su zato danas dodatno srušili cijenu za -5,4% na nelikvidnom tržištu..
Ocekujete li da ovaj delist prođe ili ? Sa koliko posto glasova sada raspolazu?
Sigurno hoće. IB sigurno ima dogovor.
Što se mojih tiće, neka stoje.
Display Morekad sam neki dan napisao scenarij da se IB dogovorio sa TPNL, bio sam izrugivan od strane nekih forumasa.
Dakle, ponavljam.
-IB se unaprijed sve dogovorio sa tankerskom, podjelio dividendu od 5eur, zna da je vise nece vidjeti iako to nije bilo pametno jer firma nema novaca, da ima onda im ne ni posudio 1.2mil eur.
-Dionicari koji imaju 2-5% ATPL ce prodati svoje udjele tankerskoj jer su postigli dogovor sa tankerskoj.(to se upravo dogadja)
Znaju i oni da ce tankerska kupiti kontrolni paket dionica i da se mogu pozdraviti sa dividendom i sa rastom cijene dionice.
-Dakle sve jasno. Tankerska kupuje, samo je pitanje kad ce stati, ali prema dosadasnjem modusom operandi siguran sam da zelu 100% u svom vlasnistvu ATPL.
-ATPL nakon sto tankerska kupi od malih dionicara 100% udjela se brise sa burze.
THE END -nekad davno bila jedna kraljica iz Grada
Ovo sam napisao 9/2023....mnogi su me izrugivali....nazalost sve tocno....
Display MoreDisplay Morekad sam neki dan napisao scenarij da se IB dogovorio sa TPNL, bio sam izrugivan od strane nekih forumasa.
Dakle, ponavljam.
-IB se unaprijed sve dogovorio sa tankerskom, podjelio dividendu od 5eur, zna da je vise nece vidjeti iako to nije bilo pametno jer firma nema novaca, da ima onda im ne ni posudio 1.2mil eur.
-Dionicari koji imaju 2-5% ATPL ce prodati svoje udjele tankerskoj jer su postigli dogovor sa tankerskoj.(to se upravo dogadja)
Znaju i oni da ce tankerska kupiti kontrolni paket dionica i da se mogu pozdraviti sa dividendom i sa rastom cijene dionice.
-Dakle sve jasno. Tankerska kupuje, samo je pitanje kad ce stati, ali prema dosadasnjem modusom operandi siguran sam da zelu 100% u svom vlasnistvu ATPL.
-ATPL nakon sto tankerska kupi od malih dionicara 100% udjela se brise sa burze.
THE END -nekad davno bila jedna kraljica iz Grada
Ovo sam napisao 9/2023....mnogi su me izrugivali....nazalost sve tocno....
Sve točno, skoro 50%💪
Prije bih bio uvjeren da IB nije imao manevarskog prostora a ni para da se uključi.
Potrošio čovjek zadnju kintu na prijašnje kupovine
Sve skupa se završilo neslavno za njega.
48.37 eur
Nitko normalan od dioničara neće prihvatiti tu cijenu koja je još i niža od one iz ponude, i glasat će za delist. Dalje trgovanje će biti preko OTC platforme, ni prva, ni zadnja dionica kojom se tako trguje, nikakav problem.
kako je rekao naš Riči.....znači, k...čina
Koja kupnja danas
a tek danas...
nego, šta se dešava?...ima tko kakvu info?
da nije da je "većinski" išao u zadnji desant skupljanja?
Tko će sad rušit cijenu ako je indeksni izašo?
Kad bi ponudi bi 60 Eur skupili bi 75% odmah
Što će im 75 % kad već imaju toliko glasova na skupštini?
Kupuje se jako 😊💪
Čekalo se sa kupnjom do izračuna tromjesečnog prosjeka. To nije manipulacija. Čudi me da mali ne iskazuju više ljubavi prema većinskom.