https://www.skdd.hr/portal/SDAWEB.pkg_public.show_lob_hr?p_id=2650
https://www.skdd.hr/portal/SDAWEB.pkg_public.show_lob_hr?p_id=1254
Dvije ponude u 8 godina. Ja mislim da bi i poslovanje bilo u kuverti, zaboravia sam.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Sa 300 kn na 200 eura u tom periodu fino , al budući da će kroz godinu dvije ako vozarine ostanu ovakve biti još N puta na to, čemu žurba .
Tako je i na VLENu bilo, 9,26kn ponuda, pa je palo na 5-6 oko korone, potresa.. i sad je malo ispod 4eura... a kroz koji kvartal kad se upogoni i dok
A gdje će ATPL kroz par kvartala godina
-
Ne znam čemu su škrtarili sad kad su puni ko brod.
da je ponuda bila 63 ili koja je bila gornja granica ja bi im prodao.
Sad neka mi pošalju prvu ponudu 2030-te pa ću razmisliti.
Bitno je da firmu dobro vode ako će..
-
Ne znam čemu su škrtarili sad kad su puni ko brod.
da je ponuda bila 63 ili koja je bila gornja granica ja bi im prodao.
Sad neka mi pošalju prvu ponudu 2030-te pa ću razmisliti.
Bitno je da firmu dobro vode ako će..
Firmu ce sigurno dobro voditi, redovita je linija Split-Zadar, Pula-Zadar gdje ih se pita za savjete iz nasih brodara. Prema dionicarima su se pokazali nikakvi, realno, ne moze svak 5 godina cekati na ponudu, zato neki i prodaju, svjesni diskonta.
-
Zabrinjavajuća je neaktivnost na oba foruma glede Atlantske, a svima je jasno da preostali dioničari mogu nešto napraviti samo i isključivo ako se organiziraju.
Očekivao sam da će se javiti Vergilije i organizirati obranu, ali svi šute.
Stoga, evo kao prvi korak, postavljam formu na webu da mi se s kontakt podatcima jave svi koji bi išli zajednički nastupati.
Cilj je da nas se skupi dovoljno da nas ne mogu zaobići, a idealno iznad 25%.
Najgore bi bilo da ne pokušamo, a onda dođe skupština i samo nas ožene.
Stoga, molim sve koji žele da se jave popunjavanjem ove forme, a ja ću kao prvi korak napraviti whatsapp grupu za daljnju koordinaciju i organizaciju.
Kontakt lista za zajednički nastup dioničara Atlantske plovidbeUnesite svoje kontakt podatke ako ste zainteresirani za zajednički nastup na skupštinamaforms.gle -
Cilj je da nas se skupi dovoljno da nas ne mogu zaobići, a idealno iznad 25%.
želim vam puno uspjeha u nakani ali bojim se da vas očekuje sizifov posao kolega, a 25% nemoguća misija. bez IB nikako.
a neaktivnost? vrlo vjerojatno je velik broj forumaša na oba foruma, pa i onih najglasnijih prodao dionice u ponudi. a ostali zbog loše procjene zbrajaju trenutne sada već ozbiljne minuse i gledaju mrtvilo od trgovanja. i šute i jedni i drugi.
-
želim vam puno uspjeha u nakani ali bojim se da vas očekuje sizifov posao kolega, a 25% nemoguća misija. bez IB nikako.
I mislio sam s IB-om!
Ide polako prikupljanje! Još samo 70 puta ovoliko i imamo 25% s IB-om
-
Kakav je njegov stav?
Nema nikakvog signala.
-
-
Evidentno je da je Vergilije već napravio lavovski dio posla i nemam nikakvih problema da njemu ustupim informacije koje su mi drugi do sad poslali.
Program koji ja smatram da treba biti za okupljanje je:1. Krenuti djelovati odmah: moramo biti spremni da nas ne ožene na skupštinama
2. Ustrojiti komunikacijski kanal za komunikaciju zainteresiranih (whatsApp grupa ili slično)
3. Osigurati mirnu koegzistenciju s Tankerskom: ne dozvoliti da nas pljačkaju kroz dilution, nepošteno izvlačenje dobiti, delistanje dionica
4. Biti kooperativan s Tankerskom u vezi upravljanja firmom. Nek sami odlučuju hoće li isplaćivati dobit ili dalje ulagati. Cilj nam je isti: povećavanje stečene vrijednosti.
Ako Vergilije ima isti plan i krene odmah djelovati, nemam ništa protiv da on preuzme.
Dapače, prije nego sam počeo, pozivao sam ga da nas pokrene. -
-
Ovako se trguje dionicom firme koja ide u preuzimanje: ZVCV +38,27%.
-
Pa zna ekipa koliko vrijedi i zele skupo prodati svoju kožu. Nisu uplaseni vrapci, kao u ATPL 😉
Jer prodati nesto u pola vrijednosti, samo zato sto se tako stisla cijena na ZSE, granici sa ludosti, hbga
-
Ovako se trguje dionicom firme koja ide u preuzimanje: ZVCV +38,27%.
nije za usporedbu po ni jednom pitanju,
Zvečevo je postalo unazad par godina čisto špekulativna dionica i ne može se mjeriti ni sa kraljičinom podsuknjom,
ali opet usporedno imamo slatke brige umjesto morske bolesti
-
Evidentno je da je Vergilije već napravio lavovski dio posla i nemam nikakvih problema da njemu ustupim informacije koje su mi drugi do sad poslali.
Program koji ja smatram da treba biti za okupljanje je:1. Krenuti djelovati odmah: moramo biti spremni da nas ne ožene na skupštinama
2. Ustrojiti komunikacijski kanal za komunikaciju zainteresiranih (whatsApp grupa ili slično)
3. Osigurati mirnu koegzistenciju s Tankerskom: ne dozvoliti da nas pljačkaju kroz dilution, nepošteno izvlačenje dobiti, delistanje dionica
4. Biti kooperativan s Tankerskom u vezi upravljanja firmom. Nek sami odlučuju hoće li isplaćivati dobit ili dalje ulagati. Cilj nam je isti: povećavanje stečene vrijednosti.
Ako Vergilije ima isti plan i krene odmah djelovati, nemam ništa protiv da on preuzme.
Dapače, prije nego sam počeo, pozivao sam ga da nas pokrene.Ima li pomaka po tom pitanju?
-
Sa odmakom vremena zaključujem da nisam trebao uključiti emocije u trgovinu.
Mogu misliti kako je ekipi sa većim količinama.
Reži i vozi dalje je zdravija opcija
-
Kakve emocije? Dovoljno je uključiti mozak i shvatiti da se za trenutnu cijenu dionice kupuje više nego dvostruka vrijednost. I to bez da uračunamo preuzimanje. A za mjesec dana kada izađe odličan izvještaj za Q1/24 i puno više od toga.
-
Vidim kak se kupuje.
Niti ovi sa po par hiljada nemaju vjeru u papir.
Tvrde da vrijedi 100 a neće je kupiti po 45?
-
Kolega Vergilije, molim da se javite. Proslijedio sam vam i mail prije tjedan dana. Nema odgovora, a volio bih znati "kud plovi ovaj brod". Hvala.
-
Moram ovdje reći da na sebi Vergilije ima 29 dionica. Dozvoljavam da ih ima na nekom skrbničkom računu ili pod drugim imenom, ali tako piše u knjizi dioničara koju sam kupio nakon završetka javne ponude.
Pozivam i dalje ljude da mi se jave na web formu. Prijave polako kapaju i drago mi je vidjeti da ih ima i među prvih 20 najvećih imatelja. Također drago mi je vidjeti da su neki prijavili veći broj dionica u odnosu na broj koji vidim u kupljenoj knjizi što znači da vjeruju dionici!
Nakon Uskrsa otvaram whatsApp grupu i podijet ću na njoj knjigu dioničara s ciljem da, ako poznamo nekog između prvih 30 možemo ih direktno kontaktirati da se pridruže.
Btw, zna li itko kako oporaviti password na drugom forumu. Izgleda da im ne radi slanje mailova za oporavak.
Htio bih i tamo objaviti poziv na udruživanje a nemam password, pa ako netko drugi može to učiniti bio bih zahvalan! -
Kolega maratonac, brod plovi kud i svi ostali u drybulk sektoru, a to je naprijed. Mogu razumijeti razočaranje kretanjem cijene dionice, ali u bitnom svodi se na ovo što Diabolero ukazuje, vrijednost firme se debelo povećava, BDI je na odličnim razinama i poslovanje nije nimalo loše. Zbog iracionalnog straha i/ili nedostatka interesa burza diskontira brodare gdje za 0,5 centi praktički kupujete 1 euro. Vremenom će stvari doći na svoje...
QuoteDry Bulk Second Hand Sales Grew by 35% During the First Quarter of 2024
------
Što se tiče okupljanja, ne vidim razloge za nestrpljivost ili paniku. Inače pohvale serlang na trudu i inicijativi. Skupština je predviđena krajem 6.mj. što je sasvim dovoljno vremena za organizaciju. Po meni je ipak bitno imati konkretan cilj okupljanja. U pozivu na skupštinu cca 45 dana prije, biti će sve najvažnije teme. Tankerska je uložila puno novaca i u poslovnom smislu vjerujem da će povećavati vrijednost firme, što će također biti vidljivo u izvješćima. Znači nekakav logični prvi korak će biti sjesti tamo sa novim većinskim vlasnikom...
P.S. Vezano za mailove, poruke, odgovorim u okviru vremena i mogućnosti pa nemojte zamjeriti ako nije odmah. Treba uskladiti sve poslovno, privatno, investicije, a dan ima 24 sata. Da se nešto bitno dogodilo, javio bi se i vama i svima ostalima koji su izrazili želju sa zajedničkim djelovanjem.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner