AZTN se javila za CKML i pokrenula postupak. Ovdje se očito čeka mišljenje HANF-e jer da Tankerska njima nije poslala ponudu za mjesec dana dobili bi upozorenje. U dva prethodna preuzimanja Tankerske rješenja su stigla unutar mjesec dana.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Koje su kazne za onog tko mora predati ponudu (30dana) i onog tko odobrava (14dana) i odgovornu osobu ?
Ili je to čisto ka proforme da se mora... pa vrag odnia i prešu
Vjerovatno su ciljali kinesku novu godinu za aktiviranje ponude, jedino ni kinezi više nisu što su bili izgleda , pa se ni na njih nemoš osloniti , pa sad ispada je je Q1 u odnosu na prethode godine
-
Koje su kazne za onog tko mora predati ponudu (30dana) i onog tko odobrava (14dana) i odgovornu osobu ?
Ili je to čisto ka proforme da se mora... pa vrag odnia i prešu
Vjerovatno su ciljali kinesku novu godinu za aktiviranje ponude, jedino ni kinezi više nisu što su bili izgleda , pa se ni na njih nemoš osloniti , pa sad ispada je je Q1 u odnosu na prethode godine
Očito nikakve.
Kao što ih nije bilo ni u slučaju Tehnike d.d.
-
Zasto uopce onda inace postoji obveza da se mora predati ponuda?
-
Po informacijama koje dolaze do mene, Igor im nece prodati svoj dio. Puno se pisalo o tome al nije u nikakvom dealu sa njima.
-
Mislim da je to ocito. On se nadao da ce vise domacih uci u privatizaciji a veliki ostati ali su mu oni ocito zabili noz u ledja i prodali (uskokovic, jerkovic itd).
Najveca komedija bi bila da tankerska ponudi dobru cijenu i otkupi od malih udjele, smijeni IB i istisne ga za sicu nako par godina.
Iskreno, nije bolje ni zasluzio.
-
To bi značilo da je njemu u interesu da se što manje malih odazove. A s obzirom da će uprava dati mišljenje o iznosu ponude koje može biti i negativno znači da ima nekavu pregovaračku poziciju za cijenu. Osim toga viši iznos ponude mu je u interesu i zbog vlastitog udjela. Ne znam spore li se možda oko iznosa ponude ali ima smisla.
-
Znači na Igyu je da odluči hoće li biti novi heroj nacije.
-
Tko li se dogovorio za ovih 4637 komada?
-
Tko li se dogovorio za ovih 4637 komada?
možda i sami sebi, kod nas to i onako nitko ne nadzire
Stvaraju privid da su i veći kapitulirali.
-
-
Čim su se počele neke insajderske informacije nabacivat odmah su nam potkresli perje.
-
Da...purani lete a ovdje lova zamrznuta.
Iscrpljivanje, a nervoza raste...
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53138
Kokosari. Na 32 posto su. -
Kokosari. Na 32 posto su.Bolje čitaj: Ponuditelj drži ukupno 818.563 redovne dionice Ciljnog društva, što predstavlja 39,10% udjela u temeljnom kapitalu, odnosno 39,19% dionica Ciljnog društva koje daju pravo glasa na skupštini Ciljnog društva.
-
Kokosari. Na 32 posto su.Bolje čitaj: Ponuditelj drži ukupno 818.563 redovne dionice Ciljnog društva, što predstavlja 39,10% udjela u temeljnom kapitalu, odnosno 39,19% dionica Ciljnog društva koje daju pravo glasa na skupštini Ciljnog društva.
U voznji, na brzinu pregleda. 👍🏼
-
Cijena koju se Ponuditelj u ponudi za preuzimanje obvezuje platiti po dionici iznosi 53,60 EUR za svaku redovnu dionicu Ciljnog društva. Prema dokumentaciji priloženoj zahtjevu Ponuditelja, utvrđeno je da je u razdoblju od jedne godine prije dana nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje Ciljnog društva, uključujući i dan nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje Ciljnog društva, Ponuditelj stjecao dionice Ciljnog društva po najvišoj cijeni od 53,60 EUR.
-
Bilo bi neobično da je drukčije.
-
još dobijemo i premiju na tromjesečni prosjek
-
Odlicno. Vidjet cemo koliko ce skupit po ovoj ponudi, mada mislim da ce biti jos nekih koji ce im pobjedonosno predati dionice (npr. CERP) ali nisam siguran na puno vise. Ali tko zna, tiha diplomacija je u punom zamahu.... 😁
Uglavnom, floor je poznat a plafon???
-
Sad samo čekamo cerp pa da se uvjerimo da je sve politički odrađeno uz zna se...koga
I onih 4600 komada me zanima tko se dogovorio.
Ovo je kladična pljačka malih ali ok...to smo od ekipe i očekivali....
Čuo sam i da nekakva ekipa "malih" iz grada planira izaći....
Ja i za sada dajem samo bosanski grb...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k