Ajmo pričekati rezultate Q2, pa onda u kupovinu s novcima od ATPL divke. Sigurno ih neću vratiti nazad po dokap cijeni. Biti će puuuno jeftinije. Uprava je ko naša vlada...puštaju balone po forumima pa gledaju kojim će smjerom. Budući su toliko dugo šutjeli, povećalo se nepovjerenje i od svega toga ništa.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Hehe, sad svi pricate da je sve namjesteno za nekoga, a onda da ces ih zahebat pa uci bolje/puno nize od njih 🤔, ajde bas da vidimo kad dođe komplet prospekt 🫣
-
Niže od ovih 53,50 ne može, tako da ćemo vidjeti hoće li se ponuditi više i koliko.
Oni koji imaju namjeru sudjelovati, mogu već sad ulaziti čak po toj minimalnoj cijeni, pa možda i dignu ako misle nuditi u rasponu do 60.
-
na vrhuncu "slave" ovaj brodar imao je hotele, avione u svom vlasništvu.
od tada pa do danas sve je krenulo nizbrdo.
flota je bila puno veća,sve je izgledalo idilično.
najviše su zaradili oni koji su kupili " jeftino"a prodali " skupo ",onako hladno i bez osjećaja.
kakva budućnost čeka ovog brodara teško je reći.
puno se prašine dize u zadnje vrijeme ,dali je sa razlogom to ćemo vidjeti'?
sretno svima.!
-
E da, ali u tom vrhuncu slave, cijena dionice je bila preko 500 eurića znači desetina te cjene je sadašnja, a kolilo je točno tada flota bila veća koliko ja znam ništa posebnio veća
-
E da, ali u tom vrhuncu slave, cijena dionice je bila preko 500 eurića znači desetina te cjene je sadašnja, a kolilo je točno tada flota bila veća koliko ja znam ništa posebnio veća
Bio je drugi čovjek na čelu kompanije. To je ono što čini razliku.
-
Bila su to druga vremena. Da si tada išao u mesnicu i kupio smrznutog purana, izažao sa tim komadom mesa na ulicu i stavio ga na pod on bi oživio i poletio. Frrrr-frrr
-
Bila su to druga vremena. Da si tada išao u mesnicu i kupio smrznutog purana, izažao sa tim komadom mesa na ulicu i stavio ga na pod on bi oživio i poletio. Frrrr-frrr
I mi smo bili mlađi tako da je sve izgledalo bajno. Što je tu je.
Čekamo rasplet, pa kome obojci, kome opanci....
-
Eto sad se može kupovati jeftinije nego što je minimalna cijena u dokapu?
Tko bi rekao da je to moguće.
-
Eto sad se može kupovati jeftinije nego što je minimalna cijena u dokapu?
Tko bi rekao da je to moguće.
A tek kad izađe Q2 .....kao što rekoh dokap je fikcija po najavljenim cijenama
-
-
Budemo vidjeli sta je fikcija, a sta stvarnost 😉
-
Budemo vidjeli sta je fikcija, a sta stvarnost 😉
Fikciju vidi samo onaj koji je zamišlja....stvarnost vide svi. Tako da.....vidimo.
-
Planirana dokapitalizacija Atpl vjerojatno ide u svrhu obnove flote i kupnje jednog ili više polovnih brodova prije novog uzleta vozarina, koji će uz kupnju dva već naručena nova broda plus dva opcionalna nova broda činiti okosnicu buduće flote.
-
A zašto već nisu naveli za sto idu novci? Ovako samo poticu sumnje da koriste dokapitalizaciju kao smokvin list za tajne dilove oko formiranja većine na skupštini. Oni su većinu izgubili s Bilbijom na čelu i nemaju legimitet da rade dokap prastarom statutarnom odlukom iz 2019.
-
Pa kad bude prospekt za dokap, onda ce se vidjeti koji su planovi 😉
-
gospari i Bilbija će zasjedati 25
-
Dividenda sjeda ovaj tjedan.
Hoce li i prospekt ugladati svjetlo dana?
-
Ništa im nije sveto!!!
-
Ali zašto ??
-
Ništa im nije sveto!!!
Ali zašto ??
Radi se o samo 19 dionica
Netko se zaigrao pa je poklopio svoj nalog na bidu sa drugog svog računa (kod drugog brokera). I meni se ovo jednom dogodilo baš na ATPL(slučajno), samo su nalozi bili sa istog brokerskog, pa su se trenutno samoponištili.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner