A gdje je izvješće ?
Posljednji je radni dan u mjesecu.
Puno izvješća doduše nedostaje, kvartalnih
Mozda je nestasica onih traka za pisace masine pa se ne moze stipkat.
A gdje je izvješće ?
Posljednji je radni dan u mjesecu.
Puno izvješća doduše nedostaje, kvartalnih
Mozda je nestasica onih traka za pisace masine pa se ne moze stipkat.
Još punih 5 sati do kraja dana, čemu nestrpljenje i nervoza
Strpljen spašen!
Evo 1q pozitivan iz poslovanja oko 2 milijuna, oko 250 000 na kraju svih odbitaka. Vrlo dobro.
250 tisuca eura plusa na kraju kvartala ?????
Zafrkavate
250 tisuca eura plusa na kraju kvartala ?????
Zafrkavate
ma ne......to je super......bolje od prošlogodišnjih 9 mil......samo naoćale treba promjenit......
Jos malo pogledao, padaju kratkorocne i dugorocne obveze, jos ostalo oko 12 eura/dionici casha (vec ce ovaj q dodati par eura)
Najgori q iza nas, vrlo, vrlo dobro.
Da ekipa se spremala za minus, veliki minus, katastrofu itd.
Najbolji je kolega budfox, ako ne prikazu sad gubitak onda u iducem kvartalu sigurno, ako ne onda bude iduce godine...
Komedija...
Sjde ozbiljna dam, da dad ne otvaram izvjesce
Kolika im je dobit ?
Kolika im je dobit ?
nema je.....
Kolika im je dobit ?
200k
vozarine u prva 3 mjeseca nisu bile obećavajuće ,a time i izvješće .
onako na prvu.
Dobit u uvjerljivo najlošijem kvartalu od 2020. godine što se tiče dry bulk vozarina je odlična stvar i sada će dobit samo rasti iz kvartala u kvartal kako godina bude odmicala, a i 5 eura dividende koja će biti izglasana na GS je dobra vijest za dioničare. Budućnost je ovdje svijetla jer su vozarine već sada na dvostruko većim razinama od onih u ovom izvješću.
Brodar grobar.
Dajte molim vas.
Uvjerljivo najgore izvješće na ZSE.
Prihodi prepolovljeni, dobiti gotovo da i nema (manja za 97% u odnosu 1Q22.
Dobro su čekali kraj trgovanja. Inače bi bio teški masakr. Ovako u utorak možda bude samo krvoproliće.
Budete vi crnjaci uskakali u Kraljicu utorak navrat nanos a ne krvoproliće gledali.
Ja sam pripremio maramice i alkohol. Žestoko i šampanjac...ovisi kakvo će biti izvješće
Ne treba nam razlog da si popijemo neko pivce pred produženi vikend...bilo od tuge ili od sreće..
...koliko sam toga već prije popio zbog Kraljice ATPL, dobro da još mogu tipkati...Kraljica uvijek
nađe način da nas nekako iznenenadi..bilo dobro ili loše...
BADE volim je, stvarno je volim, i zato je čekam nazad!!!
Zašto Kicankro i Hugh diametralno suprotna mišljenja, o istoj temi. Bilo bi interesanto objašnjenje!!!
Zašto Kicankro i Hugh diametralno suprotna mišljenja, o istoj temi. Bilo bi interesanto objašnjenje!!!
jednostavno. Jedan ima papir drugi nema
Nemam vise Atpl, mislio sam da ce izvjesce biti lošije i izasao. Sto ne znaci da necu opet uci na nekoj razini, il vozarina ili dionice.
Pozdrav svima,
Eto krenulo, Uprava je malo odlučila ubrzati stvari sa drugom skupštinom.
Prije svega velika zahvala ( ) svima koji su već poslali punomoći, imamo preko 61.000 glasova i još dolaze.
Cilj je dopuniti dnevni red Glavne skupštine koja će se održati 09.06.2023. sa izmjenom politike dividende i uvesti kvartalnu dividendu od 2024. godine. Za to nam treba oko 70.000 glasova, znači još samo jedan mali korak.
U prilogu je specijalna punomoć koja vrijedi za obje skupštine.
Cijenio bih ako ju možete ovjeriti kod javnog bilježnika i poslati preporučeno/prioritetno u Rijeku.
Punomoći treba poslati najkasnije u srijedu 03.05. kako bi mi stiglo na vrijeme.
Osobno ću ih odnijeti u Dubrovnik zajedno sa ostalima.