Mislim da će cerp prodavati u paketima, a ne ovako pojedinačno na burzi, ali vidjet ćemo...da ima strašljivaca ima...a lijepo sam vam govorio prošlo ljeto da treba prodati na 550kn (73 €)...ali ok...ako još padne vadim eure iz čarapice ( zlocesti jel čitaš ) i počinjem kupovati . Sada je na 48,70€, iliti 366 kn, a ako padne na 45€, to će biti dobra prilika za kupnju na 339 kn. Eh lijo lijo, naplaćat ćeš se ti još poreza na kapitalnu dobit, već mi suze idu na lice
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Mislim da će cerp prodavati u paketima, a ne ovako pojedinačno na burzi, ali vidjet ćemo...da ima strašljivaca ima...a lijepo sam vam govorio prošlo ljeto da treba prodati na 550kn (73 €)...ali ok...ako još padne vadim eure iz čarapice ( zlocesti jel čitaš ) i počinjem kupovati . Sada je na 48,70€, iliti 366 kn, a ako padne na 45€, to će biti dobra prilika na 338 kn. Eh lijo lijo, naplaćat ćeš se ti još poreza na kapitalnu dobit, već mi suze idu na lice
nema šanse da ovo danas dođe do 45€, možda tek idući tjedan utorak, srijeda, nije cerp nikada drhtao nad tuđom imovinom
-
Mislim da je ovaj vijest načulila mnoga ušesa, pa se ne nadam prebajkovitim popustima, al...tradicionalno malo panike neće izostati, zse poučak
-
Mislim da će cerp prodavati u paketima, a ne ovako pojedinačno na burzi, ali vidjet ćemo...da ima strašljivaca ima...a lijepo sam vam govorio prošlo ljeto da treba prodati na 550kn (73 €)...ali ok...ako još padne vadim eure iz čarapice ( zlocesti jel čitaš ) i počinjem kupovati . Sada je na 48,70€, iliti 366 kn, a ako padne na 45€, to će biti dobra prilika za kupnju na 339 kn. Eh lijo lijo, naplaćat ćeš se ti još poreza na kapitalnu dobit, već mi suze idu na lice
Pa jesi imao šta za prodat na 550 Lijane?
-
Ako je očekivanje da će CERP prodat svoje u paketu/paketima zašto pada cijena? Zbor straha da će mrcvarit malo po malo preko ZSE?
-
Ako probije bottom iz M patterna, ne bih ja to
-
Pa jesi imao šta za prodat na 550 Lijane?
sve
-
Možda posljednje vijesti promijene pad cijene dionice;
Ø U međuvremenu, supramax indeks napredovao je već treći dan, popevši se oko 3,1% na 660 bodova,
Ø Najviši kineski čelnici proglasili su "ubjedljivu pobjedu" nad COVID-om 19
-
Ø U međuvremenu, supramax indeks napredovao je već treći dan, popevši se oko 3,1% na 660 bodova,
Tek sad će požurit sa prodajom.
-
Tek sad će požurit sa prodajom.
Bar će biti trgovine. Kupnja da dobro kupuje, a prodaja da dobro prodaje. Pa poslije Izvješća znamo pobjednika.
-
-
Zasto Gogl i Atpl imaju suprotne smjerove kretanja cijene dionice?
-
A tek NMM... U pola sata preokret od - 3 do +2%... Mozda i ATPL okrene... jedmog dana🤪
-
zato sto je petak danas 😉
-
zato sto je petak danas 😉
Zbog toga jer gogl ima Capeove koji su padali, a Atpl supre
-
evo i cijene po kojoj će biti Cerpirane dijonice AP, pa vi sada mislite do ujutro
49,96704262487183€
Upravo ističe rok za prijave i uplatu jamčevine za dionice u osam tvrtki (20. veljače u 15.30h)
osobno se neću uključivati u takmičenje
-
Mogli su staviti 49,99 cijenu
Pa nisu nešto ponudili diskont na količinu.
-
evo i cijene po kojoj će biti Cerpirane dijonice AP, pa vi sada mislite do ujutro
49,96704262487183€
Upravo ističe rok za prijave i uplatu jamčevine za dionice u osam tvrtki (20. veljače u 15.30h)
osobno se neću uključivati u takmičenje
neki link?.....nešto?......tako su brzi?......kakvi su ostali uvjeti?.......kad će info o ishodu upisa?.....
-
Na Zagrebačkoj burzi, unutar knjige ponuda, na ponudu će se staviti sve CERP-ove dionice u dubrovačkoj Atlantskoj plovidbi raspoložive za prodaju. Riječ je o ukupno 54.616 dionica, koje čine 3,91% temeljnog kapitala, a za koje je početna cijena utvrđena na 2,729 milijuna eura.
-
Na Zagrebačkoj burzi, unutar knjige ponuda, na ponudu će se staviti sve CERP-ove dionice u dubrovačkoj Atlantskoj plovidbi raspoložive za prodaju. Riječ je o ukupno 54.616 dionica, koje čine 3,91% temeljnog kapitala, a za koje je početna cijena utvrđena na 2,729 milijuna eura.
to je upola manje od njihovog ukupnog broja dionica?......ostatak nije za prodaju?.......ostatak su dionice koje već od prije imaju namjenu kome moraju biti dodjeljene ili?.....
-
to je upola manje od njihovog ukupnog broja dionica?......ostatak nije za prodaju?.......ostatak su dionice koje već od prije imaju namjenu kome moraju biti dodjeljene ili?.....
Živnili ste malo kolega?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k