Kad sjeda dividenda?
Zaboravio
28-og, kasno za dokup 😂
Kad sjeda dividenda?
Zaboravio
28-og, kasno za dokup 😂
Kad sjeda dividenda?
Zaboravio
28-og, kasno za dokup 😂
Da bar. Do sada nije neki problem bio vratiti se na 400.
Sa oca na sina. A ovaj ostatak je vjerojatno sin imao, ne znam Je li dokupljivao stogod.
Malo o revelinu.
https://pomorac.hr/2022/10/20/fot…teksaskoj-luci/
Malo o revelinu.
Sve u moru odradili 👏
Svaka cast. Mislio sam da ce dulje trajati (pisao sam 2 mjeseca) a oni su odradili skro upola manje. Bravo!
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
isto kako ce i pad vozarina🐌🐌
Evo još malo oko Revelina ...
Još 3 dana pa stiže cca 25 mil. kn divke od ATPL na račune. Ako od toga samo četvrtina završi nazad u atpl, to je po ovim cijenama bar 15k komada
Da vidimo dali će cijena još pasti da dobijemo još dodatni popust
Kad bi se moglo očekivati izvješće za treći kvartal ??? Da li je previše očekivat dobit od 30 miliona ???
Po kalendaru u ponedjeljak 31.10, danas je bila sjednica, ja se nadam da ce i ranije izaci. Dobit preko 30 miliona, neki brodovi su vozili po 27 000, neki bili na dokovanju, tako da vidit cemo uskoro, po meni 35 m plus velika dobit od prodaje broda.
Dana 25. listopada 2022. godine održana je sjednica Upravnog odbora Atlantske plovidbe d.d. na kojoj su razmatrana i prihvaćena konsolidirana i nekonsolidirana financijska izvješća za treće tromjesečje 2022. godine................ COI-ATPL-bb994164434e7c5df10f488b8679b07f.pdf (zse.hr)
dividenda bi trebala biti danas-na moje dionice stoji do 28. 10.
u objavi službenoj možda rečeno 28.10.
Isplata dividende je 28.10. tj. sutra.
Ako se budu i dalje držali poslovne politike uvažavanja malih dioničara na gosparski način onda će uplate ići koju minuticu prije 15 h.
Isplata dividende je 28.10. tj. sutra.
Ako se budu i dalje držali poslovne politike uvažavanja malih dioničara na gosparski način onda će uplate ići koju minuticu prije 15 h.
Nisam baš pratila, a na stranicama Atlantske ništa ne nalazim pa ne znam da li za isplatu dividende povlače podatke iz registra SKDD ili im treba poslati podatke ako dioničar prvi put prima dividendu . ???
Nisam baš pratila, a na stranicama Atlantske ništa ne nalazim pa ne znam da li za isplatu dividende povlače podatke iz registra SKDD ili im treba poslati podatke ako dioničar prvi put prima dividendu . ???
Preko SKDDa.
Ide li od ponedjeljka mobilizacija za sazivanje izvanredne skupštine?
Preko SKDDa.
Hvala Bogu 😁😁😁
Kad će ti penezi od dividende sjest na račune? Baš me zanima u kojoj će banci najbrže proknjižit te uplate...