ok Bojane ja trebam samo ispuniti obrazac punomoci i to ti poslati postom na tvoju adresu u Rijeci normalno obrazac treba ovjeriti kod javnog biljeznika .Ako sam dobro shvatio i to je to
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Dva su papira potrebna, prijava na GS i punomoć. Stavio sam linkove za skinuti dokumente na prošloj stranici.
I to je to...
-
Dok se zbrajaju glasovi stucnog zirija za pojacanje dividende odoh baciti oko gdje su nam brodici...
MIHO PRACAT, Bulk Carrier - Details and current position - IMO 9384514 - VesselFinder
S obzirom da ce gs biti posjecena radi potencijalnih 60 kn bi li koja dobra dusa pitala do kada nam brodovi plove u rusiju, sta se tu vozi i tako
-
Za one koji idu na GS predlažem da se proba iskomunicirati prijedlog kvartalne isplate dividende u odnosu na ostvarenu kvartalnu dobit, kao što uostalom rade i većina tvrtki iz bulk sektora.
-
Poslušajte Marko Domijan od 43:20 Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
-
Možda je i postignut konsenzus...
U svakom slučaju ajmo se svi potuditi malo i poslati punomoći, baš me zanima koliko smo agilni jer za sve se treba boriti...
Možda je i postignut konsenzus...
U svakom slučaju ajmo se svi potruditi malo i poslati punomoći, baš me zanima koliko smo agilni jer za sve se treba boriti...
-
-
Unajmitelj je očito Rus.
Što mislite zašto 4 ATPL-ova Pmaxa prevoze isključivo ruski ugljen.
-
Unajmitelj je očito Rus.
Ruskinja Elena Kolobova je direktorica Fleet – Atlantic Coal And Bulk (atlcb.com) + kuma broda AP Jadran....
-
Unajmitelj je očito Rus.
Ruskinja Elena Kolobova je direktorica Fleet – Atlantic Coal And Bulk (atlcb.com) + kuma broda AP Jadran....
-
-
Pozdrav, saljem ti punomoc za 259 dionica i prijavu danas, sretno nam svima
Datum na prijavi i punomoći predlažem staviti 08.08.2022.
Bitno je da bude unutar roka za prijavu.
-
Dali se zna kad ti ugovori isticu?
-
U prvoj polovici 2020. godine stupilo je na snagu novi petogodišnji time charter ugovor za naša četiri broda AP Jadran, AP Argosy, Zagreb i Miho Pracat...
-
Punomoć se neda skinuti??????
Dva su papira potrebna, prijava na GS i punomoć. Stavio sam linkove za skinuti dokumente na prošloj stranici.
I to je to...
ok Bojane ja trebam samo ispuniti obrazac punomoci i to ti poslati postom na tvoju adresu u Rijeci normalno obrazac treba ovjeriti kod javnog biljeznika .Ako sam dobro shvatio i to je to
-
ja sam skinuo i poslao za mojih 1500 kom plus jos 500 kom od drugih lica
-
U prvoj polovici 2020. godine stupilo je na snagu novi petogodišnji time charter ugovor za naša četiri broda AP Jadran, AP Argosy, Zagreb i Miho Pracat...
I sankcije na ruski ugljen koje startaju sutra nemaju veze s nama, mi guramo i dalje iz ust luge jer su nam brodovi...ruski
-
Poslane 2 punomoći i prijave iz Matulja žurno. Valjda će stići na vrijeme .
Javite na kraju koliko se skupilo da znamo vrijedimo li išta ili smo obične bebe narikače.
Skoro 1.800 kom.
-
Kolega. Samo sam otvorio link, malo se borio s veličinom slova, popunio i isprintao. Jedino ako ju želite spremiti za uspomenu
-
I sankcije na ruski ugljen koje startaju sutra nemaju veze s nama, mi guramo i dalje iz ust luge jer su nam brodovi...ruski
Pa nisu sve države svijeta uvele sankacije protiv Rusije.
-
Pa nisu sve države svijeta uvele sankacije protiv Rusije.
Sve jasno kolega. Samo me nasmijava eu licemjernost. Sankcionirat cemo ruski cumur ali eu brodovi ce ga voziti u maroko
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner