Na kupnji 666 dionica.
E ako to nije znak gdje sve ovo vodi, ja ne znam što je. Drž'te gaće
Na kupnji 666 dionica.
Na kupnji 666 dionica.
Evo, radi tako slabe kupnje prodaćemo atpl, daj koliko daš. 🤣
Na kupnji 666 dionica.
Pomama, kak bi rekli
Pomama, kak bi rekli
Sad više nije frka, nema više ni 666
Pomama, kak bi rekli
Koliko se prodalo do 666 ?
Narod na valio na prodaju, uplašio se bida .
Pomama, kak bi rekli
To je promjenjivo stanje. Zacas se popuni i bid i ask.
Zasto bi tocno netko sada trebao stajati na bidu? Da ovi koji su kupili na 460 kn prodaju na 480? Ili da oni koji predvidjaju propast sada izadju malo vise?
Ovo je nuzna situacija. Svi koji ne vjeruju u perspektivu ovog sektora i trebaju izaci prije nego dionica krene rasti.
To je promjenjivo stanje. Zacas se popuni i bid i ask.
Zasto bi tocno netko sada trebao stajati na bidu? Da ovi koji su kupili na 460 kn prodaju na 480? Ili da oni koji predvidjaju propast sada izadju malo vise?
Ovo je nuzna situacija. Svi koji ne vjeruju u perspektivu ovog sektora i trebaju izaci prije nego dionica krene rasti.
Kvaka je bila u 666
Možemo li se nadat kakvim lijepim vijestima danas ???
Moguće je da poziv na GS bude i danas a sigurno ide do kraja tjedna.
Sigurno je velika riječ.
Poziv za GS tek idući tjedan, vjerojatno utorak ili srijeda.
Mora ići 30 dana prije GS s tim da se ne računa dan poziva i dan održavanja GS ...ako je GS 27.07.u ponedjeljak bi već kasnili.
Punti idu kolegi Maratonac.
Opet se ovdje neke igre igraju.
Moguće je da poziv na GS bude i danas a sigurno ide do kraja tjedna.
Sigurno je velika riječ.
Mora ići 30 dana prije GS s tim da se ne računa dan poziva i dan održavanja GS ...ako je GS 27.07.u ponedjeljak bi već kasnili.
Punti idu kolegi Maratonac.
Opet se ovdje neke igre igraju.
Ispravio sam u drugom postu...ponedjeljak je zadnji zakonski rok.
ako ja znam citati hrvatski glavna skupstina je 28.07.2022 to znaci da je ponedjeljak zadnji dan za sazivnje glvane skupstine ako se ona vršno odrzava 28.07.2022g.E sad ja ne pamtim kad su cekali taj zadnji dan za sazivanje glavne skupstine ali vjerujem da je razloga vise ono sto mi pada na pamet je to da bi neko mogao imati protuprijedloge oko isplate ili ne isplate divdende.Osim I.B koji je u upravnom odboru nemogu naci nijednog drugog clana upravnog odbora u top 10 Atlantske plovidbe, poanta price je da je vlasnicka struktura A.P toliko usitnjena da ni najveci dionicar nije siguran da nece biti preglasan kad se postavi pitanje upotreba dobiti za 2021godinu
ako ja znam citati hrvatski glavna skupstina je 28.07.2022 to znaci da je ponedjeljak zadnji dan za sazivnje glvane skupstine ako se ona vršno odrzava 28.07.2022g.E sad ja ne pamtim kad su cekali taj zadnji dan za sazivanje glavne skupstine ali vjerujem da je razloga vise ono sto mi pada na pamet je to da bi neko mogao imati protuprijedloge oko isplate ili ne isplate divdende.Osim I.B koji je u upravnom odboru nemogu naci nijednog drugog clana upravnog odbora u top 10 Atlantske plovidbe, poanta price je da je vlasnicka struktura A.P toliko usitnjena da ni najveci dionicar nije siguran da nece biti preglasan kad se postavi pitanje upotreba dobiti za 2021godinu
ne razumijem iz posta što točno želite reći ali pojedinci su na ovim forumu od te skupštine stvorili toliku famu kao da se na njoj odlučuje hoće li vozarine za atpl sljedečih 100 godina za brodove iz flote atpl biti 100 000 $ po danu i da li će svi glasati za mir u svijetu i super cycle ili super bicycle i pedalu........
danas cijeli dan bida nema ni za lijek i cijeli se dan čeka ukazanje da bi se par stotina kom moglo prodati bez da se dionicu zabije u debeli minus.......
htjedoh reci da je vlasnicka stuktura top 10 rascijepkana te da sad kad ima dobrih naznaka poslovanja CEO firme bas zbog te vlasnicke strukture koja je usitnjena gdje prevladavaju partikularni interesi pojedinaca tesko donosi odluke o upotrebi dobiti sad kad te dobiti ima.
A ovo sto je bid mrsav to me ne interesra on se puni kao i ask htjedoh reci da je to varljivo evo vam primjer Vlen prosle godine ga niko nije htio ni po 8 kuna u studenom a vidi danas.Ja kupujem outlook i neke ptojekcije prihoda dobiti i tako
Nisam do sada primjetio ne znam kako ili nisam zapamtio ali jedna zanimljivost direktor Marko Domijan nam je dobar dio zivotnog vijeka proveo u Viktoru Lencu
ATLANTSKA PLOVIDBA - zivotopis
Marko Domijan rođen je u Dubrovniku 1970. godine, gdje je završio prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Diplomirao je 1997. godine na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, smjer brodogradnja.
Svoju profesionalnu karijeru započeo je 1999. godine u brodogradilištu Viktor Lenac kao pripravnik, da bi tijekom godina napredovao na poziciji inženjer prodaje, višeg projektnog inženjera u odjelu novogradnje, šefa odjela za novogradnju, te direktora marketinga i prodaje. U veljači 2014. godine preuzima funkciju marketing menadžera u Gemak grupi u Istanbulu, a 2017. godine zapošljava se u Atlantskoj plovidbi d.d. na mjestu voditelja upravljanja kvalitetom i projektnim managementom.
U prosincu 2019. godine imenovan je za glavnog izvršnog direktora Atlantske plovidbe d.d.
Da definitvno imaju problema sa donosonjem odluke oko upotrebe dobiti za 2021g kako sam napisao vjerujem da bi neki pojedinci zadrzali dobit a neki bi mozda i povecali dividendu para se ima pa je sada povuci potegni uglavnom idealno za lov u mutnom
Zakonski rok je i ovdje dosta rastezljiva kategorija. Promatrajmo rekli bi neki.
Kakvi mufljuzi
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/COI-ATPL-4928736e42a444e4fc5128227a3e55ee.pdf
Neka mi još jednom netko spomene gospare. Pa ovo su najgori bizantski konjokradice i kokošari.
Biti će da glavni dioničar nije zadovoljan s visinom dividende...očekujem neki protuprijedlog ili otkup vlastitih dionica...TPNG vidimo kupila 46000 komada vlastitih dionica...očigledno je da se Bilbija ne slaže sa odlukom izvršnih direktora...ne bi on bez veze forsirao odluku o isplati do 40% neto zarade....kako god bilo čini se da je vani počeo preokret ipak ulazimo u najači kvartal u godini a GS će biti najvjerojatnije u 8.mj...nije to loše nek se istresu svi koji misle da dionica ne vrijedi.
Biti će da glavni dioničar nije zadovoljan s visinom dividende...očekujem neki protuprijedlog ili otkup vlastitih dionica...TPNG vidimo kupila 46000 komada vlastitih dionica...očigledno je da se Bilbija ne slaže sa odlukom izvršnih direktora...ne bi on bez veze forsirao odluku o isplati do 40% neto zarade....kako god bilo čini se da je vani počeo preokret ipak ulazimo u najači kvartal u godini a GS će biti najvjerojatnije u 8.mj...nije to loše nek se istresu svi koji misle da dionica ne vrijedi.
kolega pažljivije čitati. nije kupila tpng vlastite dionice, već majka tnpl! meni bitna razlika!
Vjerojatno su na stanby-u zbog prodaje još jednog broda ili njuškaju neke dugoročne ugovore pa odužuju vremenski za daljnje kalkulacije.
Na 20kn divd Bilbiji bi sjela lipa svota pa ne bi reka da ga to puno žulja jer se vec sljedeće godine može višestruko izvući…
Svakoko su ovakve “muke” draže dok se lipo zarađuje nego da je obratno.
kolega pažljivije čitati. nije kupila tpng vlastite dionice, već majka tnpl! meni bitna razlika!
Hvala na ispravku kolega...znaći mama još pojačala poziciju.