Moram priznat da nisam mislio da ću uspjeti još nešto uloviti na ovim vrijednostima ove i sljedeće godine, ali prevario sam se.
U svakom slučaju hvala prodavačima
Moram priznat da nisam mislio da ću uspjeti još nešto uloviti na ovim vrijednostima ove i sljedeće godine, ali prevario sam se.
U svakom slučaju hvala prodavačima
Već prognoziraš da ćeš moći i sljedeće godine?
Zaista brutalan razvoj događaja po cijenu , u negativnom smislu , a bez pravog uporišta u zbilji. Evo i dan rast vozarina, šteta što više keša nemam ...
Ovako je padao i VLEN neko vrijeme bez razloga u zbilji i brojevima, samo dosta duže i bolnije. Ali bar je ovdje uprava zadovoljna s padom, nevjerujem im ništa iz dopisa. Previše je slučajnosti, ko u filmu.
Da su pametni onda bi potiho skupljali i podijelili nam umjesto divke par komada 🙃
i to prijavili, da svi znamo kaj se događa
U ponedjeljak,nema vise odgode.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/44242
U ponedjeljak,nema vise odgode.
Odnia vrag šalu 😆
ova Uprava se poigrava s dioničarima kao s malom djecom, oni sve znaju, a odluke i postupke mogu prilagoditi potrebama tržišta, tako da su odgodom mnoge navukli na prodaju, a možda ipak izglasaju neku dividendu, a ako je izglasaju, onda ću smatrati da se ovo sve namjerno radilo, ali bez obzira i na to, teško ću ikada postati dugoročni ulagač u ovakve netransparentne firme, možda tek prisilno koji puta
ova Uprava se poigrava s dioničarima kao s malom djecom, oni sve znaju, a odluke i postupke mogu prilagoditi potrebama tržišta, tako da su odgodom mnoge navukli na prodaju, a možda ipak izglasaju neku dividendu, a ako je izglasaju, onda ću smatrati da se ovo sve namjerno radilo, ali bez obzira i na to, teško ću ikada postati dugoročni ulagač u ovakve netransparentne firme, možda tek prisilno koji puta
Netransparentna uprava je u svoja izvješća uvela i P/NAV i iznose vozarina.
Skupština je odgođena ne krivnjom uprave.
A ako je netko procijenio da mi je dry bulk dionica na P/NAV 0,4 preskupa, to isto nije problem uprave.
A ako je netko procijenio da mi je dry bulk dionica na P/NAV 0,4 preskupa, to nije problem uprave.
nisam ja to rekao, evo gledaj trgovanje, ako se u ponedjeljak sastaju, neki već danas znaju što će biti i guraju, mislim ne smeta mi, ali tako dd i uprava ne funkcionira u interesu svih dioničara
A ako je netko procijenio da mi je dry bulk dionica na P/NAV 0,4 preskupa, to nije problem uprave.
nisam ja to rekao, evo gledaj trgovanje, ako se u ponedjeljak sastaju, neki već danas znaju što će biti i guraju, mislim ne smeta mi, ali tako dd i uprava ne funkcionira u interesu svih dioničara
Naravno da vam ne treba smetati i sami ste rekli da trejdate....ne znam zašto bi vam smetalo trebalo bi vam odgovarati...još uvijek možete lijepo zaraditi i usput malo pogurati up 😉.
Naravno da vam ne treba smetati i sami ste rekli da trejdate....ne znam zašto bi vam smetalo trebalo bi vam odgovarati...još uvijek lijepo zaraditi i usput malo pogurati gore.😉
ma je, ali se jutros toliko nasilno rušilo, da me uopće ne bi začudilo da izglasaju dividendu u ponedjeljak, a to ne volim, to je već manipulacija, a što je netko zaradio, to je stimulacija
P.s. ovo zadnje je čak vaginalna manipulacija
Sumnjam da se radi o insajderskim igricama, prije će biti korporativni šlamperaj.
Ovo prvo bi se vidjelo u knjizi dioničara...
Malih doista ima jako puno, od cca 7600 dioničara preko 6000 ima do 100 dionica (cca 50.000 kn ulaganje).
Za usporedbu za ući u top100 dioničara treba imati cca 1500 dionica (cca 100.000 eur ulaganje).
A svako prodaje/kupuje po svojim kriterijima, tako je i najpoštenije.
Uprava samo neka zarađuje i svi sretni $$$
Display MoreSumnjam da se radi o insajderskim igricama, prije će biti korporativni šlamperaj.
Ovo prvo bi se vidjelo u knjizi dioničara...
Malih doista ima jako puno, od cca 7600 dioničara preko 6000 ima do 100 dionica (cca 5.000 kn ulaganje).
Za usporedbu za ući u top100 dioničara treba imati cca 1500 dionica (cca 100.000 eur ulaganje).
A svako prodaje/kupuje po svojim kriterijima, tako je i najpoštenije.
Uprava samo neka zarađuje i svi sretni $$$
Nudim 6000 kn za 100 dionica 😅
Naravno da vam ne treba smetati i sami ste rekli da trejdate....ne znam zašto bi vam smetalo trebalo bi vam odgovarati...još uvijek lijepo zaraditi i usput malo pogurati gore.😉
ma je, ali se jutros toliko nasilno rušilo, da me uopće ne bi začudilo da izglasaju dividendu u ponedjeljak, a to ne volim, to je već manipulacija, a što je netko zaradio, to je stimulacija
Kolega stvarno me iznenađujete pa niste od jučer na zse pa koliko je dionica prosuto na 180 do 190 kn a znalo se da sljedi rast...od institucionalaca u privatne đepiće...samo treba znati iskoristiti priliku....a sljedeći tjedan ide poziv na GS s prijedlogom isplate dividende...pa što mislite zašto su dodatno nabildali dobit s revalorizacijom flote...tu su glavni dioničari fizičke osobe i očekujem popriličnu dividendu ovo im je idealna situacija da se top 15 naplati kroz sljedećih 2 do 3 godine isplatom dividende.
Kolega stvarno me iznenađujete pa niste od jučer na zse pa koliko je dionica prosuto na 180 do 190 kn a znalo se da sljedi rast...od institucionalaca u privatne đepiće...samo treba znati iskoristiti priliku.
Mislite da ovaj s 1006 u zadnjoj sekundi ima saznanja za ponedjeljak?
Mali doista ima jako puno, od cca 7600 dioničara preko 6000 ima do 100 dionica (cca 5.000 kn ulaganje).
vaša učiteljica matematike bi vas sigurno rado malo propitala
🤔🤔🤔Ako ćemo gledat današnje trgovanje onda "insajder" zna da nema dividende🤔🤔🤔🤔🤔