Bilo bi lijepo da ne prijedlože isplatu dividende jer bi ta vijest srušila dionicu kroz 2-3 dana sigurno za 20 % a time bi ulaz u ATPL po 400tinjak kuna bio ulaz iz snova. Dividenda sigurno ne bi bila 100 kn a dionica ce se vratiti na 500 do sredine ljeta. Kako god, Win-Win situacija.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Bilo bi lijepo da ne prijedlože isplatu dividende jer bi ta vijest srušila dionicu kroz 2-3 dana sigurno za 20 % a time bi ulaz u ATPL po 400tinjak kuna bio ulaz iz snova. Dividenda sigurno ne bi bila 100 kn a dionica ce se vratiti na 500 do sredine ljeta. Kako god, Win-Win situacija.
Sasvim neutemeljena nagađanja i ovako je dionica podcijenjena....isplatili dividendu ili ne isplatili. Isplata dividende bi mogla privući više investitora što bi bilo dobro za dionicu. Sjećamo se kakav je bio ljetni up na dry bulku prošle godine.Uglavnom mislim da će Q2 izvještaj otkriti neke nove još bolje i znatno više vozarine na pojedinim brodovima što bi moglo dodatno ojačati dionicu....polako se čisti ovaj nalog od 700 kom na asku ostalo još svega 200 kom.
-
Sasvim neutemeljena nagađanja i ovako je dionica podcijenjena....isplatili dividendu ili ne isplatili. Isplata dividende bi mogla privući više investitora što bi bilo dobro za dionicu. Sjećamo se kakav je bio ljetni up na dry bulku prošle godine.Uglavnom mislim da će Q2 izvještaj otkriti neke nove još bolje i znatno više vozarine na pojedinim brodovima što bi moglo dodatno ojačati dionicu.
Novi bolji ugovori poslije dokovanja.
-
Sasvim neutemeljena nagađanja i ovako je dionica podcijenjena....isplatili dividendu ili ne isplatili. Isplata dividende bi mogla privući više investitora što bi bilo dobro za dionicu. Sjećamo se kakav je bio ljetni up na dry bulku prošle godine.Uglavnom mislim da će Q2 izvještaj otkriti neke nove još bolje i znatno više vozarine na pojedinim brodovima što bi moglo dodatno ojačati dionicu....polako se čisti ovaj nalog od 700 kom na asku ostalo još svega 200 kom.
Slazem se da su neutemeljena nagađanja i da je dionica podcijenjena ali postoji neka vjerojatnost da se dogodi i ovaj slucaj. Možda je to samo moja želja za jeftinijim ulaskom ali nemam nista protiv bilo koje opcije. Vidjet cemo uskoro.
-
Predmet: Obavijest o otkazivanju sjednice Upravnog odbora
Atlantska plovidba d.d., Dr. Ante Starčevića 24, Dubrovnik, burzovna oznaka dionice: ATPL-R-A
Poštovani,
obavještavamo Vas da je za danas, 10. lipnja 2022. godine, zakazana sjednica Upravnog odbora Društva otkazana uslijed objektivnih okolnosti na koje Društvo ni na koji način ne može utjecati.
O novom datumu održavanja sjednice Upravnog odbora Društvo će poslati obavijest. -
Izgleda da revizor još uvijek nije napravio revizorsko za 2021g.
-
Objektivne okolnosti ukazuju na to da su malčice neozbiljni. Kad već kasne mjesec i pol s objavom godišnjeg mogli su se makar malo potruditi da napišu obavijest koja se da progutati...
-
ova je firma definitivno u ozbiljnim problemima jel ovakve se stvari ne događaju kad je sve u redu.......
-
Ajoj, koliko će samo uplakanih špekulanata biti nakon ove vijesti.
-
Može bit da su članovi Uprave dobili majmunske boginje ili slične objektivne okolo naokolo?
-
-
Moramo napraviti krizni tim na forumu i sami revidirati izvješće. Molim sve koji žele u forum bojnu da pošalju cv preko poruka. Spasićemo Upravu 🤟😁
-
Taman se usaglase za dividendu pa je moraju povecati jer u meduvremenu se nagomila💵💰 novi cash na racunu pa moraju opet u novi izracun i tako u krug😅🤭
Ajde bez zezanja molim, akontacija za🏄♀️ ljetovanje i ostalo je uplacena.
Jos moze nedaj boze nekog od previsoke dividende nesto strefiti? 🤪
U indiji pocinje ljetni festival nestasice ugljena i struje.
Coal India issues 2.42 mln tonnes imported coal tender | Hellenic Shipping News Worldwide
-
Mislim da trebaju promjeniti revizora koji očigledno ima previše posla....nije im to prvi put.
-
Mislim da su oni još lani promijenili revizora i da je to Deloitte sto je znacajan napredak u odnosu na prethodnog revizora, Lejin - List. Mislim da revizor nije poseban problem.
Ja pretpostavljam da se radi o nekoj procjeni koja nije dovršena ili se dio imovine treba revalorizorati, a procjenitelj nije dovršio posao / revizor se osvjedočio u vjerodostojnost procjene ili su porezni razlozi. Brodari defacto nemaju poreza na dobit no moguće je revalorizacija dijela imovine podložna lokalnim poreznim propisima pa se čeka neko misljenje ili rješenje. Uglavnom, ne bih dramio oko razloga jer jasno je da su očekivali da će danas raspravljati i donositi neke odluke, a objektivne okolnosti su ih očito opet spriječile u tome. Kako bi naši stari rekli, “strpljen-spašen”; nadajmo se da će biti - treća - sreća!
-
Meščini da je vjetar zatvorio A1 pa izvješće ostalo prenoćit u Lici... Valjda ga neće napasti vukovi i medvjedi.
Ne znam u čemu je problem da se iskreno napiše razlog otkazivanja. Ili bar da nešto ljepše smuljaju
-
Molim pojašnjenje pojma špekulant. Zar to nisu svi koji trguju dionicama?
-
Ja mislio Gospari a ono najobičniji Balkanjerosi. A ništa, iskopati škrinju za crne dane i u ponedjeljak pružiti utjehu neutješnim špekulantima.
-
kako ja vidim problem sa revizorskim izvjestajem je da je vlasnicka struktura topa 10 rascijepkana a neki clanovi upravnog i nadzornog odbora koji su prvi puta u ovakvoj situaciji da su cijene vozarina ovako visoke i da je u kasici puno para pa se nemogu usuglasiti kako dalje vjerujem da bi mnogi htjeli i dividendu a neki bi isli u nabavku novih brodova uglavnom biti ce vrlo interesantno
-
Molim pojašnjenje pojma špekulant. Zar to nisu svi koji trguju dionicama?
Razlika između štediše, investitora i špekulanta - Lova Do KrovaKoja je razlika između štediše, investitora i špekulanta te za koju od strategija smo se mi odlučili i zašto, saznati ćete nakon par minuta čitanja.lovadokrova.eu -
He, kako ja vidim. Suvlasnik sam društva koje zaradjue imam povjerenja u upravu i menadžment i baš me briga što revidirano kasni.
A nadam se da cu ako bude sreće sljedeći tjedan i povećati svoj udio u vlasništvu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner