šta će nama zajednica kad se jede gibanica
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Jel to danas kolega moller požurio izaći,petak je njegov dan ?
-
Jel to danas kolega moller požurio izaći,petak je njegov dan ?
danas bi svima valjalo požuriti
ovaj nišandžija cilja cijeli svijet, ni Buffetova puška za slonove ne pomaže
Putin potpisao novu uredbu: ‘Ovo je dosad najjači udar iz Kremlja, posljedice bi mogle biti dramatične‘Stručnjaci upozoravaju da je ovo dosad najteži odgovor Kremlja na sankcijewww.jutarnji.hr -
i danas jača $,prihod ATPL je u $ a cijena dionice u kn.
izgleda da se vise gleda pad NASDAQa.
-
i danas jača $,prihod ATPL je u $ a cijena dionice u kn.
izgleda da se vise gleda pad NASDAQa.
Ono dve drhtave ručice prodale par dionica i odmah se diže frka..polako,strpljivo i pametno se skuplja na bidu....ameri su priča za sebe...ne bi se iznenadio da danas brodari povuku snažnije u zeleno....
GOLDEN OCEAN GROUP
OSLO BØRS
BMG396372051 - STOCK
NOK 130.75
06/05/2022 - 09:55 CETSince Open
+1.85 (+1.44%)
Since Previous Close
+1.05 (+0.81%) -
Sad vidim da nisam prenesao točnu informaciju o sazivanju GS nije minimalno 5 tjedana prije nego 30 dana....iako dosad su uvijek objavljivali najmanje 38 dana prije.. dakle zadnji dan po ovome je 14 ili 15.05. znači svakoko najkasnije tokom sljedećeg tjedna.
Glavnu skupštinu mora se sazvati najmanje 30 dana prije dana njezina održavanja. U taj se rok ne uračunava dan objave poziva ni dan kada počinje njezino održavanje. Na računanje rokova ne primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima o računanju vremena, te se prema izričitoj zakonskoj odredbi ti rokovi zbog nedjelje, subote ili praznika ne prebacuju na radni dan koji prethodi ili slijedi nekom takvom danu
Način i rok za sazivanje skupštine kod društva kapitalaAko skupština društva nije sazvana na valjani način i u propisanom roku, odluke donesene na toj skupštini su u pravilu ništetne.www.teb.hr -
Osobno očekujem dobru dividendu sukladno odluci kompanije vezano za isplatu iste....svi preduvjeti su tu...
-
dok gledamo kako dugoročno od četvrtka polako prodaju portfelje, evo jedne teme:
... koja je bazirana na Egle 1q reportu. Danas je predstavljanje rezultata Eglea naživo u 14 sati, link je na njihovoj službenoj stranici, svaki dioničar ATPL bi ga trebao poslušati.
-
Evo dva slajda s prezentacije Eagle Bulka, čisto da se vidi skok u vozarinama i cijeni brodovlja.
I info s prezentacije:
Ugovorili su ultramax time charter 32500$ na minimium 12 months
-
Evo dva slajda s prezentacije Eagle Bulka, čisto da se vidi skok u vozarinama i cijeni brodovlja.
I info s prezentacije:
Ugovorili su ultramax time charter 32500$ na minimium 12 months
bit će posla za brodare,i za našu ATPL
čeka se Kina,i njezino otvaranje
sa otvaranjem Kine ide i nafta prema gore.
zakon spojenih posuda. !
cirkus kolorado, ko u pjesmi.
-
-
-
Da li brod ide na aukciju ili je prodaja po 19,5 mil usd već dogovorena?
-
Pa jel nije uprava APa objavila da je prodan za 19,5 M? Ovo sto je jasko postao je samo usporedba postignute prodajne cijene sa procjenom vrijednosti tog istog broda prema VV.
-
On the Supramax sector, Amoysailing Maritime sold their “Amoy Dream” 56/2010 Xiamen, China (SS 07/2025, DD 05/2023, BWTS fitted) to Chinese buyers for USD 17 mill. Note that a week ago, the two-years-younger “Asian Champion” 56/2012 Cosco, China (SS/DD 07/2022) was sold at USD 19,25 mill.
Jeli netko pokušao izračunati cash flow do potencijalne isporuke broda
Hvala
-
Iznenadilo me ovo otezanje poziva na GS...dosad su ga objavljivali po 40 pa i 45 dana prije GS a sad ga skrivaju do zadnjeg trena...stvarno me zanima zašto?
-
Iznenadilo me ovo otezanje poziva na GS...dosad su ga objavljivali po 40 pa i 45 dana prije GS a sad ga skrivaju do zadnjeg trena...stvarno me zanima zašto?
Čeka se revidirano godišnje za 2021. godinu
-
Zašto ne skupiti još nešto kad već ima dobričina za udielit.
-
danas nema komentara na kraljici... kao da nema priče za laku noć...
Pa da napisem nesto... mislim da je rezultat pada vani šortanje... kod nas slabo... vozarine su i dalje respektabilne i za sada po mom mišljenju sve se odvija jako dobro... u očekivanju prijedloga divkuše...
-
danas nema komentara na kraljici... kao da nema priče za laku noć...
Pa da napisem nesto... mislim da je rezultat pada vani šortanje... kod nas slabo... vozarine su i dalje respektabilne i za sada po mom mišljenju sve se odvija jako dobro... u očekivanju prijedloga divkuše...
A prosli tjedan se nije moglo shortati?
-
moje misljenje je da se glavni krivac za pad krije na ovom forumu. Ne pise 3 tjedna i eto rezultata
nema usporedbe s gogl. pa kad padne s egle ili ako zin raste s njime a ako nis ne pomogne i panl dobro dodje.. itd...
pa vi odgonetnite o kome je rijec
??? vrati se doma! skuhao sam ti pastasutu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-