Kolega hugh
Ja sam uz Vas. Cemu ulagati sada u ATPL kad je nesigurno. Treba pricekati, da se smiri rat, pa da budemo sigurni da je ovo stvarno superciklus, pa da vidimo sto ce biti s zelenom energijom, pa nek se smiri Kina i Tajvan pa.....
U pravu ste, uhvatit cemo mi dno, kao uvijek (do prije neki dan smo bili unutra ali sigurno je sigurno) . A inflacija? Ma nista, to se ne vidi, na racunu je uvijek ista suma.
Hvala na savjetima i Vasem misljenju
👍👍👍😁
ne govorim ja da treba prodati sve i čekati neko eventualno dno ili ne ulagati........več samo da je sentiment trenutno takav da nitko neče letiti grlom u jagode jel ove smo godine u ovo kratko vrijeme imali več valjda 3 relativno jača propada cijene dok je stanje brodara vani i vozarina bilo dobro......očito se ne kužimo.......dionica atpl često plovi nekim "svojim morem" i to kratkoročno može bitno umanjiti vrijednost portfelja.........sva se ta kretanja cijene u nekom roku "popeglaju" s brodarima vani........nemože stanje biti jednako i usporedivo na svaki dan ili tjedan......stanje je trenutno dobro i dionica očito čeka kupce i prodavače koji če jače odrediti smjer u skladu s okolnostima koje nam sljede........
što sama inflacija znači u kontekstu bilo koje dionice?......sve bi dionice trebale rasti bez obzira na sve samo zato što je inflacija visoka pa da nam novac zbog toga ne vrijedi manje?.......znači da su prethodne dvije godine dionice morale padati jel inflacija nije bila toliko visoka?......