Samo 2000 komada po bidu, sta je to za atlantsku
toliko je mitkko rekao kupiti na 420, uzeo 25kkn i usput se osvetio za provociranje
Samo 2000 komada po bidu, sta je to za atlantsku
toliko je mitkko rekao kupiti na 420, uzeo 25kkn i usput se osvetio za provociranje
Neloše istresanju usprkos , ajmo promatrat!
Crkla mi grafička na laptopu danas. Srećom dokupio i u onom ludilu ispod 430 kn. Mislim ovo je bilo nešto pre čudno danas. 2000 kom po bidu iz čista mira, vani opet rast. Jadno. Moždaje ovo bilo zadnje od kroacije pa su za kraj prosuli sve i bok. Ovime pada u vodu teorija da se rušilo zbog dokupa. Jer lik je prosuo fakin milijun kuna po bidu, dugo nešto neviđeno. Dno dna od načina.
Crkla mi grafička na laptopu danas.
Za trejdera je ekran latpopa definitvno hendikep, pola stvari ne uočiš na vrime zbog malog ekrana.
A vikala sam jutros da se sklonite sa bida na niže, niste htjeli slušati
Viđali smo takvih gentlemana na svim papirima, barem jednom
A jeste me nasmijali... cuj 200 komada od parice je razlog stampeda , pa toliko komada na ovom papiru prodje dok si reko keks ...
Ovaj sa 2k komada bice ima i info od putina da pali motore , ili je neki samo mazzo lik
Ma kakav info... Tko od koga?
Naprosto je netko prodao, a netko kupio. Mi Hrvati smo poznati po teorijama zavjere.
Ma kakav info... Tko od koga?
Naprosto je netko prodao, a netko kupio. Mi Hrvati smo poznati po teorijama zavjere.
Slazem se cim zivne likvidnost na nekoj dionici pojavljuju se neki fantomi koji tjeraju "male" gore ili dolje i toboze skupljaju za ne znam sto. Ovdje je po meni dio ljudi skupljao u zoni ispod 380 i sada kapitalizira dok je rast na vidiku jer ne zele riskirati gadanje novog vrha. I to je sve. Kad takvi ispadnu cijena ce nastaviti rasti ako ce okolnosti biti povoljne. A ti isti koji su prodali ce se vjerojatno vracati (sa manjim iznosima) u dionicu i zapravo automatski podrzavati daljnji rast/braniti pad. Ja osobno ocekujem sinergiju: odlican q4, odlican q1, najava divke, rast BDI. To sve skupa bi moglo dovesti cijenu u zonu 500+ vrlo brzo.
Ja osobno ocekujem sinergiju: odlican q4, odlican q1, najava divke, rast BDI. To sve skupa bi moglo dovesti cijenu u zonu 500+ vrlo brzo.
osobno sam nekakav realoptimist po prirodi, ali sa svime ovime što si nabrojao tih 500kn mi izgleda puno puno premalo za svibanj - lipanj.
tih 500+ osobno očekujem već nakon q4 (naravno, ako bude u skladu sa očekivanjima) iako se ne opterečujem time. za mjesec dana će mi biti tek godina dana od prve kupnje. tako da nigdje ne žurim.
kako ostali razmišljaju?
Gdje ste vidjeli najavu dividende? Promaklo mi je.
Ja osobno ocekujem sinergiju: odlican q4, odlican q1, najava divke, rast BDI. To sve skupa bi moglo dovesti cijenu u zonu 500+ vrlo brzo.
osobno sam nekakav realoptimist po prirodi, ali sa svime ovime što si nabrojao tih 500kn mi izgleda puno puno premalo za svibanj - lipanj.
tih 500+ osobno očekujem već nakon q4 (naravno, ako bude u skladu sa očekivanjima) iako se ne opterečujem time. za mjesec dana će mi biti tek godina dana od prve kupnje. tako da nigdje ne žurim.
kako ostali razmišljaju?
Slažem se sa ovime. 500bi moramo biti nakon izvješća..ako bdi nastavi rast ovako onda i ranije. A nakon izvješća je moguće značajno gore
Veći je trenutno strah od rata nego bilo čega drugog.Vjerujem da ih ima dosta koji tako razmišljaju, i vole uzet malo ali sigurno i u keš...Da nije trzavica oko Ukrajine, već bi bili na 500, a ovako vuci potegni..Moje mišljenje, da rata neće biti a ako ga bude, neće nam trebati keš
Veći je trenutno strah od rata nego bilo čega drugog.Vjerujem da ih ima dosta koji tako razmišljaju, i vole uzet malo ali sigurno i u keš...Da nije trzavica oko Ukrajine, već bi bili na 500, a ovako vuci potegni..Moje mišljenje, da rata neće biti a ako ga bude, neće nam trebati keš
Po trgovanju bi se prije reklo da se istresa neko veci nego da se dosta malih uplasilo Ukrajine i krenulo u cash. Na kraju krajeva do jucer se i nije previse ozbiljno shvacalo Vladimira Vladimirovica
Boga brodara J. Mintzmyera brine jedino potencijalno gospodarsko usporavanje Kine, za rat u Ukrajini misli da neće imati neke posljedice za dry bulk, ako uopće bude rata. Kaže i da su ratovi uvijek dobri za tankere.
Boga brodara J. Mintzmyera brine jedino potencijalno gospodarsko usporavanje Kine, za rat u Ukrajini misli da neće imati neke posljedice za dry bulk, ako uopće bude rata. Kaže i da su ratovi uvijek dobri za tankere.
Mislim da će u slučaju rata cijene dionica pasti, utjecao rat ili ne utjecao na fundamente.
Mislim da će u slučaju rata cijene dionica pasti, utjecao rat ili ne utjecao na fundamente.
Past će, ako ne padne prije toga. Ako padne prije rata, možda na sam rat počne i rasti. Meni je bitniji ovaj dio o tome hoće li utjecati na fundamente ili neće.
Ako dođe do rata past će sve a ne samo brodari no promet morem ne će stati.
Nafta i ratne dionice (LMT i slicno) nebi smjele pasti. Nikada ne pada sve. Ako nista drugo bar VIX raste
Vozilo bi se i dalje ali manje i sporije.
BDI nizbrdo.
Ako bi se kratko zaratilo čini mi se da bi BDI još više podivlja up.
Uglavnom nekako mi je draže da se rat ni ne spominje 🤗
Ja sam i dalje uvjeren da rata neće biti, jer to bi bio kraj...nagodit će se oni nekako, a Ukrajina je svakako nahebala...nego tamo su činimise dva broda, bar da se oni vrate