Jeste li primijetili jednu zakonitost:
Ako futuresi idu dolje cijena ATPL raste, a ako futuresi rastu, kao danas, cijena stagnira i/ili pada!
Jeste li primijetili jednu zakonitost:
Ako futuresi idu dolje cijena ATPL raste, a ako futuresi rastu, kao danas, cijena stagnira i/ili pada!
Promjena u top 10, ispala Zagrebačka banka tj. Croatia osiguranje
https://zse.hr/hr/papir/310?isin=HRATPLRA0008&tab=stock_info
Ne samo oni...Skrbnicki pri ZB je prodao barem 2150kom a OTP 733...
Mislim da je cjena blizu dna, i sad cu po malo skupljat, pa ćemo vidjeti dal sam falija
ja mislim da ce ici ispod 350
ja mislim da ce ici ispod 350
Ja opet suprotno ...mislim da idemo iznad 375 kn....
Promjena u top 10, ispala Zagrebačka banka tj. Croatia osiguranje
https://zse.hr/hr/papir/310?isin=HRATPLRA0008&tab=stock_info
To je Croatia osiguranje koji s tog racuna ne prodaje, vec dionice seli na drugi skrbnicki s kojeg onda prodaje, tako da se ne moze jos tocno znat koliko je prodao, iako je volumen zadnja dva dana bio veci pa moguce i da su prodali.
To je Croatia osiguranje koji s tog racuna ne prodaje, vec dionice seli na drugi skrbnicki s kojeg onda prodaje, tako da se ne moze jos tocno znat koliko je prodao, iako je volumen zadnja dva dana bio veci pa moguce i da su prodali.
Mislim da ima još nešto...prodaje na 370 kn...to je njihov stil po 200 kom....do kraja tjedna bi s tom količinom mogli biti out...sutra bi i BDI mogao okrenuti u plus....premarket u USA uglavnom u zelenom.(GOGL oko +3%)
Jel ima netko knjigu frisku da se vidi tko je kupio ovih par tisuca komada, ima nas sa foruma, ali i sastrane.. da vidmo jel netko iz njihovog kruga da prebacuju 🙃
To je Croatia osiguranje koji s tog racuna ne prodaje, vec dionice seli na drugi skrbnicki s kojeg onda prodaje, tako da se ne moze jos tocno znat koliko je prodao, iako je volumen zadnja dva dana bio veci pa moguce i da
Ode jedan nekada veliki dioničar u pečalbu, a drugi puno veći skuplja još malo likvidnosti da bi imao za dividendu
Ima tko kakvu informaciju koliko su dobili za dionice Luke Dubrovnik?
Nema, na trazilici se nista ne spominje koliko sam googlao, s obzirom da je rijec o kontrolnom paketu sumnjam da su dali bagatelno.
Jel ima netko knjigu frisku da se vidi tko je kupio ovih par tisuca komada, ima nas sa foruma, ali i sastrane.. da vidmo jel netko iz njihovog kruga da prebacuju 🙃
evo još 1000 do 375 za odnijeti, pa ćemo onda gledati knjige
Nema, na trazilici se nista ne spominje koliko sam googlao, s obzirom da je rijec o kontrolnom paketu sumnjam da su dali bagatelno.
I ja sam sličnog mišljenja,baš me zanima..
Sve ok...sutra očekujem lijepo otvaranje
Ovdje ništa novo, na lokalnom dnu se imatelji dionica uvijek natječu tko će prodati jeftinije, saplićući se pritom jedan o drugoga u mahnitom bacanju svojih dionica kroz prozor... Ni prvi ni zadnji put viđeno.
Srećom, ja s vrećom,
pod prozorom stojim,
ćapnute dionice brojim...
Haiku.
A e...
Display MoreOvdje ništa novo, na lokalnom dnu se imatelji dionica uvijek natječu tko će prodati jeftinije, saplićući se pritom jedan o drugoga u mahnitom bacanju svojih dionica kroz prozor... Ni prvi ni zadnji put viđeno.
Srećom, ja s vrećom,
pod prozorom stojim,
Haiku.
A e...
Jel se ti mitkko ovom postu smiješ zbog skupog ulaza ili migaš ( ) za jeftini ulaz?......
Display MoreDisplay MoreOvdje ništa novo, na lokalnom dnu se imatelji dionica uvijek natječu tko će prodati jeftinije, saplićući se pritom jedan o drugoga u mahnitom bacanju svojih dionica kroz prozor... Ni prvi ni zadnji put viđeno.
Srećom, ja s vrećom,
pod prozorom stojim,
Haiku.
A e...
Jel se ti mitkko ovom postu smiješ zbog skupog ulaza ili migaš ( ) za jeftini ulaz?......
Nije nista tako znakovito, jednostavno me nasmijao haiku Jos uvijek pokusavam odgonetnuti koja je to vrsta rime (parna, ukrstena i slicno) ali sam sada skuzio da je haiku po definiciji trostih. Eto i naucio sam nesto novo.
zanimljivo je da u prognozama cijena gotovo da nije bilo cijene ispod 500, pa ne bi bilo loše malo razmisliti o tome, ali ne predugo
Capesize up 12%
Panamax up 4%
🙂
Znaci opet rast. Vozarine, celik, fjucersi, idemo dalje.