Da, tu je trenutno otegotna okolnost pretovar koji ne znamo koliko će trajati. Međutim, obzirom na ponovni rast vozarina za očekivati je da se tu prelije zarada sa građevinara.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Da, tu je trenutno otegotna okolnost pretovar koji ne znamo koliko će trajati. Međutim, obzirom na ponovni rast vozarina za očekivati je da se tu prelije zarada sa građevinara.
Tocno to. Dok se se potvrdi kupac kao i ide li i po kojoj cijeni daljnji pretovar necemo se puno pomaknuti od trenutnih cijena bez obzira na vozarine. Najvazniji upitnik ostaje - sto kupac planira sa kupljenom kolicinom?
Bez tog odgovora mutna je voda atlanska.
-
Tocno to. Dok se se potvrdi kupac kao i ide li i po kojoj cijeni daljnji pretovar necemo se puno pomaknuti od trenutnih cijena bez obzira na vozarine. Najvazniji upitnik ostaje - sto kupac planira sa kupljenom kolicinom?
Kako misliš šta kupac planira? Ja bih rekao da planira zaraditi
-
Nije li to plan svakoga od nas? Samo jedno su planovi, a drugo je burza. Narocito ova nasa zvana insajder uber alles.
Jer ako kupac planira zaraditi, kako to da prodavatelj nije htio zaraditi prodajom na 224 nego je ipak odlucio dati jeftinije po 213? To je samo zadnje pitanje koje mi pliva po mutnoj vodi.
-
Jesi siguran sta ako je kupac mirovinac
-
ne bi bilo dobro da to bilbija nastavlja izlaziti, bolje bi za dionicu bilo da je to još netko novi koji ima ambicije
Vjerojatno je I.B. malo prodao da iskoristi priliku na Đuri i uzme 100% u dan dva.To je u redu,ne vjerujem da ce nastaviti izlaziti
Danas nije bilo na ATPL transakcije kapitalaca...Jel to znači da je prestala prodaja od I.Bee-a...
ATPL - izbaci uljeza
197. 25.10.19 487,00 477,00 471,13 -1,85% -1,54% 339 159.712 467,00 487,00
172. 02.12.19 402,00 408,00 402,13 0,00% 0,37% 239 96.108 402,00 408,00 402,00 408,00
1. 21.08.20 214,00 213,00 212,99 -2,74% -0,75% 5.342 1.137.794 212,00 214,00
-
Nisu me nikada zanimali, ti brodari, ali Atpl je u upmarketu po svim charting kriterijima. Whoops
Ne znam ništa o brodarima, nešto malo o svjećicama, a ovo sada izgleda kao zona dobre kupnje.
Sretna vam vožnja !
zlocesti kako vam se sada čini s obzirom na sve?
-
Nisam gledala Atpl ima par dana valjda, al' mislim da se ništa nije promijenilo. Pogledati ću
Nije li mitkko postao da s eništa u stvari nije promijenilo ?
Znate, prekonoćna vlasnička preslagivanja niti jedna TA ne može predvideti.
-
Nisam gledala Atpl ima par dana valjda, al' mislim da se ništa nije promijenilo. Pogledati ću
Nije li mitkko postao da s eništa u stvari nije promijenilo ?
Znate, prekonoćna vlasnička preslagivanja niti jedna TA ne može predvideti.
Hvala, u pravu ste, tek sam sada vidio da je mitkko prije par minuta odgovorio jer sam ujutro pitao za graf. Isprika na smetnji
-
https://zse.hr/userdocsimages…78202092824.pdf
Biblija i dalje otpusta onih 14 000 komada, sad je pitanje zasto ocito su se neki planovi promijenili
-
-
Možda kupuje nešto drugo, tko će ga znati.
Bit će zanimljivo saznati tko je kupio 21 000 dionica ATPL.
-
Ja mislim da je to uvođenje novog partnera u firmu ili kupnja nekog postojećeg velikog dioničara
-
https://zse.hr/userdocsimages…5f6c0873aa2.pdf
"
Otpustanje dionica na uredenom trzistu ZSE 14.000 dionica
lstek opcijskog ugovora na 14.962 dionica
Broj otpustenih glasackih prava u apsolutnom iznosu 28.962
Nakon provodenja predmetnih transakcija dionicar ima 186.906 dionica sa pravom glasa, odnosno u relativnom iznosu 13,393%
"
Izgleda da nije samo bilo 14000 vec duplo vise po opcijskom ugovoru i jos na to onih 5 000 komada od neki dan.
-
To se mora vidjeti gdje je zavrsilo.
-
U pravilu, prodaja dionica od strane člana uprave nije dobra. Jasno je da onda stanje trenutno nije dobro.
Tko je kupio, koju viziju ima i kakva je ovdje budućnost, će se tek vidjeti.
-
Nacelno i u pravilu je tako.
No ostaje vidjeti o cemu se radi.
Misljenja sam da se tu radi o rebalansu portfelja. Ako je imao ovo i Rivp te jos mozda nesto tu se u privatnom portfelju desilo ozbiljno topljenje kapitala od NG do danas. Tako da je vjerovatno nesto povezano s tim.
-
To možda vrijedi za nekoga tko je običan član uprave. IB je prije svega investitor pa tek onda član uprave.
U travnju je založio 34 370 po cijeni 163 HRK
U ovih nekoliko dana ukupno je otišlo 33 962 dionica od čega znamo da je 19 000 po 213 hrk
Sve založene dionice bile su na skrbničkom računu CB pa se po tome može vidjeti jesu li
u pitanju iste dionice.
-
Dobra vijest za Panamax brodove
Through August 20, USA had sold an impressive 35.8 million tonnes or 1.35 billion bushels of #corn + #soybeans for export in 2020/21. That is by far a record in recent times, and most likely for all time.
#China accounts for 53% of those bookings. 2020/21 starts this Tuesday.
-
14000 komada je s CB računa, opcijske su s drugih računa.
OTP skrbnički se pojavio medu 10 s 31 103 dionice.
-
Meni se cini da je tu netko nekoga nagazio. Ja sam oduvijek bio uvjeren da je IB istureni igrač i maneken ekipe iznutra. Moguće da se sada raščišćavaju računi.
A moguće je da ga je i regulator nagazio jer činjenica je da se petljalo sa cijenom i skrbnickima. Mi ni ne znamo kakve su se sve akrobacije moguće radile.
Svašta je moguće. Činjenica da njihova PR menadžerica za odnose sa investitorima šuti kao riba.... meni osobno se čini da se ne radi o necem s čime bi se prethodno spomenuti, a i firma mogli pohvaliti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun