Kad sjeda dividenda?
Zaboravio
28-og, kasno za dokup 😂
Kad sjeda dividenda?
Zaboravio
28-og, kasno za dokup 😂
Kad sjeda dividenda?
Zaboravio
28-og, kasno za dokup 😂
Da bar. Do sada nije neki problem bio vratiti se na 400.
Sa oca na sina. A ovaj ostatak je vjerojatno sin imao, ne znam Je li dokupljivao stogod.
Malo o revelinu.
https://pomorac.hr/2022/10/20/fot…teksaskoj-luci/
Malo o revelinu.
Sve u moru odradili 👏
Svaka cast. Mislio sam da ce dulje trajati (pisao sam 2 mjeseca) a oni su odradili skro upola manje. Bravo!
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
isto kako ce i pad vozarina🐌🐌
Evo još malo oko Revelina ...
Još 3 dana pa stiže cca 25 mil. kn divke od ATPL na račune. Ako od toga samo četvrtina završi nazad u atpl, to je po ovim cijenama bar 15k komada ![]()
Da vidimo dali će cijena još pasti da dobijemo još dodatni popust ![]()
Kad bi se moglo očekivati izvješće za treći kvartal ??? Da li je previše očekivat dobit od 30 miliona ???
Po kalendaru u ponedjeljak 31.10, danas je bila sjednica, ja se nadam da ce i ranije izaci. Dobit preko 30 miliona, neki brodovi su vozili po 27 000, neki bili na dokovanju, tako da vidit cemo uskoro, po meni 35 m plus velika dobit od prodaje broda.
Dana 25. listopada 2022. godine održana je sjednica Upravnog odbora Atlantske plovidbe d.d. na kojoj su razmatrana i prihvaćena konsolidirana i nekonsolidirana financijska izvješća za treće tromjesečje 2022. godine................ COI-ATPL-bb994164434e7c5df10f488b8679b07f.pdf (zse.hr)
dividenda bi trebala biti danas-na moje dionice stoji do 28. 10. ![]()
u objavi službenoj možda rečeno 28.10. ![]()
Isplata dividende je 28.10. tj. sutra.
Ako se budu i dalje držali poslovne politike uvažavanja malih dioničara na gosparski način onda će uplate ići koju minuticu prije 15 h.
Isplata dividende je 28.10. tj. sutra.
Ako se budu i dalje držali poslovne politike uvažavanja malih dioničara na gosparski način onda će uplate ići koju minuticu prije 15 h.
Nisam baš pratila, a na stranicama Atlantske ništa ne nalazim pa ne znam da li za isplatu dividende povlače podatke iz registra SKDD ili im treba poslati podatke ako dioničar prvi put prima dividendu . ???
Nisam baš pratila, a na stranicama Atlantske ništa ne nalazim pa ne znam da li za isplatu dividende povlače podatke iz registra SKDD ili im treba poslati podatke ako dioničar prvi put prima dividendu . ???
Preko SKDDa.
Ide li od ponedjeljka mobilizacija za sazivanje izvanredne skupštine?
Preko SKDDa.
Hvala Bogu 😁😁😁
Kad će ti penezi od dividende sjest na račune? Baš me zanima u kojoj će banci najbrže proknjižit te uplate...
![]()