Ekipa jel neko zna što se događa? dionica lijepo raste zadnja dva dana, a prije par dana nije bilo kupnje ni za bitno manju cijenu.. Istina bliži se izvještaj za Q2..
jučer sam prošao iznad Lenca, nikad praznije.
Ekipa jel neko zna što se događa? dionica lijepo raste zadnja dva dana, a prije par dana nije bilo kupnje ni za bitno manju cijenu.. Istina bliži se izvještaj za Q2..
jučer sam prošao iznad Lenca, nikad praznije.
ne znam što je smiješno. brodova u remontu jedva da ima. Ili sam se vozio iznad 3.maja?
ne znam što je smiješno. brodova u remontu jedva da ima. Ili sam se vozio iznad 3.maja?
ljudi ti se smiju jer, obzirom na tvoj stil trgovanja, vjerojatno drukaš
al nemaš brige sve će se vidjeti u izvješću pa pričekaj: ako je loše, bit će prilike za dokup koliko hoćeš
i po cijeni koju hoćeš
mišljenja sam da su 'drhtavim ručicama' ovdje dionice davno izbijene iz ruku
ostali samo mi prekaljeni (su)borci
pa to je suludo, godinama se kupam u Kostreni i zaista nikad nisam vidio tako malo brodova na remontu.. i to je drukanje. Prije bih rekao konstatacija... a da ne govorim da je kolega pitao šta se događa... pa sam odgovorio nakon što sam jučer tamo prošao. Evo ispravljam brodogradilište je puno kao šipak. A jadno da jadnije ne može kad se to smatra drukom. Pretpostavljam da je druk i pad cijena za 50 % u zadnjih ne znam koliko mjeseci ili mjesec dana... ne pratim toliko ali znam da se dijonica iskorigirala značajno, vjerojatno i dijelom zbog navoza... uglavnom zaboli me za VLEN. Dabogda ode na 100 kn.
NaBidu, opusti se
ljeto je, zezamo se
Uglavnom nema mjesta u brodogradilištu, Dlkv ide smanjenje 100 u 99, DDJH ide dokap po 20 kn... sve ružičasto. Nema mjesta javi, samo san. Pozz
Škver je prazan. Na DOKU Ri 38 brodić od Jadrolinije i na vezu 9 Delfin koji služi za smještaj. Obnova doka 11 da prodaje registar i da služi svrsi dok se riješi nabava novog doka. Nista čudno i planirano , treba ljude odmoriti.
Škver je prazan. Na DOKU Ri 38 brodić od Jadrolinije i na vezu 9 Delfin koji služi za smještaj. Obnova doka 11 da prodaje registar i da služi svrsi dok se riješi nabava novog doka. Nista čudno i planirano , treba ljude odmoriti.
trebaju da. izvinjavam se što nisam pojeo LSD i vidio pune dokove. evo stavljam se na kupnju kako bih i ja mogao pisati sve najbolje.
+ 1000 kom Lenca... vjerujem da ćemo uskoro gledati pune dokove https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…metara-20210331 , sad su poprilično puni ali djeluju prazni, međutim ima još mjesta. Pozdrav svima i mirno nam more. Voli vas vaš dijoničar.
pa to je suludo, godinama se kupam u Kostreni i zaista nikad nisam vidio tako malo brodova na remontu.. i to je drukanje. Prije bih rekao konstatacija... a da ne govorim da je kolega pitao šta se događa... pa sam odgovorio nakon što sam jučer tamo prošao. Evo ispravljam brodogradilište je puno kao šipak. A jadno da jadnije ne može kad se to smatra drukom. Pretpostavljam da je druk i pad cijena za 50 % u zadnjih ne znam koliko mjeseci ili mjesec dana... ne pratim toliko ali znam da se dijonica iskorigirala značajno, vjerojatno i dijelom zbog navoza... uglavnom zaboli me za VLEN. Dabogda ode na 100 kn.
Kolega, samo se vi kupajte, a onda procitajte FI da vidite sto se radilo u 1H 2021 godine.
Najbolje je citati izvjestaje. Bilo bi i manje suza i na Dlkv i na Igh da su se citali izvjestaji.
Citam na moje dionice BVPS za 1Q 2021 je 16,89kn.
čitam gledalicu, 9,40 kn.
Gledam Martinšćicu - pustoš.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VLEN/FI-VLEN-53921b299eea21a44ed77491f6753544.pdf
evo i ovdje napokon izašao izvještaj
pokratio po 10,40 - 10,50 ali čemu ovo prosipanje po bidu, izvješće je realno ok
pokratio po 10,40 - 10,50 ali čemu ovo prosipanje po bidu, izvješće je realno ok
Tresu drvo ne bi li nešto uhvatili.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…491f6753544.pdf
evo i ovdje napokon izašao izvještaj
izgleda neki čitaju sazad, a neki sprijeda, nekakav kurzšlus se događa, možda je zbog švajsanja na vrućini
na brzinu pogledano ovo izgleda odlično!
na brzinu pogledano ovo izgleda odlično!
tako se čini, ali nekome se izgleda ukazala bolja prilika na nekoj drugoj strani pa izlazi dok ima likvidnosti
Kapital i rezerve porasle sa 284 na 305 milja kn.