vauu. divka 1,17 kn
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Jeli u izvjesce uslo 15mil od Delphin?
Nemam vremena citati.
-
Jeli u izvjesce uslo 15mil od Delphin?
Nemam vremena citati.
Ne, u bilješkama je navedeno da to ide u naredno tromjesečje, dakle 32 mil. kuna dobiti bez toga. Wow, puno iznad mojih očekivanja.
-
26M kuna neto dobiti ,lijepo
-
Netko je držao prst na okidaču dok ne vidi izvještaj, svašta. Sad treba malo ohladit da ne poleti previše.
-
Netko je držao prst na okidaču dok ne vidi izvještaj, svašta. Sad treba malo ohladit da ne poleti previše.
Ja prodao 15% na 13,50kn( sritniji neg pametniji), sad čekam na niže
-
hehehe i onda očekujete da ode na 15-17... a prodate na prvi trzaj cijene
-
hehehe i onda očekujete da ode na 15-17... a prodate na prvi trzaj cijene
Dionica ima obrazac poraste 20%, pa padne 10% i tako od prošle jeseni. Uostalom nisam ja srušio cijenu sa 13,50 na 13kn...ja čekam na asku ili na bidu, nije moj stil da se bacam po asku/bidu.
-
S obzirom na izvješće, trenutnu popunjenost i najave uprave za daljnju popunjenost kapaciteta te dodatnih 15 mil. kuna za Delphin u idućem izvješću, taj FI bi trebao biti i bolji od ovog. Pod tim uvjetima ja ne bih bio zadovoljan s prodajom na 13,50, svakom svoje. Mislim da postoje osnove da doguramo do 15 kuna s trenutnim stanjem, vidjet ćemo što kaže Mr. Market.
-
Recimo nitko nije htio kupovati VLEN krajem drugom mjeseca, bila propala cijena na 10-10.50kn, ja sam se tu bio podmetnija sa nalogom. Tako da valjda mogu malo prodat sada, a do 20kn po dioni je dug put, opušteno:)
-
-
Prijedlog odluke o isplati dividende na koju je kolega Kadisibil91 ispravno ukazao bi bila dobar korak u tom smjeru. Ipak, osobno mislim da se radi o dokumentu koji je greškom završio u godišnjem izvješću (neovisno o razlogu bilo bi dobro kad bi se ostvarilo)...
Edit: pogledajte posljednju stranicu tog izvješća pa prosudite sami
-
Prijedlog odluke o isplati dividende na koju je kolega Kadisibil91 ispravno ukazao bi bila dobar korak u tom smjeru. Ipak, osobno mislim da se radi o dokumentu koji je greškom završio u godišnjem izvješću (neovisno o razlogu bilo bi dobro kad bi se ostvarilo)...
Neovisno od toga rezulat 1 Q je fenomenalan. Ja sam tipovao na 19 mil. a s obzirom već sad na popunjene kapacitete minimum do kraja svibnja , jedna lijepa godina se smiješi.
-
Brutalno dobro izvješće. 👍
-
čestitke svim dioničarima, i osobito Upravi Lenca
bravo!
-
Pa samo 15 mln kn će biti od prodaje arestiranog broda. Realno je očikaviti oko 5-6 mln eur ako rasknjiže prodaju broda u ovom kvartalu s obzirom da su bila tri američka broda, završio se onaj crypto cruzer a i nekoliko drugih dobrih projekata.
Mene još više veseli transparentna najava uprave da su puni do ljeta, a vjerujem da i iza toga neće biti problema sa novim poslovima jer su brodogradilšta u Crnom moru out.
Stvarno sjajan rezultat. Ispao je gornji dio mog očekivanog raspona. 6 mln -2 mln za Dolphin = 4 mln eur.
Najslađe izgleda tek dolazi u drugom kvartalu jer pucaju po šavu od posla.
-
Edit: pogledajte posljednju stranicu tog izvješća pa prosudite sami
Pa ljudi moji...ide dividenda!!!!
Ovo je sluzbeni dokument u kojem Uprava predlaze NO isplatu divke...potpisan je i ovjeren i definitivno je slucajno zavrsio u godisnjem izvjescu😃😃😃😃...
Sad NO "samo" treba potvrdit odluku...
Bravo Lenac...
Izvjesce je TOP (i vise od toga), a osim brojki najvise me veseli sto je Uprava napokon optimisticna i nema crnjaka...nema kukanja o jeftinijim turskim brodogradilistima, nedovoljno dobroj lokaciji Lenca, cijenam sirovina, neizvjesnosti zbog slabe popunjenosti Knjige narudzbi...vec navode da je u Q2 popunjenost jednaka kao u Q1, ali sa slabijom profitabilnosti, da cijena celika ne utjece znacajno na poslovanje...Tursku ni ne spominju...
Strava!!!!
Bravo Lenac, bravo...cestitke imaocima...
p.s. imam simbolicnu kolicinu...ali dat cu sve od sebe da mi VLEN bude znacajnije zastupljen u portfelju...zasluzio je!!!
-
To tek u 7 misecu, tko živ tko mrtav...1.17kn po dionici...to je na sadašnju cijenu cca 8.7%...bome fino...ne treba letit sa dokupom, dok ne bude službeno.
-
Heh pa bas je super ovima sto stave lovu u banku za 0% kamatu 😅
-
Čestitke dioničarima. Ja svoje prodao... A ulaz na 8 bio.. to bi bilo skoro 20% divke na ulaznu cijenu.. a kad dok se oni sijete prilike prolazile...
-
izvješće odlično, izvrsno čak! ali treba stati na loptu i prizemljiti se! u prošlosti se često događalo da iza odličnog slijedi loš i razočaravajući kvartal. ne mora biti, i nadam se da neće, ali....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso