Novi u Top 10 podigao promet
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Tko je novi top 10, ako se može dobiti informacija?
-
Tko je novi top 10, ako se može dobiti informacija?
Novi je broj 9
-
uh uh...idemo onda jako nadalje
-
uh uh...idemo onda jako nadalje
U kojem smjeru?
-
4,2 u petak?
-
A što su se ""dugoročni ""
Naslagali za prodaju !!
Ha ha
-
Jel nam teta Blaženka sve prodala?
-
Nije,niti ima namjeru, tetka Branka se samo makla iz top10 da je klinci ne maltretiraju.
-
Društvo 3.MAJ Brodogradilište d.d. Rijeka, OIB 86167814130 (u daljnjem tekstu Izdavatelj) obavještava investicijsku javnost da je dana 30. kolovoza 2024. godine u 3.MAJ Brodogradilištu d.d. Rijeka održano porinuće Novogradnje 736, drugog pontona namijenjenog za „Dok 11“ brodogradilišta Viktor Lenac. Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
-
-
Bježi Miro, nije to mali iznos za platit porez !
-
Nije,niti ima namjeru, tetka Branka se samo makla iz top10 da je klinci ne maltretiraju.
Za tetu Branku imam samo respect, to je dugoročna igračica, tko bi reko i ne poreko, skidam kapu .
Lijepo kiti bid već mjesecima na onim mlinovima iz Čakovca, a deca ne znaju što je 100 kila pa kupuju li ga kupuju...ali težina se već poprilčno osjeti na leđima, pa lagano već posustaju...Jel i ovdje već težina tereta poprilčno porasla...mislim pitam za frenda...!?
-
Za tetu Branku imam samo respect, to je dugoročna igračica, tko bi reko i ne poreko, skidam kapu .
Lijepo kiti bid već mjesecima na onim mlinovima iz Čakovca, a deca ne znaju što je 100 kila pa kupuju li ga kupuju...ali težina se već poprilčno osjeti na leđima, pa lagano već posustaju...Jel i ovdje već težina tereta poprilčno porasla...mislim pitam za frenda...!?
Ovdje tetka više nije bitna. Nije lijepo odgovarat ako ne znaš odgovor, najblaže rečeno
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 21, 2024 at 5:34 PM