1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• upupup
  • February 14, 2020 at 10:13 AM
  • jurexx
    Početnik
    Reakcija primljeno
    13
    • January 13, 2023 at 4:30 PM
    • #1,161
    Quote from SOUR
    Quote from Moller

i još se kupci zadovoljno smješkajuna poskupljenje 30%,

a cijena dijonica 30% dolje, mogao bi se Zadro i preračunati, nije on Francuzima baš toliko drag, a ni švicarci ga baš ne vole, možda on samo blefira i sada kupi po bidu još da sakupi 75,01% glasača

Meni je to sumnjivo da sve nije samo namještaljka da se jeftino pokupuju dionice. Samo jedan "protiv" sa pozicije 2. ili 3. bi mogao biti dovoljan da nema 75%.

Nije to baš tako s potrebnih 75% kako se ovdje prikazuje. U slučaju Petrokemije na GS-u je bilo prisutno 55% dioničara i odluka o delistiranju je donesena s više od 75% prisutnih dioničara, a ne ukupnih dioničara. Članak 341. stavak 2. ZTK-a kaže: "Odluka iz stavka 1. ovoga članka donosi se glasovima koji predstavljaju najmanje tri četvrtine temeljnog kapitala, zastupljenog na glavnoj skupštini pri donošenju odluke"

Uostalom, evo link na odluku GS-a Petrokemije.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/PTKM/GS-PTKM-0c41e99fa8eb6bc7fd774781c131fd8a.pdf

• Ardwark
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • January 13, 2023 at 5:40 PM
    • #1,162

Zadro sa 2 i 3 ima 76 %

Samo je to bitno.

Dali su oni uz ili protiv.

• jurexx
    Početnik
    Reakcija primljeno
    13
    • January 13, 2023 at 6:00 PM
    • #1,163

ako se ne pojave na gs nebtno je da li za ili protiv.

Quote from Ardwark

Zadro sa 2 i 3 ima 76 %

Samo je to bitno.

Dali su oni uz ili protiv.

ako se ne pojave na gs nebtno je da li su za ili protiv.

• Joda
    Početnik
    Reakcija primljeno
    14
    • January 13, 2023 at 7:11 PM
    • #1,164

Odlucuju francuzi. Mozda do skupstine izade nesto smisleno.

Viro izlazi s Burze, u roku tri mjeseca mora otkupiti AZ-ovih 10 posto
    www.poslovni.hr

turbo bottom fisher

• Ardwark
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • January 13, 2023 at 7:39 PM
    • #1,165

Tak je. Samo cekat 2 i 3

AZ se bojim da su mu ruke vezane.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • January 14, 2023 at 9:27 AM
    • #1,166
    Quote from Ardwark

Treba se zaliti na sve.

Nema nista na stranicama secerana.hr

Nema priloga u objavi na zse. Punomoc ni prijava.

A pise da je u prilogu

Upravo tako...baš sam gledao.

Nisu se baš pripremili, ako su tako pripremili i glasanje za delist :-)))

• Arhang33
    Početnik
    Reakcija primljeno
    7
    • January 14, 2023 at 10:12 AM
    • #1,167

Mi se svi ovdje "kuhamo" u glavi a u suštini samo je jedan mogući ispravan postupak. Ići na skupštinu i glasati "PROTIV". I to je to! Mislim da ne postoji argument koji može pobiti tu jednu jedinu opciju. Problem svih nas je što smo skupina individualaca. Dajte neki prijedlog kako se ekipirati. Oni koji će ići na skupštinu neka dobiju punemoć (da glasaju protiv) onih koji ne mogu ići. Trebali smo poslati jednu osobu sa 100 punemoći :) E tada ne bi bili skupina individualaca. Taj ili ti ljudi koji idu na skupštinu bi dobili od svakog od nas koji ne idemo 15eura za benzin, ručak i svi sretni. Na skupštini se može dobiti najbolja cijena (nisam siguran da će na burzi ići preko 8.80).., a tko zna možda bude moguće trgovati dionicom i nakon skupštine i cijena će biti malo bolja. Ne prodajite dionice ispod garantirane cijene.

Forum nas okuplja, ali mi je žao što uz svu tehnologiju se ipak teško dogovoriti ovako dopisujući. Kad malo razmislite ekološki: Zar nije suludo da npr. 200 autiju iz raznih dijelova RH ide u jednu točku da bi digli dva prsta...uhh

• Arhang33
    Početnik
    Reakcija primljeno
    7
    • January 14, 2023 at 11:20 AM
    • #1,168
    Quote from tizian1
    Quote from Ardwark

Treba se zaliti na sve.

Nema nista na stranicama secerana.hr

Nema priloga u objavi na zse. Punomoc ni prijava.

A pise da je u prilogu

Upravo tako...baš sam gledao.

Nisu se baš pripremili, ako su tako pripremili i glasanje za delist :-)))

Display More

...inače su bili superloši u komuniciranju sa dioničarima....zapeli u vremenu i prostoru i dioničare drže za berače banana. To je jedan od razloga zašto im nije mjesto kao firmi na burzi. Tko im napiše da nistu stavili prijavnicu i punomoć nek javi u forum da ne pišemo svako za sebe...

• GluteusMax
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • January 14, 2023 at 12:30 PM
    • #1,169

Po pisanjima PD-a, drugopozicioniranih 20% je zalog koji je EOS-Z dao CIM Banque za kredit, a koliko vidim po rezultatima glasanja sa prošle skupštine, tih 20% glasa jednako kao i EOS-Z, ... Ne znam tko u takvom slučaju ima pravo tih glasova, zadržava li ga EOS-Z ili se prenosi na CIM Banque - pretpostavljam da se prenosi pošto je CIM upisan kao vlasnik, ali ako i je tako ne vidim razlog da bi glasao drugačije od izvornog vlasnika dionica osim ako bi odluka ugrozila vrijednost kompanije, a time i predmetnih dionica.

Istina, ovim potezom se vrijednost dionica znatno smanjila, ali ako se slažemo da je dionica ionako podcijenjena i sa današnjom vrijednosti kao i sa vrijednošću prije objave, povlačenjem se samo ukida faktor koji ukazuje na manju vrijednost društva. A, tu je naravno i "smanjenje velikog tereta droškova uvrštenjem dionica na burzu". %-)

Tako da u svakom slučaju očekujem da prva dva sa 55.87% glasaju jednako, tj za povlačenje.

AZ na 4. i 10. mjestu, sa ukupno 10,38%, će sigurno glasati protiv - što i moraju po zakonu.

Ako se ne varam, ovih 3.07% trezorskih VIRA nema pravo glasa pa - ako sam dobro izračunao - time je 72,6975% UKUPNIH glasova/dionica dovoljno za potrebnih 75% čak i da se apsolutno svaki dioničar pojavi na skupštini. Ako se varam, molim da me netko ispravi, u postotnom računu sam uvijek malo kaskao.

Po tome, prevagu donosi isključivo Cristal Financiere sa svojih 17%. Što oni odluče, tako će biti i nitko drugi ne može utjecati na odluku.

Eventualno da se iz nekog razloga suzdrže od sudjelovanja, tada bi za povlačenje trebalo skupiti još malo više od 4% glasova - i to opet u slučaju da se pojave apsolutno svi dioničari na skupštini osim Cristala i trezorskih. Inače, po rezultatima glasanja sa posljednje skupštine, vidim da njihovih 17% nije bilo prisutno, ali nekako ne vjerujem da ovaj puta neće poslati opunomoćenika.

• GluteusMax
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • January 14, 2023 at 12:53 PM
    • #1,170

Greška u koracima, postoji još eventualna mogućnost da fondovi izađu prije skupštine ukoliko bi iz nekog razloga dionica porasla iznad onog što će se nudit na skupštini, pa da netko sa tih 10.38% glasa za povlačenje, ali i tada vjerujem da bi Cristal najvjerojatnije odnio prevagu obzirom na popriličan postotak onih koji će vjerujem glasati protiv i onih koji se neće pojaviti na skupštini. Ali to su već triper kombinacije...

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • January 14, 2023 at 12:58 PM
    • #1,171
    Quote from Arhang33

Mi se svi ovdje "kuhamo" u glavi a u suštini samo je jedan mogući ispravan postupak. Ići na skupštinu i glasati "PROTIV". I to je to! Mislim da ne postoji argument koji može pobiti tu jednu jedinu opciju. Problem svih nas je što smo skupina individualaca. Dajte neki prijedlog kako se ekipirati. Oni koji će ići na skupštinu neka dobiju punemoć (da glasaju protiv) onih koji ne mogu ići. Trebali smo poslati jednu osobu sa 100 punemoći :) E tada ne bi bili skupina individualaca. Taj ili ti ljudi koji idu na skupštinu bi dobili od svakog od nas koji ne idemo 15eura za benzin, ručak i svi sretni. Na skupštini se može dobiti najbolja cijena (nisam siguran da će na burzi ići preko 8.80).., a tko zna možda bude moguće trgovati dionicom i nakon skupštine i cijena će biti malo bolja. Ne prodajite dionice ispod garantirane cijene.

Forum nas okuplja, ali mi je žao što uz svu tehnologiju se ipak teško dogovoriti ovako dopisujući. Kad malo razmislite ekološki: Zar nije suludo da npr. 200 autiju iz raznih dijelova RH ide u jednu točku da bi digli dva prsta...uhh

Ako bi se utrkivali putem nije :)

• Ardwark
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • January 14, 2023 at 3:01 PM
    • #1,172
    Quote from GluteusMax

Po pisanjima PD-a, drugopozicioniranih 20% je zalog koji je EOS-Z dao CIM Banque za kredit, a koliko vidim po rezultatima glasanja sa prošle skupštine, tih 20% glasa jednako kao i EOS-Z, ... Ne znam tko u takvom slučaju ima pravo tih glasova, zadržava li ga EOS-Z ili se prenosi na CIM Banque - pretpostavljam da se prenosi pošto je CIM upisan kao vlasnik, ali ako i je tako ne vidim razlog da bi glasao drugačije od izvornog vlasnika dionica osim ako bi odluka ugrozila vrijednost kompanije, a time i predmetnih dionica.

Istina, ovim potezom se vrijednost dionica znatno smanjila, ali ako se slažemo da je dionica ionako podcijenjena i sa današnjom vrijednosti kao i sa vrijednošću prije objave, povlačenjem se samo ukida faktor koji ukazuje na manju vrijednost društva. A, tu je naravno i "smanjenje velikog tereta droškova uvrštenjem dionica na burzu". %-)

Tako da u svakom slučaju očekujem da prva dva sa 55.87% glasaju jednako, tj za povlačenje.

AZ na 4. i 10. mjestu, sa ukupno 10,38%, će sigurno glasati protiv - što i moraju po zakonu.

Ako se ne varam, ovih 3.07% trezorskih VIRA nema pravo glasa pa - ako sam dobro izračunao - time je 72,6975% UKUPNIH glasova/dionica dovoljno za potrebnih 75% čak i da se apsolutno svaki dioničar pojavi na skupštini. Ako se varam, molim da me netko ispravi, u postotnom računu sam uvijek malo kaskao.

Po tome, prevagu donosi isključivo Cristal Financiere sa svojih 17%. Što oni odluče, tako će biti i nitko drugi ne može utjecati na odluku.

Eventualno da se iz nekog razloga suzdrže od sudjelovanja, tada bi za povlačenje trebalo skupiti još malo više od 4% glasova - i to opet u slučaju da se pojave apsolutno svi dioničari na skupštini osim Cristala i trezorskih. Inače, po rezultatima glasanja sa posljednje skupštine, vidim da njihovih 17% nije bilo prisutno, ali nekako ne vjerujem da ovaj puta neće poslati opunomoćenika.

Display More

Mislim da je i francuzima u interesu da viro otkupi ovak jeftino dionice

Jer ce time i on biti bogatiji.

Ono ste je vazno je da moraju imati 9/10 da bi proveli brzo.

To nece imat.

Ako je az protiv. I ako nas se skupi jos 7-8% moglo bi biti skakljivo.

Jer ja ako nezelim delist ne znaci da cu prihvatiti navedenu cijenu.

Netko je spomenuo ako se ne zuris za godinu dvije ovo bi mogla postati zlatna koka.

• GluteusMax
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • January 14, 2023 at 3:34 PM
    • #1,173
    Quote from Ardwark

Mislim da je i francuzima u interesu da viro otkupi ovak jeftino dionice

Jer ce time i on biti bogatiji.

Ono ste je vazno je da moraju imati 9/10 da bi proveli brzo.

To nece imat.

Ako je az protiv. I ako nas se skupi jos 7-8% moglo bi biti skakljivo.

Jer ja ako nezelim delist ne znaci da cu prihvatiti navedenu cijenu.

Netko je spomenuo ako se ne zuris za godinu dvije ovo bi mogla postati zlatna koka.

Display More

Za Francuze se slažem... jedinu alternativu vidim u slučaju da žele 25% ili više, ali i onda im je ova situacija savršen trenutak za tako nešto.

9/10 jedino da se netko ranije dokopa AZ-ovog udjela.

Ali bojim se da mi manjinski ne mozemo utjecat na ništa - ako se trezorske ne računaju i ako mi izračun nije u krivu, sve ovisi o Francuzima čak i da svi manjiski prisustvuju i glasaju protiv skupa s AZom.

Btw, nije li jedina opcija za pricekat godinu dvije ne doci na skupstinu, tj glasat za delist?

Ako sam sve dobro shvatio, tko ne dođe na skupštinu ili dođe i glasa za, ostaje dioničar u društvu koje za 6 mjeseci neće kotirati na burzi.

Tko god glasa protiv, izlazi po cijeni koju društvo nudi i koja je zakonita i ne može se osporiti - osim ako se ne skupi dovoljno glasova protiv. A kao što sam već rekao, bojim se da Francuzi jedini imaju dovoljno za srušit odluku, s nama ili bez nas.

Meni se čini da je jedina opcija za one koji vjeruju u neku budućnost VIRA, ne pojaviti se na skupštini - pa ako Francuzi budu protiv odluka pada i ostaje po starom, a ako budu za ostaje se unutra i polaže nada u bolje sutra.

Ali kažem, volio bih da netko tko se bolje kuži provjeri moju matematiku...

• GluteusMax
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • January 14, 2023 at 3:49 PM
    • #1,174

Btw, da netko ne pomisli da drukam za povlačenje, jok, protiv sam. Samo mi se čini da je van naših ruku - tj. da je nas malih jednostavno premali postotak da ikako utječemo na odluku prva 3 i AZ-a.

I ako mi je izračun točan, bojim se da su opcije ili uzeti ono što nude ili ostati unutra i nadati se dividendi, a s vremenom i istiskivanju po realnoj vrijednosti ili prodaji društva po boljoj cijeni (pretpostavljam da ponuda za preuzimanje vrijedi po istom sistemu i sa d.d.-om koje ne kotira na burzi).

Ja zasad naginjem ostanku, ali nisam siguran jesam li spreman držati X "mrtvih" dionica u neodređenom trajanju vremena i čekat eventualno istiskivanje ili prodaju. Dividenda vjerujem da će biti i da će biti u zadovoljavajućem iznosu, ali tko zna šta nas čeka iduće godine.

Pričekat ću razvoj situacije, gledat eventualne promjene u top 10 i onda odlučit hoću li izać, ostat ili eventualno prodat dio prije, a dio zadržat.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • January 14, 2023 at 4:36 PM
    • #1,175
    Quote from Arhang33

najte me držati za riječ 100%, ali u ovom slučaju mislim da punomoći nisu pravovaljane. na skupštinu moraš doći osobno, ili tvoj odvjetnik! imao sam taj slučaj sa excelsa nekretninama. iako sam želio ići dolje (mada imam oko 800kom), nisam mogao. na mail mi odgovorio osobno g rusković predsjednik uprave ono što sam napisao.

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • January 15, 2023 at 12:10 AM
    • #1,176
    Quote from GluteusMax

Btw, da netko ne pomisli da drukam za povlačenje, jok, protiv sam. Samo mi se čini da je van naših ruku - tj. da je nas malih jednostavno premali postotak da ikako utječemo na odluku prva 3 i AZ-a.

I ako mi je izračun točan, bojim se da su opcije ili uzeti ono što nude ili ostati unutra i nadati se dividendi, a s vremenom i istiskivanju po realnoj vrijednosti ili prodaji društva po boljoj cijeni (pretpostavljam da ponuda za preuzimanje vrijedi po istom sistemu i sa d.d.-om koje ne kotira na burzi).

Ja zasad naginjem ostanku, ali nisam siguran jesam li spreman držati X "mrtvih" dionica u neodređenom trajanju vremena i čekat eventualno istiskivanje ili prodaju. Dividenda vjerujem da će biti i da će biti u zadovoljavajućem iznosu, ali tko zna šta nas čeka iduće godine.

Pričekat ću razvoj situacije, gledat eventualne promjene u top 10 i onda odlučit hoću li izać, ostat ili eventualno prodat dio prije, a dio zadržat.

Zakonom o preuzimanju dionickih drustava ureduje se postupak preuzimanja uz uvjet da su dionice ciljnog društva uvrštene na uređeno tržište u RH, EU ili izvan EU tako da VIRO nakon delistiranja vise taj uvjet neće ispunjavati i nema obveze javne ponude u slučaju kasnijeg eventualnog preuzimanja društva.

Nemam dionice Vira, ali pomalo pratim što se dešava , da sam dioničarka ja bih svakako otišla na skupštinu i glasala protiv delistiranja i time dobila dva mjeseca vremena za odluku da li podnijeti zahtjev za isplatu ili odustati i zadržati dionice.

Ukoliko se odluka o delistiranju izglasa sa glasovima koji predstavljaju manje od 9/10 temeljnog kapitala društva zastupljenog na skupštini, a što je izgledno, dionicom će se moći još 6 mjeseci od upisa odluke o delistiranju u sudski registar trgovati na burzi, ali kakva će biti ponuda i potražnja, time i cijena dionice ostaje nepoznanica.

Ovo o punomoći o ćemo priča kolega tollway vjerujem da je bila istina, ali definitivno je nedopustivo i protuzakonito jer ako možeš dati prijatelju punomoć u slučaju osobne spriječenosti da za tebe sklopi brak gdje onda nebi bilo moguce oponimociti nekog za glasanje na skupštini društva, a i u pozivu na skupštinu naveli su zakonsku mogućnost da dioničari mogu sudjelovati i glasati preko zastupnika ili opunomoćenika.

• GluteusMax
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • January 15, 2023 at 2:07 PM
    • #1,177
    Quote from Ledica

da sam dioničarka ja bih svakako otišla na skupštinu i glasala protiv delistiranja i time dobila dva mjeseca vremena za odluku da li podnijeti zahtjev za isplatu ili odustati i zadržati dionice.

Znači postoji opcija glasanja protiv i svejedno zadržavanja dionica? Hvala za taj info i za info oko preuzimanja društva, nemam baš previše iskustva pa neke stvari i krivo pokopčam. Na prošloj stranici sam i pitao za opcije oko preuzimanja i još neke stvari, ali prošlo je par sati do odobravanja posta pa me nitko nije primjetio više jer se rasprava nastavila na slijedeću stranicu. Ništa, napunit tank i pravac Županja... i kako je već netko ranije primjetio, usput obavit neki shopping u BiH :) Bilježim se sa štovanjem :)

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • January 15, 2023 at 4:32 PM
    • #1,178

Ne postoji mogućnost glasanja protiv i odustanka od otkupa. Dakle, glasanje protiv podrazumijeva izjavu o nesuglasnosti s predloženom odlukom i to je konačno. Ovdje je samo stvar koliko će sakupiti glasova da se delist napravi u kraćem ili u duljem roku. Inače bi takvo odlučivanje bilo besmisleno i njime se ne bi preuzimala nikakva prava ni obveze i s jedne i s druge strane.

Meni se nameće takvo tumačenje ZTD i ZTK iako ima ovdje dosta zanimljivih situacija koje se mogu tumačiti i ovako i onako, no neke stvari su prilično nedvosmislene. Ne bi bilo loše procitati ovaj akademski uradak i situacije koje se njime opisuju i pojašnjavaju: https://hrcak.srce.hr/file/304844

Zelio sam reci da bez obzira koji je trenutak podnošenja zahtjeva za iskorištavanje prava na pravicnu naknadu zbog delistinga da se jednom donesena ta odluka ne može naknadno mijenjati. Ona naprosto proizvodi obveze i prava i s jedne i s druge strane.

• Ardwark
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • January 15, 2023 at 5:25 PM
    • #1,179

havi

Nije tako

Ja mogu glasati protiv i ne prodat svoje dionice.

Dakle ako glasam protiv onda si je VIRO nametnuo obavezu otkupa po zakonom utvrdjenoj cijeni. Moje je pravo da odbijem ako ne zelim

Problem.. Kako cu i kada prodati dionice izvan trzista.

A fora sa 9/10 je za brz delist ili spor u roku od 2 mjeseca ako se ne varam.

9/10 mogu sanjati. Ako se nisu vec dogovorili sa AZ

A I DA JESU OPET FALI.

• Pocetnik1
    Početnik
    Reakcija primljeno
    4
    • January 15, 2023 at 6:10 PM
    • #1,180

Imam skoro 1900 dionica odnosno 0,136% ukupnog broja dionica. Živim daleko od Županje i dao bih punomoć za zastupanje protiv delistinga.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 4:34 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 4:34 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 4:34 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago