Predstecajna sladorane potvrdjena a viro ce propast. O boze
Ps. Az nece prodat sve.
neće propasti Viro, nego mali dijoničari pušioničari, to se ovdje priča
Predstecajna sladorane potvrdjena a viro ce propast. O boze
Ps. Az nece prodat sve.
neće propasti Viro, nego mali dijoničari pušioničari, to se ovdje priča
https://capital.com/uk-sugar-no-5-spot-commodity
A šećer hiiigh
bitno da ne bude nestašice, ja danas nakupovao punu vreću
https://capital.com/uk-sugar-no-5-spot-commodity
A šećer hiiigh
Dionica ili šećera???
Dionica ili šećera???
ma dijonica, sada me već strah za zloćku
Dionica ili šećera???
Kupio i ja danas nešto po 29,60kn...ne vidim ovde mogućnost Dalekovoda, bilanca je zdrava...vaše mišljenje???
Kupio i ja danas nešto po 29,60kn...ne vidim ovde mogućnost Dalekovoda, bilanca je zdrava...vaše mišljenje???
prošlost me ne zanima, ako prođe PSN a trebala bi, ne vidim razloga da nam se u budućnosti crno piše
Što oni misle pod novim vlasnikom Vira koji namjerava proizvoditi papir ili slično u pogonima Vira. Kakav to može imati utjecaj na dionicu?
Članak od 20.12.2021.
Kada se očekuje izvješće za prvi kvartal ovdje?
Što oni misle pod novim vlasnikom Vira koji namjerava proizvoditi papir ili slično u pogonima Vira. Kakav to može imati utjecaj na dionicu?
Članak od 20.12.2021.
jedini da im on pravi novu ambalažu (vreće) za šećer i rezance,
na Polovnom dnevniku još i Robića povezuje s Virom, taj je već debelo u nekom novom biznisu, a ovdje ostali neki novi robići robovati
Članak od 20.12.2021.
na Polovnom dnevniku još i Robića povezuje s Virom, taj je već debelo u nekom novom biznisu, a ovdje ostali neki novi robići robovati
Taj Robić se neki dan riješio svojih dionica. Sada pripadaju većinskom vlasniku.
Taj Robić se neki dan riješio svojih dionica. Sada pripadaju većinskom vlasniku.
Ovako nekako izgleda promjena dioničara.
Kada se očekuje izvješće za prvi kvartal ovdje?
Stiglo izvješće
Molim pojasnjenje onih koji prate Viro detaljno.
Imaju trosak placa 1 mil kuna. Tko su zaposleni i sto tocno rade? Trosak amortizacije je 1 mil kuna. Na kojoj imovini? Dobit je 2 mil kuna. Na temelju koje djelatnosti ostvaruju prihod? Hvala.
Imaju trosak placa 1 mil kuna. Tko su zaposleni i sto tocno rade? Trosak amortizacije je 1 mil kuna. Na kojoj imovini? Dobit je 2 mil kuna. Na temelju koje djelatnosti ostvaruju prihod? Hvala.
Sve ti je to manje bitno u ovom izvjescu, bitno je sta se dogadja tamo na onom dijelu imovine koji se vodi metodom udjela koliko vidim, a ocito su namjerno tako namistili da bude sve kamuflirano
Sve ti je to manje bitno u ovom izvjescu, bitno je sta se dogadja tamo na onom dijelu imovine koji se vodi metodom udjela koliko vidim, a ocito su namjerno tako namistili da bude sve kamuflirano
Jučer sam to nešto na brzinu pogledao izvješće. Kao sud odugovlači ali tvrde da ove godine treba sigurno biti riješeno sa sudom te da će tada početi proizvodnja sa svim kapacitetima. Znači i u svim Virovim udjelima, a da li će proizvoditi dobitke ili gubitke, procijenite sami.
ovaj Viro kao da će trajno ostati u PSN,
Viro ima vjerojatno 4 uposlena, ŽZ, MB, IR i neka teta u administraciji, prosjek bruto plaća oko 20000kn,
a nešto imovine očito ima još neprodano+vjerojatno sl.automobili, kakva zgrada..........
Viro ima vjerojatno 4 uposlena, ŽZ, MB, IR i neka teta u administraciji, prosjek bruto plaća oko 20000kn,
a nešto imovine očito ima još neprodano+vjerojatno sl.automobili, kakva zgrada..........
Ali u izvješću se navode svi udjeli koje Viro ima. Nešto 100%, nešto manje. Pa se računa sve skupa.
A nesto rade ovi decki sa suda. Jos kad bi mogli i procitati koji od ovih papirica..
Eto, kopaju se kanali po sumama papira svaki dan a oni bacakakaju papire po kupnji. Pa gdje tog jos ima..
Eto, kopaju se kanali po šumama papira svaki dan a oni bacaju papire po kupnji. Pa gdje tog jos ima..
to su izazivači stampeda, za sada neuspješni