vrijeme za prodaju? il čekamo još malo?
LKPC (Luka Ploče d.d.)
-
-
-
vrijeme za prodaju? il čekamo još malo?
Sa viktor lenac si morao prije agresije usa na iran , a onda u lkri ili lkpc , a i sad je vrlo jeftina i jedna i druga tako da u ponediljak znaš što treba činiti
-
"vrlo jeftino"...lkri je na cca P/e=22...šta je po tebi onda fer valuacija a da ne kažem skupa?
-
"vrlo jeftino"...lkri je na cca P/e=22...šta je po tebi onda fer valuacija a da ne kažem skupa?
Da, to je danas a što će biti sutra ,kad svi saznaju onda će ti biti kasno
-
haha...pa ti sam sebi uskačeš u usta...to znači da danas ipak nije vrlo jeftino?

ok shvaćam, u biti tvoja priča je priča o budućnosti ali ti to namjerno tako ne napišeš odmah
-
haha...pa ti sam sebi uskačeš u usta...to znači da danas ipak nije vrlo jeftino?

ok shvaćam, u biti tvoja priča je priča o budućnosti ali ti to namjerno tako ne napišeš odmah
Kažu pametni ulaži svoju imovinu u budućnost a oni drugi u prošlost ,.........pa ćemo se sresti nakon nekog vremena , sa pozdravom gdje si kako si !!
-
sad se već teza mijenja, najbolje se okrenut filozofiji kada nema argumenata

-
sad se već teza mijenja, najbolje se okrenut filozofiji kada nema argumenata
U petak je izišlo izvješće za prvi kvartal , jesi ti neki novi izvještaj dobio danas ??
-
Koliko vidim nemaš ti pojma uopće o čemu mi razgovaramo...pročitaj pažljivo gornje postove pa se podsjeti...tako da nema nikakvog izvještaja..
jest da kako je krenuo razgovor možda je tema trebala biti drugdje ali ipak to te ne apsolvira... ionako si ti prvi spomenuo 2 dionice u istom postu pa nije ni admin mogao drugačije...
hvala i doviđenja
-
Koliko vidim nemaš ti pojma uopće o čemu mi razgovaramo...pročitaj pažljivo gornje postove pa se podsjeti...tako da nema nikakvog izvještaja..
jest da kako je krenuo razgovor možda je tema trebala biti drugdje ali ipak to te ne apsolvira... ionako si ti prvi spomenuo 2 dionice u istom postu pa nije ni admin mogao drugačije...
hvala i doviđenja
Nema na čemu !!😳
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-