da, samo ono kaj su dobili gratis
ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)
-
-
-
Gledate previse Americkih filmova. Zašto bi direktori bili dioničari kad to nije dio naše kulture, to je kao da kažete da imate hobi skupljat lonce i beštek iz doba Mažuranića i Strossmayera.
-
05.02. protrgovano je 1566 kom. , od toga Erste prodao 855 kom. i dalje je u Top 10 .Jučer i danas promet 200 kom. ukupno tako da je Erste i dalje na nekih 3300 kom. Zainatili se i ovi na ask i ovi na bid , Erste ne spušta , a kupci se ukopali i čekaju.
Kome će prije dosaditi , sve mi se više čini da bi ovo moglo potrajati do izvještaja i da će se onda u jedan dan riješiti preostala količina.
-
Hvala Driver, mislio sam da EP ima manje dionica ali nije to tako bitno.
Mislim da neće prodavati po ovoj cijeni, najvjerojatnije više, oko 215, ali ni to nije bitno ako mislimo da kupujemo dionicu po povoljnoj cijeni.
Nema garancije da će fond baš sve prodati.
Svi skupa ćemo biti pametniji nakon nadolazećih FI, pa ćemo znati dali je ovo bila prilika ili neprilika.
-
Ako ja ovo dobro gledam Raiffesenbank je kupio sve dionice od Erste i postao novi član top 10.
Ovo sada postaje zanimljivo za pratiti, da vidimo dali je Erste plavi stvarno bio glavni razlog za ovakvu cijenu .
-
Ako ja ovo dobro gledam Raiffesenbank je kupio sve dionice od Erste i postao novi član top 10.
Ovo sada postaje zanimljivo za pratiti, da vidimo dali je Erste plavi stvarno bio glavni razlog za ovakvu cijenu .
meni se vjerojatnije čini objašnjenje da je raiffeisen bio na 11. mjestu ali je Erste prodao dio dionica i pao ispod njega, ali moguća je i ova tvoja teorija
-
meni se vjerojatnije čini objašnjenje da je raiffeisen bio na 11. mjestu ali je Erste prodao dio dionica i pao ispod njega, ali moguća je i ova tvoja teorija
Da možda si u pravu , možda sam se prerano ponada da smo se riješili ovih udava iz Erste.
-
Ne znam više, kao da Vujnovac kupuje ERU.
-
Na momente se čini da prodaja ne posustaje gura se 100tke, ali imamo konačno i nešto više kupaca. Neizvjesno.
-
Na momente se čini da prodaja ne posustaje gura se 100tke, ali imamo konačno i nešto više kupaca. Neizvjesno.
Ako je ta prodaja Erste koji više nije među prvih 10 može to još i juriti po prodaji.
-
-
Ako je ta prodaja Erste koji više nije među prvih 10 može to još i juriti po prodaji.
Da se nisi usudio, BRIŠI taj post
-
Evo ih ipak na kraj dana udaraju 100mm, 200mm haubice al linija se hrabro drži...
-
Evo ih ipak na kraj dana udaraju 100mm, 200mm haubice al linija se hrabro drži...
😂😂😂 Već dugo nisam čuo riječ haubica
-
Imam loš filing kad se tiče izvješća
Ovaj što izlazi po svaku cijenu možda zna nešto više
-
90% da je Erste fond...nekidan su kolege krivo mislile da je izašao 100%, a zapravo su samo 10 ili 11 dioničar zamijenili mjesta.
-
danas je dobar promet. nije im sigurno još puno ostalo. ako bude dobro FI do kraja tjedna su vani.
-
Meni isto miriše na stagnaciju poslovanja pa sam se oprostio na neko vrijeme.
-
CROBEX10 & SBITOP Underpriced At Current P/E Levels - InterCapitalStarting today, you can access the forward 2024 P/E multiples of the largest Croatian and Slovenian blue chips in the CROBEX10 and SBITOP indices, available in…inter.capitalAko je vjerovati njima, ide osjetan pad dobiti
-
eto vidiš kakva je prednost imati dobar njuh
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-