+ ccc7.5 mil.eura
MiaUUUUU
+ ccc7.5 mil.eura
MiaUUUUU
a to je ona od 50 mil kuna? nema dvije tužbe samo ta jedna zar ne?
oooo..2026 će biti jako dobra godina imam osjećaj 😎
Ide to 10+...💪
A kada če presuda za otimačinu i pljačku koju su napravili nama malim dioničarima
?
A kada če presuda za otimačinu i pljačku koju su napravili nama malim dioničarima
?
bilo, odbačeno 😭😁
Nije odbačeno, bilo je suđenje. Mislim da je tek na prvoj instaci. Naravno, negativno za male dioničare, tužitelje.
ma gledam na nekim aplikacijama analitickima nisu povukli friske podatke 😁 pise p/s 1.4 a ispod 1 je 385/470 ni zaradu nisu povukli kad se azurira.... mljac 😁 nego ustavni sud presuda da li netko zna? to je to ili se opet ponovno sudi?
e i sretna nova svima 😁👍
ma gledam na nekim aplikacijama analitickima nisu povukli friske podatke 😁 pise p/s 1.4 a ispod 1 je 385/470 ni zaradu nisu povukli kad se azurira.... mljac 😁 nego ustavni sud presuda da li netko zna? to je to ili se opet ponovno sudi?
e i sretna nova svima 😁👍
Što si ti već na kraju 26te pa već čestitaš 27u?????
tek sam se naspavao od početka malo sam jače slavio 25u 😁
Ljudi, kaj se dogada? Jesam li propustio neki info?
#tothemoon ![]()
#tothemoon
Ništa posebno, netko smatra da dionica vrijedi pa kupuje, kupuje i samo kupuje. ![]()
25-tu , a mlad li si sinko , da se meni vratiti ali sa ovim portfolio kojeg iman i sa ovon pameti uuuuuuuuf
#tothemoon
Jesi, za 10-tak dana izlazi fin. izvjesce na burzi gdje ce se vidjeti da je dobit 2025 veca za 350% u odnosu na 2024. 60% dobiti je iz poslovanja a 40% od dobivene sudske presude. Lp
25-tu , a mlad li si sinko , da se meni vratiti ali sa ovim portfolio kojeg iman i sa ovon pameti uuuuuuuuf
2025u nažalost 😁 zakoračio u 4 desetljeće već 😅
Prema portalu 'moje dionice' dioničar "Erste & Steier... Bank D.D." imao je 177.870 dionica na dan 29.12.2025 g. , da bi dana 13.01.2026 posjedovao 123.870 dionica što je razlika od 54.000 prodanih dionica. U navedenom razdoblju prema podacima Zagrebačke burze protrgovano je ukupno 118.681 dionica DLKV-a što znači da je svaka druga dionica bila od strane navedenog dioničara.
Unatoč velikoj rasprodaji ovog dioničara, koji vjerojatno ima namjeru izači iz dionice, cijena je narasla sa 8,55 Eura (na dan 29.12.2025) na 9,47 Eura (na dan 13.01.2026) što je razlika od gotovo 1 Eura.
Bilo bi interesantno znati kome su otišle sve te dionice s obzirom da novih ulazaka u Top 10, do 13.01.2026, nije bilo. Zadnji dioničar u top 10 ima "svega" 50.000 kom tako da ćemo moći još neko vrijeme pratiti prodaju gore spomenutog dioničara.
Usput rečeno, cijena je došla na 10 eura što vjerojatno ima veze sa presudom teškom min. oko 6,5 mil Eura, o kojoj su kolege pisale. Hoće li ona ući u prošlogodišnju dobit, e to ćemo tek vidjeti.
![]()