duge rasprave ...
nema kratkih,ide na 5e.
ili ide prema 7e.
Onaj koji je u paramac tom odgovara 5 ko je u papirima tom odgovara 7 , što bude biće , a ne ona što se babi snilo ta se babi tilo
duge rasprave ...
nema kratkih,ide na 5e.
ili ide prema 7e.
Onaj koji je u paramac tom odgovara 5 ko je u papirima tom odgovara 7 , što bude biće , a ne ona što se babi snilo ta se babi tilo
Display MoreVeoma je velika razlika između misliti ili razmišljati .....
Jučer je situacija bila kad je cjena pala sa 5.9 na 5,7 da smo imali u postotcima 12% naloga na bay i 88% na ask , a trgovanje je stajalo bez prometa 3 sata , da bi nakon tog u nekih 1000 do 2000 protrgovanih dionica cjena sa 5.7 ponovo vraćena na 5,9 a u tih 10min je povučeno 40% naloga
Jel to bilo slučajno ili namjerno , daj mi neki svoj zaključak
I da dodam omjer ponude i potražnje uvijek je bila na strani potražnje tj Aska u ovih nekoliko mjeseci osim jučer kad je bilo drastično odstupanje od prosjeka
Nisam shvatio ovu veliku razliku između misliti ili razmišljati i tri točkice. Slažem se s vama da je velika razlika između razmišljanja i tri točkice.
Ovo što ste kasnije napisali i je rezultat analitičkog uma (jer kako ste naveli volite analizirati) koji se voli igrati a on je rijetko u pravu, pa čak i kada je u pravu ne zna da je u pravu nego misli da je u pravu. Nije problem u relativnim istinama nego kad se one nameću kao apsolutne. Vi vidite stvari iz svog kuta i to je u redu, al su vam postovi obojani popovanjem gdje namećete svoju istinu kao apsolutnu, pa tako nestaje jazavac sa 17 000 kom.
Ja bi recimo postavio nalog od 17 000 kom. radi dosade i da vidim kakve sve pogrešne komentare može proizvesti postavljanje takvog naloga. Ovo vam ozbiljno govorim. Pisalo se ovdje svašta o nekim mojim nalozima (ne na DLKV) i sve je bilo pogrešno.
Hajde da objasnim razliku između misliti i razmišljati
Kod nas u Dalmaciji (za one ZLE Dalmacija je neodvojivi dio LIJEPE NAŠE!!!!!!!!!) se veli tovar( magarac )misli a čeljade razmišlja !!!!!!!!!!!
duge rasprave ...
nema kratkih,ide na 5e.
ili ide prema 7e.
Zasto samo 7 ?
Zasto samo 7 ?
To je predviđanje cjene iduću sedmicu🤔
jde da objasnim razliku između misliti i razmišljati
Kod nas u Dalmaciji (za one ZLE Dalmacija je neodvojivi dio LIJEPE NAŠE!!!!!!!!!) se veli tovar( magarac )misli a čeljade razmišlja !!!!!!!!!!!
Nezavisna Mati DALMACIJAAAA 😁
više je razloga, među ostalim da Hajduk opet bude prvak 😅
Nezavisna Mati DALMACIJAAAA 😁
više je razloga, među ostalim da Hajduk opet bude prvak 😅
Nasljednici Miloševića
Nisam shvatio ovu veliku razliku između misliti ili razmišljati i tri točkice. Slažem se s vama da je velika razlika između razmišljanja i tri točkice.
Ovo što ste kasnije napisali i je rezultat analitičkog uma (jer kako ste naveli volite analizirati) koji se voli igrati a on je rijetko u pravu, pa čak i kada je u pravu ne zna da je u pravu nego misli da je u pravu. Nije problem u relativnim istinama nego kad se one nameću kao apsolutne. Vi vidite stvari iz svog kuta i to je u redu, al su vam postovi obojani popovanjem gdje namećete svoju istinu kao apsolutnu, pa tako nestaje jazavac sa 17 000 kom.
Ja bi recimo postavio nalog od 17 000 kom. radi dosade i da vidim kakve sve pogrešne komentare može proizvesti postavljanje takvog naloga. Ovo vam ozbiljno govorim. Pisalo se ovdje svašta o nekim mojim nalozima (ne na DLKV) i sve je bilo pogrešno.Hajde da objasnim razliku između misliti i razmišljati
kaže se i da čovik i tovar znaju više nego sam čovik
Hajde da objasnim razliku između misliti i razmišljati
kaže se i da čovik i tovar znaju više nego sam čovik
Prije bi ljudi radili u polju cjeli dan , kad bi išli kući sjeli bi na tovara i zaspali bi na tovaru , a tovar bi ih doveo do praga doma te bi stao i blago zarevao kako bi svog vlasnika probudio , što ti je život ,ha !!
A danas u najluksuzniji autima zaspeš i on te vozi autonomno do odredišta koje si memorirao !!
Život piše romane , zar ne 🥺