očekujem uskoro post NB na facebooku o dlkv i eksploziju cijene
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Dobar izvještaj i sjajni izgledi za budućnost.
Gervonta blizu ste bili -
očekujem uskoro post NB na facebooku o dlkv i eksploziju cijene
Mislim da ćemo proći bolje bez njegovih analiza.
Uglavnom čini se da su uspjeli podići cijene i da pametnije biraju poslove. Materijalni troškovi su rasli puno sporije od prihoda. Proizvodnja je povećala EBITDA za 1,2M.
-
Hrvatsko-austrijski konzorcij želi posao od 500 milijuna eurawww.poslovni.hr
A i ovo izgleda zanimljivo
-
Napredak da, ali za ovu cijenu još uvijek malo.
ma tko te pita, preokret je tu, Bakić danas javno priznao da je in, pa pogledajmo u prošlost što to može značiti...
barcelona na pomolu!!
-
...Ako Q2 potvrdi profitabilnost iznad 7% s prihodina oko 50m (ca. +17%) mislim da mozemo fundamentalno govoriti o laganoj podcijenjenosti....
Kratko da i ja napisem svoj komentar na izvjestaj.
Znaci prihodi su u skladu s ocekivanjima iako sam se potajno nadao da ce biti i nesto visi. Pozitivno iznenadenje je svakako na marzi koja je dosegnula 8.8% sto meni predstavlja potvrdu trenda da se uspjesno radi na povecanju profitabilnosti. Izvrsno.
Vidimo opet znacajno povecanje "Ostalih vanjskih troskova" sto sam vec napisao u nekom od predhodnih postova da me malo brine. Ipak, ovaj put je operativna marza poboljsana tako da se nemoze nista zamjeriti.
Imamo manji pad knjige ugovora sto ipak nebi trebalo biti problem buduci da smo slican pad vidili u proslogodisnjem drugom kvartalu. Volio bi viditi na kraju Q3 stanje opet preko 330m.
Definitivno pozitivno za nas je povecanje likvidnosti dionice zadnjih mjeseci. Jucer smo imali promet od skoro 190k dionica sto predstavlja skoro 2% dionica u opticaju - ne sjecam se da sam tako nesto ikad vidio na zse.
Ocekivinja za Q3 su 54m prihoda i EBITDA marza iznad 8%. Na razini godine ostaje forecast na 200m prihoda. Za sada investicija ide u skladu s ocekivanjima, cak nesto iznad, cijena svakako prati pozitivan razvoj do sada.
LP i vidimo se iduci kvartal
-
Je li ova tema dobil neku zabranu? Jedno vrijeme nisam posjećivao forum, skok cijene se dešava, a nitko ništa ne komentira...
Svima sve jasno?
-
Je li ova tema dobil neku zabranu? Jedno vrijeme nisam posjećivao forum, skok cijene se dešava, a nitko ništa ne komentira...
Svima sve jasno?
Sad se skuplja.
Kad dođe na 10 eura. Onda će se krenuti pisati o tome može li na 20 haha. -
Svima sve jasno?
Sad se skuplja.
Kad dođe na 10 eura. Onda će se krenuti pisati o tome može li na 20 haha.Dionica mi se čini precijenjena na ovim razinama. Najviša godišnja dobit koju su ostvarili bila je 12 mil. €. Da se vrate na te razine dobiti, P/E bi bio oko 12, što je ok, ali nije super jeftino. A neizvjesno je koliko i kad će se uspjeti oporaviti. Izgleda mi da se kupci malo istrčavaju s ovim kupnjama, pogotovo zato što ima prodavača koju su spremni prodavati i po nižim cijenama.
-
Dalekovod prati stanje i priprema nekoliko projekata u Ukrajiniwww.poslovni.hr
malo za čitati
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-