Ne razumin ovoliki pad nakon jos jednog u nizu dobrog izvjesca, cekam jos malo volija bi profitirat i dokupit ispod 650
KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)
-
-
-
Ne razumin ovoliki pad nakon jos jednog u nizu dobrog izvjesca, cekam jos malo volija bi profitirat i dokupit ispod 650
Nije ni to losa ideja.
Kasnije jos malo ispod 600 dokupis i isto bude dobro. -
Nije ni to losa ideja.
Kasnije jos malo ispod 600 dokupis i isto bude dobro....a ono što ne na 250e??????
-
Nije ni to losa ideja.
Kasnije jos malo ispod 600 dokupis i isto bude dobro....a ono što ne na 250e??????
Pa fondovi su uvalili sto su mislili.
Sad treba samo cekati da odustanu ovi bagholderi i bude to brzo ispod 600. Ne brini. -
Ako više nema prodavača (fondova), onda je teško da može ići dolje.
-
Pa oni su prodali po cijeni koja im je bila ok.
Sad ce ostali po cijenama koje im i ne budu ok. -
Samo tko će to htjeti ako pravi rast poslovanja i dobiti tek slijedi?
-
Ne znam nijednu dionicu koja samo leti gore bez ikakvih padova, padat će i ova još bezbroj puta, ne vidim razloga za crnilo na period od 5+ godina, pod uvjetom da se političari barem djelomično drže podalje (što vjerojatno nije realistično za očekivati).
-
Ima PBZ OMF B nešto više od 30.000 dionica još za prodat....
-
Sad ce ostali po cijenama koje im i ne budu ok.aha a onda ce svizat zamotat cokoladicu. prije cete vi u penziji zavrsit nego sto cete koei vise kupit ispod 600
-
-
Sad ce ostali po cijenama koje im i ne budu ok.aha a onda ce svizat zamotat cokoladicu. prije cete vi u penziji zavrsit nego sto cete koei vise kupit ispod 600
Znate što, nikad se ne zna. Meni se isto čini nevjerojatno, ali vidite da nakon dobrog izvještaja cijena pada na 660€. Nije mi jasno što su ljudi očekivali u izvještaju pa da tržište ovako reagira. Mislio sam da se nećemo spuštati ispod 700 nakon q3, pogotovo zato što sam računao da fondovi neće izlaziti u ovom periodu.
-
aha a onda ce svizat zamotat cokoladicu. prije cete vi u penziji zavrsit nego sto cete koei vise kupit ispod 600
Znate što, nikad se ne zna. Meni se isto čini nevjerojatno, ali vidite da nakon dobrog izvještaja cijena pada na 660€. Nije mi jasno što su ljudi očekivali u izvještaju pa da tržište ovako reagira. Mislio sam da se nećemo spuštati ispod 700 nakon q3, pogotovo zato što sam računao da fondovi neće izlaziti u ovom periodu.
po meni nije to trziste reagiralo nego fond. 2 milje prometa ne naprave trejderi nego fondovi u prekoracenju.
-
po meni nije to trziste reagiralo nego fond. 2 milje prometa ne naprave trejderi nego fondovi u prekoracenju.
Ja bas mislim da su trejderi. I da ce toga biti sljedecih mjesec dana dosta.
-
Zašto misliš da su trejderi? Čak ne želim reći da si u krivu, nego vidim da si već dulje skeptik oko KOEI pa me zanima što te navodi na to? Osobno ne vidim neki downside, a tržište mi govori ipak malo drugačije pa me svakako zanima što propuštam
-
Zašto misliš da su trejderi? Čak ne želim reći da si u krivu, nego vidim da si već dulje skeptik oko KOEI pa me zanima što te navodi na to? Osobno ne vidim neki downside, a tržište mi govori ipak malo drugačije pa me svakako zanima što propuštam
Ovaj puta bih razloge zadrzao za sebe. Ja mislim da su fondovi dobro prodali.
-
Čudno preduzeće
slažu marudžbe na hrpu a ne vidim nešto baš natječaja za radna mjesta radnika koji bi to trebali odraditi
-
Čudno preduzeće
slažu marudžbe na hrpu a ne vidim nešto baš natječaja za radna mjesta radnika koji bi to trebali odraditi
Možda im roboti odrađuju veliko postotak poslova
-
Čudno preduzeće
- KOEI — KONČAR (KOEI-R-A)
- „Danas” (najnovije javno dostupno izvješće / Q3 2025): 5.975 zaposlenih (stanje prema 30.09.2025)
- Prije ≈1 godine (kraj 2024): 5.503 zaposlenih (stanje 31.12.2024)
- KODT — KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori (KODT-R-A / KODT)
- „Danas” (najnovije dostupno, sredina 2025 / polugodišnje izvješće): ~1.325 zaposlenih (izvor: profili/investicijski podaci, stanje 30.06.2025)
- Prije ≈1 godine (kraj 2024): 1.212 zaposlenih (stanje 31.12.2024 — konsolidirano / izvještaji za 2024)
- KOTR — KONČAR – Mjerni transformatori (KOTR-P/ KOTR-R)
- „Danas” (najnovije javno dostupno izvješće / 2024–polugodišnje/izvješća 2025 dostupna): 343 zaposlenih (izvor navodi 343 za 2024 u korporativnim objavama/medijima)
- Prije ≈1 godine (kraj 2024 / usporedni pokazatelji iz godišnjih izvješća): u izvještajima se navode i brojke na zadnji dan godine (npr. 293 / 286 / 281 kroz različite godine i prikaze)
- KOEI — KONČAR (KOEI-R-A)
-
znam za dva savjetnika zaposlena u zadnje vrijeme
Kad si već sve isčitao reci nam još koliko ima novih m2 proizvodnih hala, osim ove u Kraljevcu što će biti za par godina
-
NITKO nije očekivao ovako loš, loš, loš kvartal...mislim da je najveći pesimista očekivao barem 30 milja dobiti.
Lako moguće da se popuni gap sljedećih dana.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3.5k
- Admin