sutra po 670......mozda i koji ojro manje...............a fondova ni blizu
Svi se nadamo, ali rekao bih da teško…
sutra po 670......mozda i koji ojro manje...............a fondova ni blizu
Svi se nadamo, ali rekao bih da teško…
ja vjerujem da i u mirovinskih fond menadžera ima razuma i da će dozvoliti cijeni da se razmaše i onda kroz mjesec/dva krenuti s daljnjom prodajom kad bi cijena mogla biti i >800 €. Prodati svakako moraju ali sad vremena imaju (ukoliko su se dovoljno korigirali).
Kazao mi broker jučer kako Raiffeisen mirovinski je sudjelovao u IPO Žita, a oko KOEI se ne oglašavaju, porazno, proučite u kojem ste mirovinskom fondu, a možda im možete i pisati.
ja vjerujem da i u mirovinskih fond menadžera ima razuma i da će dozvoliti cijeni da se razmaše i onda kroz mjesec/dva krenuti s daljnjom prodajom kad bi cijena mogla biti i >800 €. Prodati svakako moraju ali sad vremena imaju (ukoliko su se dovoljno korigirali).
Kazao mi broker jučer kako Raiffeisen mirovinski je sudjelovao u IPO Žita, a oko KOEI se ne oglašavaju, porazno, proučite u kojem ste mirovinskom fondu, a možda im možete i pisati.
Kolega, vidim da ste prešli na "moju stranu" kad je riječ o rezoniranju oko situacije s ovom dionicom i fondovima?
Čini mi se da se sada 100 posto slažemo?
Za RBA se slažem 110%, sportskim riječnikom rečeno.
Isfrustrirali su me još prije nekog vremena, a tamo sam ostao po inerciji (rasporedili me prije 100 godina), ali sam prije cca 2 godine izgubio živce s njima i prešaltao se. Srećom.
Znači ne očekujete više akciju ove dionice ?
osobno nikad nisam bio kontra KOEI i rezultata koji su bez presedana od nastanka HR i koji ce biti prisutna jos nekoliko godina a mozda i duze.
Ukljucio sam se u raspravu jer su forumasi zbunjeno pokusali rezonirati razloge prodaje mirovinaca, na razini tarota.
I nije mi imalo smisla preplaćivanje koje se dogodilo od strane kupaca ali to je prošlo svršeno vrijeme.
A moja ocekivanja za naredne tjedne sam napisao u prethodnom postu.
Kupila sam kodt2 na samom plafonu. Da li sam pogriješila? Ovo su mi prva iskustva s dionicama.
Ovaj rast je idealna prilika za istovar po mojoj procjeni. Realno 900e je tesko očekivati.
Realno 900e je tesko očekivati.
slazem se . to ovaj tjedan necemo uspjet realizirat
Kupila sam kodt2 na samom plafonu. Da li sam pogriješila? Ovo su mi prva iskustva s dionicama.
Ne treba se obeshrabriti.
Cijene dionica mogu fluktuirati.
Pogotovo na Zagrebačkoj burzi gdje nisu sve dionice likvidne. Za KODT i KODT2 bih se usudio reći da je flukfuacija do 10% realna.
Dionice su "sigurne" na dugi rok.
Ovo nije investicijski savjet. 😅
Ovaj rast je idealna prilika za istovar po mojoj procjeni. Realno 900e je tesko očekivati.
A moj amigo, pratim malo sta pises tu po forumu..
Veliki si strucnjak za podilit savjete, dionica ne valja, ocekujes pad, korekcije, gasenje firme, stecaj, 3. svjetski rat itd.
Opusti se malo, nije sve tako sivo
Dokle više ovo iskrcavanje
164 komada jutros je iskrcavanje?
164 komada jutros je iskrcavanje?
Mislim da je trenutno "pauza"
Malo je nezgodno kupiti na vrhu pa treba dulje čekati zeleno. Srećom to je najbolja dionica i firma. Samo strpljenja raketa će krenuti prije ili kasnije Odličan izbor samo držat i kupiti još ako se može ili KOEI