sutra po 670......mozda i koji ojro manje...............a fondova ni blizu
Svi se nadamo, ali rekao bih da teško…
sutra po 670......mozda i koji ojro manje...............a fondova ni blizu
Svi se nadamo, ali rekao bih da teško…
ja vjerujem da i u mirovinskih fond menadžera ima razuma i da će dozvoliti cijeni da se razmaše i onda kroz mjesec/dva krenuti s daljnjom prodajom kad bi cijena mogla biti i >800 €. Prodati svakako moraju ali sad vremena imaju (ukoliko su se dovoljno korigirali).
Kazao mi broker jučer kako Raiffeisen mirovinski je sudjelovao u IPO Žita, a oko KOEI se ne oglašavaju, porazno, proučite u kojem ste mirovinskom fondu, a možda im možete i pisati.
ja vjerujem da i u mirovinskih fond menadžera ima razuma i da će dozvoliti cijeni da se razmaše i onda kroz mjesec/dva krenuti s daljnjom prodajom kad bi cijena mogla biti i >800 €. Prodati svakako moraju ali sad vremena imaju (ukoliko su se dovoljno korigirali).
Kazao mi broker jučer kako Raiffeisen mirovinski je sudjelovao u IPO Žita, a oko KOEI se ne oglašavaju, porazno, proučite u kojem ste mirovinskom fondu, a možda im možete i pisati.
Kolega, vidim da ste prešli na "moju stranu" kad je riječ o rezoniranju oko situacije s ovom dionicom i fondovima?
Čini mi se da se sada 100 posto slažemo?
Za RBA se slažem 110%, sportskim riječnikom rečeno.
Isfrustrirali su me još prije nekog vremena, a tamo sam ostao po inerciji (rasporedili me prije 100 godina), ali sam prije cca 2 godine izgubio živce s njima i prešaltao se. Srećom.
Znači ne očekujete više akciju ove dionice ?
osobno nikad nisam bio kontra KOEI i rezultata koji su bez presedana od nastanka HR i koji ce biti prisutna jos nekoliko godina a mozda i duze.
Ukljucio sam se u raspravu jer su forumasi zbunjeno pokusali rezonirati razloge prodaje mirovinaca, na razini tarota.
I nije mi imalo smisla preplaćivanje koje se dogodilo od strane kupaca ali to je prošlo svršeno vrijeme.
A moja ocekivanja za naredne tjedne sam napisao u prethodnom postu.