Ništa novo al lijepo za pročitati...

Dividenda od 79,54 eura po dionici, 151 posto više nego lani
www.poslovni.hr
Ništa novo al lijepo za pročitati...
Sjela divka ranije od očekivanja 😉
Sjela divka ranije od očekivanja 😉
I meni isto, preko Zabe.
Nikak se otrijezniti. Divke samo cure !
Netko dobro skratio/podebljao danas KODT za 1,5 mil.
Ovo je vec hamletovsko ptanje...🤔
Evo još malo 😁
...i u Njemačkoj...
Obavijesti izdavatelja - EHO
Ova dugorocna suradnja s teškašem od 40 milijardi mi zvuči puno jače nego dobar posao u Austriji, bez obzira na neobjavljene detalje.
Sve zvuči fantastično...
Netko dobro skratio/podebljao danas KODT za 1,5 mil.
Dioničar broj 3 je skratio, dok Berkopić i dalje pomalo kupuje i R i P. Nemam knjigu dioničara ali bilo bi zanimljivo vidjeti tko je kupio ovih 500+ komada u ponedjeljak, ako nije pod skrbničkim skriven.
Inače, unatoč velikim prometima udio top 10 u vlasništvu prema broju dionica ostaje isti
Inače, unatoč velikim prometima udio top 10 u vlasništvu prema broju dionica ostaje isti
Poželjno bi bilo da se povećava. Ako oni vjeruju, mi onda još više.
Kod P se povećava zadnjih mjesec dana. Ne previše, ali da
Mislim da se za Končare i Dlkv uopce ne treba brinuti, jedino kalkulirati koji od njih je najpodcijenjeniji i u kojem najbolje imati najveci udio. Ja sam na tome dosta profitirao jer poceo sam samo sa kodt .....
Meni je KODT 60% hrvatskog portfelja, a KOEI 15%. Ostalo je Valamar i Adris. I dalje procjena da KODT u naredne 2-3 godine može poduplat cijenu.
Meni je KODT 60% hrvatskog portfelja, a KOEI 15%. Ostalo je Valamar i Adris. I dalje procjena da KODT u naredne 2-3 godine može poduplat cijenu.
A dlkv, a kotr2 ??? Meni je kodt bio na 90% ...