Nije Ingra ulaganje za svakoga!
Prije ulaska u ovakvu vrst dionice toplo preporučam otići na izvanredni pregled kod urologa i proktologa. Urologu radi mjehura, a proktologu radi oraha![]()
Nego, dragi dioničari što očekujete od 3Q???
Nije Ingra ulaganje za svakoga!
Prije ulaska u ovakvu vrst dionice toplo preporučam otići na izvanredni pregled kod urologa i proktologa. Urologu radi mjehura, a proktologu radi oraha![]()
Nego, dragi dioničari što očekujete od 3Q???
Komentar današnjeg trgovanja;
jako se i žestoko stiskalo ali nije se ništa ispustilo!![]()
Očekujem od Q3:
Urbanu gradnju skandinavskog tipa.
Najavu novih projekata!
Vožnju vodikom od Zg. do Mokošice iznad Du.
Tomica se isprsio i uplatio svu zaradu od eko bicikl bajsa!
Očekujem od Q3:
Urbanu gradnju skandinavskog tipa.
Najavu novih projekata!
Vožnju vodikom od Zg. do Mokošice iznad Du.
Tomica se isprsio i uplatio svu zaradu od eko bicikl bajsa!
Originalna prezentacija ove uspješne grupacije koja zarađuje 0,15 eura po dionici kvartalno. ![]()
eh, dal ovdje uložiti ili ne...pitanje je sad![]()
da li po njihovom statutu oni mogu raditi neke dokapove ili sl.? kakve su opcije da veći ovdje razvodnjavaju manje dalje?
eh, dal ovdje uložiti ili ne...pitanje je sad
da li po njihovom statutu oni mogu raditi neke dokapove ili sl.? kakve su opcije da veći ovdje razvodnjavaju manje dalje?
Kolega, sve je moguće i prema Zakonu o trgovačkim društvima legalno. ![]()
Može se ići na spajanje dionica 1:100 ili neki drugi omjer...![]()
![]()
Povlačenje dionice sa brze...![]()
![]()
Istiskivanje malih dioničara...![]()
![]()
Dokapitalizacija u novcu ...![]()
![]()
Možete birati najlošiju opciju za male dioničare ili će to odraditi netko drugi umjesto Vas.![]()
ja u dilemi pa mislio sam da ćete me ipak pokušati nagovoriti na kupnju...a ne tako ![]()
ja u dilemi pa mislio sam da ćete me ipak pokušati nagovoriti na kupnju...a ne tako
Ja bih te pokusao odgovoriti u tom slučaju. ![]()
hvala kolega ![]()
ugl. razumijem tvoju poruku, ova dionica def. ima svoje rizike.... ali možda kod ingre postoji neki skriveni potencijal da to ode gore puno, ne znam npr. 3-5x možda i više..baš zato jer je u toj specifičnoj situaciji...ali kod drugih dionica da li postoji? vjerojatno ne..
hvala kolega
ugl. razumijem tvoju poruku, ova dionica def. ima svoje rizike.... ali možda kod ingre postoji neki skriveni potencijal da to ode gore puno, ne znam npr. 3-5x možda i više..baš zato jer je u toj specifičnoj situaciji...ali kod drugih dionica da li postoji? vjerojatno ne..
Skriveni potencijal ove tvrtke je dugoročni najam Arene do 2036.godine, naplata indeksacije po sudskom postupku (spor traje 3 godine), proizvodnja struje (projekti u realizaciji i novi na vidiku), stambena gradnja skandinavskog tipa i dr.
Moja subjektivnost nije nagovor na kupnju ili prodaju već iznošenje dostupnih činjenica.
Sretno svima unutra koji su imali hrabrosti ući. Onima koji su vani, dobrodošli u pakao...![]()