Sad se odjednom svi usplahirili oko Ingre .. kako to kolege ?
A prije kao to ništa ne valja... Ja prodao ispod 2...
da demistificiramo tko nam je u zadnje vrijeme trgovao intenzivno (nije jedini, ali je dominantni) radi se o tvrtci ICF d.d. u pretežitom vlasništvu Ratka Bajakića koji je i direktor te tvrtke.
Zanimljivo je kako je Predsjednik Nadzornog odbora ICF d.d. Mladen Markoč ujedno i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Ingra d.d. -vjerojatno samo velika "slučajnost".
Vjerojatno je ICF d.d. potpuno samostalno i bez ikakvih "informacija sa strane" odlučio kupovati dionice Ingre.
Zanimljivo je i također u popisu dioničara zamjetiti još jednu tvrtku Manifesta consulting koja je u vlasništvu sina člana Nadzornog odbora Ingre Brane Golubića, a sam Brane Golubić je direktor tvrtke.
Dionice su stjecane pod skrbničkim računom u vrijeme kad je već Brane Golubić bio član Nadzornog odbora. Zanimljivo, zar ne?
Da li je sin donosio odluke o kupnji dionica, a otac kao direktor je provodio odluke vlasnika ili ......
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje . Nigdje ne pise da se vise nikada necu vratiti ....
Display Moreda demistificiramo tko nam je u zadnje vrijeme trgovao intenzivno (nije jedini, ali je dominantni) radi se o tvrtci ICF d.d. u pretežitom vlasništvu Ratka Bajakića koji je i direktor te tvrtke.
Zanimljivo je kako je Predsjednik Nadzornog odbora ICF d.d. Mladen Markoč ujedno i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Ingra d.d. -vjerojatno samo velika "slučajnost".
Vjerojatno je ICF d.d. potpuno samostalno i bez ikakvih "informacija sa strane" odlučio kupovati dionice Ingre.
Zanimljivo je i također u popisu dioničara zamjetiti još jednu tvrtku Manifesta consulting koja je u vlasništvu sina člana Nadzornog odbora Ingre Brane Golubića, a sam Brane Golubić je direktor tvrtke.
Dionice su stjecane pod skrbničkim računom u vrijeme kad je već Brane Golubić bio član Nadzornog odbora. Zanimljivo, zar ne?
Da li je sin donosio odluke o kupnji dionica, a otac kao direktor je provodio odluke vlasnika ili ......
Hvala kolega, sada je dakle sve jasno...kupuju insajderi odnosno oni koji su upućeni u zbivanja, a to je uvijek jasan kupovni signal. Pitanje samo da li je ova firma obzirom na sve poveznice trebala te kupnje javno objaviti, ali to je već pitanje za nekog drugog.
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje
. Nigdje ne pise da se vise nikada necu vratiti ....
Bit će ti žao...uskoro
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje
Bit će ti žao...uskoro
A kako vi to znate kolega možda ste i vi insajdee ?
Bit će ti žao...uskoro
A kako vi to znate kolega možda ste i vi insajdee ?
Ja znam sve...jer se trudim povezati dostupne informacije i usudim se pitati ...
Pažnja dobrog gospodarstvenika je ključna u zaštiti kapitala...
Od 2010.god. sam postavio nebrojena pitanja, bio na gotovo svim Skupštinama, prolazio razdoblje PSN-a i sve to preživio psihički...
Onda kora da ste trenutno i dalje u minusu sa Ingrom...
Bit će ti žao...uskoro
Nece. Novci sa kojima se igram na burzi jesu veliki ali su prekriženi u mojoj glavi tako da nema kajanja poslije ....
Display MoreA kako vi to znate kolega možda ste i vi insajdee ?
Ja znam sve...jer se trudim povezati dostupne informacije i usudim se pitati ...
Pažnja dobrog gospodarstvenika je ključna u zaštiti kapitala...
Od 2010.god. sam postavio nebrojena pitanja, bio na gotovo svim Skupštinama, prolazio razdoblje PSN-a i sve to preživio psihički...
Ako je tako rado bih se vratio u ingru
Ja sam u kešu. Vidimo se možda. Izašo s lijepim plusom. Ako je i preuzimanje, u ovakvoj tržišnoj situaciji ja bih ga otkazao. Biti će jeftinije imam osjećaj. Sretno svima
Felix
Onda kora da ste trenutno i dalje u minusu sa Ingrom...
Ne
Kupuje... d.d.
...i uskoro ulazi u TOP10
Kao što ste rekli
Kupuje... d.d.
...i uskoro ulazi u TOP10
Kao što ste rekli
Agresivniji ulaz zna nerealno podici cijenu.
Prodavači ove dionice, igrači koji igraju za malu zaradu ne omogućuju ovoj dionici da raste.
Sama spoznaja da se kupuje velik broj dionica mora i je dovoljan razlog za rast cijene iste.
Ovoliko protrgovanih dionica u zadnjih par dana je moralo dovest cijenu na 4€ ali "burek" igračima, koji zaradu vide u par stotina eura nije mjesto na ovakvim investicijskim platformama.
Navijam da onaj koji kupuje skupi što veći broj, sigurno ih neće prodavati za 20c zarade.