Jesu sve "pretumbali" ili imaju jos
Ja sve mislim da ce opet jedan val da ja ovih svoju sicu jos utopim
Jesu sve "pretumbali" ili imaju jos
Ja sve mislim da ce opet jedan val da ja ovih svoju sicu jos utopim
Tko je Lana Krstanovic? Jeli ona u vezi sa Opijem?
Tko je Lana Krstanovic? Jeli ona u vezi sa Opijem?
Lana i Anja su kćeri od Opija.
mozda je Opi vani jer se nesto sprema protiv njega
Dobar Im ćako bio, finu dotu u amanet ostavio.... A nešto sam sitno gricnuo ovde, čisto da nije dosadno
Dobar Im ćako bio, finu dotu u amanet ostavio.... A nešto sam sitno gricnuo ovde, čisto da nije dosadno
ma što pričate, ovo je sada kao polovna spavaća soba u odnosu što je bilo, mogao je on to i bolje da nije toliko sastančio s Kinezima nego radio
i najnovije vijesti
prvih 10 ima samo 27 %
izgleda da ste u pravu jer zbroj kupljenih od dva člana uprave odgovara broju 1
1. KRSTANOVIĆ LANA 667.809
Ma naravno.
Nisam siguran dal treba biti objava da je lana prodala.
Al cini mi se da igra ide ka nekim pravcima.
Vidite. Pise se o obnovi grada. Dal ce sto biti ili ne vrijeme ce pokazati.
Opi i iceri imaju sasvim dovoljno za druge projekte. Ovo mu vise ne treba.
Na vrhu je bio par desetljeća
Display Moreizgleda da ste u pravu jer zbroj kupljenih od dva člana uprave odgovara broju 1
1. KRSTANOVIĆ LANA 667.809 Ma naravno.
i druga kćer je prodala jer je isti broj dionica kupio nadzornik
Ja bih ulozio nesto u ove dionice. Rast cijene mi je skrenuo pozornost.
Ali,osim promjene vlasnicke strukture, nisam vidio vijest koja bi me ohrabrila.Kupio ovaj,stekao onaj, a gdje je izvjesce?
Ja bih ulozio nesto u ove dionice. Rast cijene mi je skrenuo pozornost.
Ali,osim promjene vlasnicke strukture, nisam vidio vijest koja bi me ohrabrila.Kupio ovaj,stekao onaj, a gdje je izvjesce?
Kupuje se budućnost.:)
Zašto je Ingra zanimljiva: Ulaganja u ovu dionicu nadzornika i menadžera ‘teška’ 6,3 mil. kn
Display MoreDisplay MoreMa naravno.
i druga kćer je prodala jer je isti broj dionica kupio nadzornik
Da i ja sam baš to htio napisati, Anja je ostavila 10k komada. Izgleda da je obitelj vanka.
Sad si ja nešto mislim, da pokušate prodati bilo šta trenutno, morali bi dati opasan diskont jer keš je kralj. Ako ne vjerujete, pokušajte prodati nešto na njuškalu, bilo šta. Ako ne skinete gaće, telefon zvoniti neće jer keš je kralj svima.
Ovo su ozbiljne pare, nemislim da bi ovi ljudi iskesali toliko milijona a da nisu sigurni da će zaraditi. Stoga, ako je njima 5 kn ok ulaz, mislim si danas što nebi bio i meni. Jesam li u pravu vidit će mo, bar neće biti dosadno u ovoj dioni. Podsjetila me danas me na moju mezimicu Optiku kad je bila mala beba.... Kažem sebi ma dodji da te deda ljubi!
Još jedna firma gdje se kupuje budućnost
Kupuje se budućnost.:)
Zašto je Ingra zanimljiva: Ulaganja u ovu dionicu nadzornika i menadžera ‘teška’ 6,3 mil. kn
tako jei bakic ulagao u ptkm,dlkv, ddjhi varteks, niste me uvjerili, ima kaj bolje?
Svaka čast, pljujete po TPNG i onda se otkrijete na ovoj stečajuši. Pa ovo je tek dionica/firma gnoj. Što su napravili u 20 godina. Paraziti žive od arene. Sad "kupujete" budućnost Zagreba koji će oni obnoviti. Pa takav Zagreb bi se urušio bez zemljotresa.
na ovo se zaboravilo u krizi ali kriza će proći i onda
Znači sada nedvojbeno znamo da se događa preslagivanje vlasništva u Ingri pošto uprava nabavlja dionice. To je dobra vijest, ali nije garancija uspjeha (i Warren je popušio na avionima). U kontekstu onih silnih milijardi koje se planira upucati u obnovu ZG sadašnja Ingra je očito nekome zanimljiv zalogaj za gricnuti tim više što bi se Ingra eventualno mogla naći u sferi organizatora ovih događanja jer to vjerojatno još znaju raditi. Ako se ne varam u Njemačkoj su u sličnoj poziciji kroz Ingra DET, ne znam ima li to više ikakve veze s ovom Ingrom ?
S druge strane sadašnje rukovodstvo ZG više nije u žestokoj opoziciji s upravom Ingre kao prije, dapače postoje očito vrlo snažne veze, ako i na tom planu kroz izbore priča opet ne ode u nekom drugom smjeru što je također moguće. Dakle trenutno su na tom planu u relativno dobroj poziciji promatrano ovako laički izvana bez stvarnih informacija.
A tu je i Arena s po meni izuzetno dobrim ugovorom u kojem se prethodna uprava Ingre prilično dobro osigurala da ne bude izigrana. Razmišljam - eventualno se upravo Arena može iskoristiti kao jedna od poluga za dobijanje ovih poslova kroz eventualno mijenjanje ovih ugovora u korist grada i države - čisto trgovački princip vi nama Arenu mi vama posao na obnovi i svi sretni i zadovoljni.
A pare za obnovu ionako trebaju doći od nekog trećeg, koga nije mi poznato - EU fondovi, banke, privatni investitori. Vjerojatno tih para neće faliti (unatoč predstojećoj krizi) jer je riječ o centru glavnog grada koji je uvijek interesanto mjesto za upucavanje love gdje god na planeti Zemlji se nalazio jer to je jednostavno tako. Posla i novaca će biti pitanje je tko će se tu ubaciti da se omrsi.
Dakle sumnjam da je sadašnji rast samo zbog opravdanja nabavke dionica po navedenih 4.90 kn ali i to ćemo vidjeti. Moguće je da sada bude forsirano i rušenje cijene u kombinaciji s raznim fatalističkim informacijama da se ostatak dionica pobere onima koji ne slute što se iza ove igre možda događa. Ali to je Ingra tu je doslovno sve moguće.
Imam dionice Ingre, dio sam u ovom rastu prodao, jer se već dugo novci saftaju ovdje bez očekivanog rasta. Ali dio ostaje i neće se dirati do targeta - po meni barem 20 kn.
Vaši komentari?
Evo tako ja ovo doživljavam bez ikakvih insiderskih ili drugih uvida (kristalna kugla ili kumstva - kako to već tko radi) .
Treba pobrojati koliko ti “Jataci” zajedno imaju dionica?
Ako imaju dovoljno za kontrolu, onda postoje dvije solucije... legitimna i legalna, kako se to inače radi. Rad, rad, rad i rast poslovanja i rezultata. I ona druga, “ispod stola”, kakva je bila recimo Opijeva praksa. Po načelu, “Divide et impera!”
“Ingra ponovo može biti jedna od vodećih kompanija zato sam kupio dionice”
Danas je dan od novosti
promjena u top 10, skrbnicki podravske izgurao IC